Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Torrent sitelerinin davetiyeleri ne işe yarıyor. Banada davetiye at, davetiye at nedir bu?
davetiyenin mantığı şu mesela ben torrentleri çok seed ediyorum site bana davetiye veriyor sende kendin gibi seed eden arkadaşlarını çağır diye davetiye veriyor Türkiyedeki çoğu torrent sitesi davetiye olayını sitesini tanıtım amaçlı kullanıyor bide davetiyeyle alım olunca insanın aklında bu site iyidir gibi bi düşünce oluşuyor bi üye olup bakıyor falan filan

- - - Mesaj Güncellendi - - -

- - - Mesaj Güncellendi - - -

çocuk deneyini tamamlamış :)
[video=youtube;9GRk_Jz92CM]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9GRk_Jz92CM[/video]

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Randevu maksadıyla bu is de yalan oldu hayırlı olsun.

Yalnız akk kalkarsa bence büyük sıkıntı olur. Akk'sız paket kullananlar 3-4tb veri çekiyor. Düşünsene herkesin bunu yaptığını. Fiber var ama ben o Altyapıya güvenmiyorum. Ama tabikide bir yandan kalkmasını istiyorum.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Yarın windows 10 satışları başlıyor :w00t: :thumbup:

Reaksiyon puanı
16,128
Yalnız akk kalkarsa bence büyük sıkıntı olur. Akk'sız paket kullananlar 3-4tb veri çekiyor. Düşünsene herkesin bunu yaptığını. Fiber var ama ben o Altyapıya güvenmiyorum. Ama tabikide bir yandan kalkmasını istiyorum.
turkcell superonline da sorun olmaz.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
turkcell superonline da sorun olmaz.

Online işlemlerde Kullanıcı adi ve şifreyi kabul etmiyor sende de oyle mi denemermisin müsaitsen? Şifreyi değiştirdim 2. Kez girmek istedim yine hata dedi. Eskiden böyle degil di hep ayni şifre ile giriş yapıyordum.

Reaksiyon puanı
16,128
Online işlemlerde Kullanıcı adi ve şifreyi kabul etmiyor sende de oyle mi denemermisin müsaitsen? Şifreyi değiştirdim 2. Kez girmek istedim yine hata dedi. Eskiden böyle degil di hep ayni şifre ile giriş yapıyordum.
superonline?
giriliyormuş.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Günaydin SDN Ahalisi :)

Sabah sabah matematik calismanin zorlugunu bilirmisiniz [emoji30]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...