leanardo
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 9
şimdi android 4.4 iso indiriyorum usb ile bi live deneyim olursa onu tek sistem olarak kuracam[emoji23].
şimdi android 4.4 iso indiriyorum usb ile bi live deneyim olursa onu tek sistem olarak kuracam[emoji23].
android iso?
android iso?
iso'yu öğrettiğin için sağol. minnettarım.Sanal makina olarak pc de çalışan android
İso da bir format
masa üstünde foto var da!
Dün İzmir'deydik. Sıcağa alışkın olmama rağmen öğle sıcağı vurdu.
Resmen bayılacaktım. Hayatımda il kez böyle hissettim. Sanki hâlâ nefes alamıyormuş gibi hissediyorum.
Sağolasın dostum.Geçmiş olsun [emoji4]
dün güzeldi hava geçmiş olsun izmir torbalı'ya hiç gitme orası daha sıcak oluyor.Dün İzmir'deydik. Sıcağa alışkın olmama rağmen öğle sıcağı vurdu.
Resmen bayılacaktım. Hayatımda il kez böyle hissettim. Sanki hâlâ nefes alamıyormuş gibi hissediyorum.
androıd x86 denemem başarısızlıkla sonlandı![]()
bıos bug found diye bi hata veriyor siyah ekranda kalıyorNeden?
Biraz bekle o düzeliyor. Aynısı bana da oldu. Hatta konu da açmıştım.Arkadaşlar bi yardım edin ya, bende 8.1 SL var. Mehmet yıldız hocamdan Pro lisans aldım ve updateden özellik ekleye gelip lisans giriyorum, restart atıyor, özellikler ekleniyor diyip ilerliyor ve sonra şu hatayı veriyor.
![]()
Tam tersi olmasinMilletin apple'dan nefreti nedir anlayamadım bi türlü dünyada tek telefon kalsa applecılar android alır ama androidciler apple almaz
link bulabilir misin hocam? valla dün gecede denedim, bugün sabahta. hep aynı şekilde restart atıyor. şimdi şunları yapıyorum.Biraz bekle o düzeliyor. Aynısı bana da oldu. Hatta konu da açmıştım.