Yeni ve sade bir rehber yolda
takipte kalın.

Hangi telefon ? Hic hard brick yontemi filan yok mu ? Sahsen bende G2 mi cok bozdum tabi tamamen hard brick olmadi TOT yontemi bile yapmisligim var 😄Telefonumu brick ettiğimden beri elektronik aletlerin yazılım işlerinden çekiniyorum.Laptop'um geldi ama Ein 8.1 kuramadım. :mrgreen:
Ne rehberi ben anlamadim ???Yeni ve sade bir rehber yoldatakipte kalın.
![]()
Telefon tavsiyeleri bölümündeki sabitlere bakarsan orada var birkaç örnekNe rehberi ben anlamadim ???
Bir ayağı çukura mı girdi acaba ? Kim bilir...dark evopad 3g m7220 kaşınıyor kıracam onu netd gece gündüz de donuyor...
Lg G3'ü brick ettim. Namussuz servis yapmadı , ben yaptım.Hangi telefon ? Hic hard brick yontemi filan yok mu ? Sahsen bende G2 mi cok bozdum tabi tamamen hard brick olmadi TOT yontemi bile yapmisligim var 😄
netd uygulamasında diziler donuyor sende donuyor mu?Bir ayağı çukura mı girdi acaba ? Kim bilir...
Program yüklü değil bende. Dizi ile pek aram yok ne yazık ki.netd uygulamasında diziler donuyor sende donuyor mu?
denemelisin gece gündüz, kaynanalar, mek8 masters of horror ve bir sürü dizi var ...Program yüklü değil bende. Dizi ile pek aram yok ne yazık ki.
Zaman yok ne yazik ki.denemelisin gece gündüz, kaynanalar, mek8 masters of horror ve bir sürü dizi var ...
Ha ben yapamadin gibi algıladım 😄 Yapabildiysen sorun yok , rootlu oldugu icin servis yapmaz biraz insafa kaliyo oyle 😄Lg G3'ü brick ettim. Namussuz servis yapmadı , ben yaptım.![]()
Root moot, ben adama "parası neyse vericem. Sen yap" demiştim. Yapamadık diye cevap geldi. Kim inanır buna?Ha ben yapamadin gibi algıladım 😄 Yapabildiysen sorun yok , rootlu oldugu icin servis yapmaz biraz insafa kaliyo oyle 😄
😄 Belkide yapamamistir. Hic telden anlamayanlar bile oluyor.Root moot, ben adama "parası neyse vericem. Sen yap" demiştim. Yapamadık diye cevap geldi. Kim inanır buna?
Türkiye'de servisler tam bir saçma poliyika ile işliyor.
Telefonumu brick ettiğimden beri elektronik aletlerin yazılım işlerinden çekiniyorum.Laptop'um geldi ama Ein 8.1 kuramadım. :mrgreen:
Hangi telefon ? Twrp mi kullaniyosun.Benimki de recovery modda takılı kaldı hâlâ
Hangi telefon ? Twrp mi kullaniyosun.
Ios ise bilmem maalesef nette arastr bak cozum vardir. Kesin.İphone 5S, itunes yamuk yaptı bana
Kırk yılın başında bi işe yarıycan :cursing:
![]()
Ben hızlıresimden işlem yaptım 2-3 saat önce ondada problem vardı.hizliresim.com
Ben hızlıresimden işlem yaptım 2-3 saat önce ondada problem vardı.
Anlık problem oldu demek ki.Şu an denedim çalışıyor
Anlık problem oldu demek ki.