Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
121e9d07e680dc2686d9a430bee2fa3f.jpg
Telefondan cektim nasil 😄 (kalite dusmus olabilir).
Güzel fotoğraf. Mekan neresi? :)

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Simdi dh'den bi arkadas T50 icin 5.1.1 romu yapti. Cm'den portladi. Herseyi tamamlamis ama kamerayi yapamamis. Hem zamani olmadigi icin hemde bilgisi yetmedigi icin halledememis. Yarin son halini aticak. Acaba kamerayi halletme sansin varmi? Veya yardimci olabilirmisin? Acikcasi benim suan pek bilgim yok ancak biri anlatirsa yapabilirim zamanim bol. Androidle hasir nesirim yani terimleri vs tamamda hic rom portlamadim ama soyledigin herhangi birseyi yapabilirim :)
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] olay onemli aga :D yapabilirmisin?

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
[MENTION=402952]TechnoYoung[/MENTION] Kalitesi biraz düştü ama bi Tumblr havası kattığımı düşünüyorum. :D
46c0164221bf26c8cb83ff2724b4e742.jpg

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Canin sagolsun :) suan tum t50 kullananlar olarak bu roma yoneldik artik bitsinde kullanalim kafasindayiz ama olmazsa olmaz hatalar :/

Ah aga ah :mrgreen: 2 saattir seni işletiyorum :mrgreen: Ben geliştiricimiyim ya nasıl inanırsın :D tanımıyor olsan beni neyse :D hadi geliştirici olsam geliştirdiğim şeyleri forumda paylaşırım dimi? :mrgreen: ah aga ya :d umarım en yakın sürede geliştirici bulursunuz :) ama hakkımı ver iyi işlettim :D

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Canin sagolsun :) suan tum t50 kullananlar olarak bu roma yoneldik artik bitsinde kullanalim kafasindayiz ama olmazsa olmaz hatalar :/
Aynen kamera sıkıntı 😔 acını anliyom Turkcell guncellemede vermiyor (verenler cok iyi veriyor sanki 😄) rom kurmak kadar guzel bir sey yok ben canım sıkılnca bile deisirim duvar kagidi gibi cok sevilen bir romunda buyuk hatalara sahip olmasi ne demek onuda bilirim 😔 bende eskiden turkcell t20 kullanirdim 256 mb ram , tek cekirdek 800 mhz islemci filan super telefondu 😛 sonra zorunlu olarak maxiplus 5 kullandm. T20 ye yapmadigim kalmadi 1200 mhz hiza bile cikardim overclockla bide 4.0.4 rom vardı onu kurdum ama cok uzun sure boyunca kamerasi yoktu. O kadar iyiydiki ozamanlar ice cream sanki super gorsel ve guzel geliyordu simdide G2 ye 5.1.1 kuruyom arada Rom kernel filan ugrasioz iste 😄 (ben niye hayat hikayemi anlattm.)

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Ah aga ah :mrgreen: 2 saattir seni işletiyorum :mrgreen: Ben geliştiricimiyim ya nasıl inanırsın :D tanımıyor olsan beni neyse :D hadi geliştirici olsam geliştirdiğim şeyleri forumda paylaşırım dimi? :mrgreen: ah aga ya :d umarım en yakın sürede geliştirici bulursunuz :) ama hakkımı ver iyi işlettim :D
Çaktirma bende sasirdim sen oyle diyince :D su rom bir an once bitsin istedigimden sorgulamadim :D

Ulan tum hevesimi kirdin varya :D

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Nasil olsa soyle rahatla bolumu , gelistirici oldugunu soylediginde rahatladiysan ne guzel 😄😄😄

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Nasil olsa soyle rahatla bolumu , gelistirici oldugunu soylediginde rahatladiysan ne guzel 

Böyle bir havaya girdim, sonra bide hayır olmaz dedim ya insan daha havaya giriyor :mrgreen: her neyse havamız patladı buraya kadarmış :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Geliştirici olasım geldi :D aman onunla hiç uğraşamam :D

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Günaydın.... (Yaz tatiline girdiğimizden beri bi bayram namazı için erken kalktım bide bugün :D)

war is up ahead

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar aranızda World of Tanks Blitz oynayan var mı? Nickim ram_13_7_ram. is7 st1 tiger1 isu152 t29 Jackson kv1 t150 tanklarım var. Ekleyin

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Dgs de ki son düzlük... Bitişe 4 kala.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Bekle beni sdn 4 gün daha sonra internetime kavuçacam.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Saçmalığa bakarmısınız. İstanbulun taaa diğer ucunda çıkan sınav giriş yerine, zembil turizm ile indirecekler herhalde. Biz nasıl ulaşacağız oraya... Öğrenci akbili bile yasak saçmalığa bakarmısınız...:cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing:

image.php

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Saçmalığa bakarmısınız. İstanbulun taaa diğer ucunda çıkan sınav giriş yerine, zembil turizm ile indirecekler herhalde. Biz nasıl ulaşacağız oraya... Öğrenci akbili bile yasak saçmalığa bakarmısınız...:cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing:

image.php
Girişte emanet bölümü yok mu? Olmadı otostop çeke çeke gidecen birkaç saat önce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...