Meridian
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 761
Güzel fotoğraf. Mekan neresi?Telefondan cektim nasil 😄 (kalite dusmus olabilir).![]()

Güzel fotoğraf. Mekan neresi?Telefondan cektim nasil 😄 (kalite dusmus olabilir).![]()
Izmir 😄 yeniyim buralarda 25 inde yeniden Rize 😄 Inciralti oralari arkama baktm agaclar filan guzel gunesin biraz daha batmasini bekledim cektim 😄 Benden fotografci olurmus.Güzel fotoğraf. Mekan neresi?![]()
Hoş.Telefondan cektim nasil 😄 (kalite dusmus olabilir).![]()
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] olay onemli agaSimdi dh'den bi arkadas T50 icin 5.1.1 romu yapti. Cm'den portladi. Herseyi tamamlamis ama kamerayi yapamamis. Hem zamani olmadigi icin hemde bilgisi yetmedigi icin halledememis. Yarin son halini aticak. Acaba kamerayi halletme sansin varmi? Veya yardimci olabilirmisin? Acikcasi benim suan pek bilgim yok ancak biri anlatirsa yapabilirim zamanim bol. Androidle hasir nesirim yani terimleri vs tamamda hic rom portlamadim ama soyledigin herhangi birseyi yapabilirim![]()
Yok bence dogal dogal daha iyi 😄[MENTION=402952]TechnoYoung[/MENTION] Kalitesi biraz düştü ama bi Tumblr havası kattığımı düşünüyorum.
![]()
Tabii tamamen zevk meselesi.Yok bence dogal dogal daha iyi 😄
lg g2 😄tabii tamamen zevk meselesi. :d [emoji6] hangi cihaz ile çekildi?
Canin sagolsunMaalesef aga meşgulüm![]()
Canin sagolsunsuan tum t50 kullananlar olarak bu roma yoneldik artik bitsinde kullanalim kafasindayiz ama olmazsa olmaz hatalar :/
Aynen kamera sıkıntı 😔 acını anliyom Turkcell guncellemede vermiyor (verenler cok iyi veriyor sanki 😄Canin sagolsunsuan tum t50 kullananlar olarak bu roma yoneldik artik bitsinde kullanalim kafasindayiz ama olmazsa olmaz hatalar :/
Çaktirma bende sasirdim sen oyle diyinceAh aga ah :mrgreen: 2 saattir seni işletiyorum :mrgreen: Ben geliştiricimiyim ya nasıl inanırsıntanımıyor olsan beni neyse
hadi geliştirici olsam geliştirdiğim şeyleri forumda paylaşırım dimi? :mrgreen: ah aga ya :d umarım en yakın sürede geliştirici bulursunuz
ama hakkımı ver iyi işlettim
![]()
Nasil olsa soyle rahatla bolumu , gelistirici oldugunu soylediginde rahatladiysan ne guzel 😄😄😄Ah aga ah :mrgreen: 2 saattir seni işletiyorum :mrgreen: Ben geliştiricimiyim ya nasıl inanırsıntanımıyor olsan beni neyse
hadi geliştirici olsam geliştirdiğim şeyleri forumda paylaşırım dimi? :mrgreen: ah aga ya :d umarım en yakın sürede geliştirici bulursunuz
ama hakkımı ver iyi işlettim
![]()
Nasil olsa soyle rahatla bolumu , gelistirici oldugunu soylediginde rahatladiysan ne guzel 
Buyrun karşınızda duruyor?
Geliştirici ?Geliştirici olasım geldiaman onunla hiç uğraşamam
![]()
Ulan , sabah sabah... :mrgreen:Aga ne şimdi bu? [MENTION=261339]Meridian[/MENTION]
http://i.4cdn.org/gif/1437098899758.webm
Günaydın.... (Ya, tatiline girdiğimizden beri bi bayram namazı için erken kalktım bide bugün)
Her gün tatilde okulda 6-7 gibi uyanırım
Günaydın SDN
Girişte emanet bölümü yok mu? Olmadı otostop çeke çeke gidecen birkaç saat önceSaçmalığa bakarmısınız. İstanbulun taaa diğer ucunda çıkan sınav giriş yerine, zembil turizm ile indirecekler herhalde. Biz nasıl ulaşacağız oraya... Öğrenci akbili bile yasak saçmalığa bakarmısınız...:cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing:
![]()
Girişte emanet bölümü yok mu? Olmadı otostop çeke çeke gidecen birkaç saat önce