Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ödemeyi niye onaylamıyor bu bu sorunu yasayan ? ( ziraat genç kart ve innial kart ile bu hatayi alıyorum
f439eadde05e34b0d553aeb02259857d.jpg

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Led tv laptop ile oyun oynayan var mı acaba görüntü ayarlarınında bir değişiklik yapmak gerekiyor mu? Çözünürlük 1920x1080 yaptım parça parça görüntü gelmekte acaba düşürmek mi gerekiyor büyük ihtimalle ekran kartı desteklemiyor Far Cry 4 Hp dv6 ile amd 3000 ekran kartı var makinada çözemedim

FBK

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Ne yapmaya çalışıyorsunuz çözemedim :D

Yongadan SMD kapasitöre yol çekmiş :)

fault olan I/O yolunu wire ile birlikte tekrar anakart üzerine bağlıyorum. mikroskobik bi çalışma tabi. o yollar sadece mikroskopla görüyor. o makinede elektronik bir mikroskop. makine geldiğinde hiç ateşlemiyordu ve power buton'a gelmesi gereken 3.3 volt gelmiyordu. ite 8512 pdf indirip 3.3 data kontrol hattının 127. bacak olduğunu buldum. sonra o bacağın korozyon nedeniyle o 127. bacaktan çıktığını ama yol üzerinden gelmediğini keşfettim. sonrasında malum hattı atlatıp gerekli yere bağladığımda makine start alıp sağlıklı bir şekilde çalıştı :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
alem şerefsiz olmuş iyice. sahibinden'de araba bakıyorum bir kaç gündür, alayı al satçı olmuş. adam arabayı 1 yıldır kullanıyorum diye yazmış, e-devletten kontrol ediyorum, arabayı bu ayın 13 ünde almış 14 ünde ilana koymuş. daha neler neler.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
alem şerefsiz olmuş iyice. sahibinden'de araba bakıyorum bir kaç gündür, alayı al satçı olmuş. adam arabayı 1 yıldır kullanıyorum diye yazmış, e-devletten kontrol ediyorum, arabayı bu ayın 13 ünde almış 14 ünde ilana koymuş. daha neler neler.
Böyle şeyler olunca insan neye güveneceğine şaşırıyor.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
adamlar kelepir yakalayıp gerçek fiyatına satıyor hemen.
hocam bende auris yada corolla almayı düşünüyorum.
ikinci el uçmuş gidip sıfır alcam en azından niyetim o bayram sonrası.
bir bakın derim bütçenize göre sıfır araba almak daha mantıklı hale geldi resmen

FBK

Doçent
Reaksiyon puanı
7
bayramın ikinci gününde iş yerindeyim. moraller yerlan1

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
adamlar kelepir yakalayıp gerçek fiyatına satıyor hemen.
hocam bende auris yada corolla almayı düşünüyorum.
ikinci el uçmuş gidip sıfır alcam en azından niyetim o bayram sonrası.
bir bakın derim bütçenize göre sıfır araba almak daha mantıklı hale geldi resmen

ben 25 bin civarı araba bakıyorum, yıl sonuna doğru zorlarsam maksimum 30 bin civarı, gel gör ki çöp arabaları bu fiyatlara satıyorlar. adam arabasının fiyatını bilmiyor, açıyor malum siteye bakıyor 25 bine gidiyorsa muadil araçlar, benimki temiz diyip 2 bin fazlasına koyuyor. onu gören adam da benimki temiz diyip 2 bin fazlasına koyuyor. 2. el arabalar sıfırları yakaladı.
hatta bir yerde bir olay okudum. adam gidip 2013 model passat sormuş 83 bin tl demişler, o ara sıfırı 80 bin tl'ymiş. :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

günün ilk sorgusunda hemen 1 tane daha yakaladım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...y-1.4-sport-148km-de-benzinli-222057091/detay

5 gün önce almış arabayı.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] usta Windows 10'un tam açılma süresini yazar mısın kaç saniyede açılıyor merak ettim. Hdd marka model de belirtirsen sevinirim.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
@ConfickerBelasi usta Windows 10'un tam açılma süresini yazar mısın kaç saniyede açılıyor merak ettim. Hdd marka model de belirtirsen sevinirim.

O test en iyi ssd'de olur :D

[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] Kali Linux kurdum, heçkırlık yapmaya başlıyorum :D

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Yav abi başım ağır çatlıuor. Şenlik vardı köyde, dedem bi pikap kiralamış dükkanda ne kadar içki var doldurmuş bir de yeni mal almış. Satarken başıma güneş çarptığı yetmezmiş gibi bir de amele yanığımız oldu. Ne önerirsiniz az sonra ılık duş alacam.

Toyota Auris pek iyi araç değil

Auris ve yaris çok dar. O arabaları modifiye edip mahallede egzoz patlatırsın ancak.

mraliaras

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Zenfone 5 Lite yi satıp üstüne para alıp Zenfone 5 aldım [emoji1][emoji1][emoji1]

Promethium

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Arkadaş shiftdelete her şeyi incelesinde klozet incelemek nedir ? :D

[video=youtube;epyefABb_Yk]https://www.youtube.com/watch?v=epyefABb_Yk&feature=youtu.be[/video]

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
şahin,doğandan iyidir ...

Orası öyle yani o arabanın fiyatında daha iyi araçlar olabilir var demek istedim.

neden böyle düşünüyorsunuz ?
corolla yada auris almayı düşünüyorum.

Tip olarak kasa olarak iyi fakat iç kısmı boş biçimsiz bir torpitosu var beğenmedim ve bir kaç daha sebepde olabilir. tabi tercih fordlara bakabilirsin dolu modeller oldukça iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...