- Reaksiyon puanı
- 3,278
Ödemeyi niye onaylamıyor bu bu sorunu yasayan ? ( ziraat genç kart ve innial kart ile bu hatayi alıyorum

Ne yapmaya çalışıyorsunuz çözemedim![]()
Yongadan SMD kapasitöre yol çekmiş![]()
Böyle şeyler olunca insan neye güveneceğine şaşırıyor.alem şerefsiz olmuş iyice. sahibinden'de araba bakıyorum bir kaç gündür, alayı al satçı olmuş. adam arabayı 1 yıldır kullanıyorum diye yazmış, e-devletten kontrol ediyorum, arabayı bu ayın 13 ünde almış 14 ünde ilana koymuş. daha neler neler.
adamlar kelepir yakalayıp gerçek fiyatına satıyor hemen.alem şerefsiz olmuş iyice. sahibinden'de araba bakıyorum bir kaç gündür, alayı al satçı olmuş. adam arabayı 1 yıldır kullanıyorum diye yazmış, e-devletten kontrol ediyorum, arabayı bu ayın 13 ünde almış 14 ünde ilana koymuş. daha neler neler.
adamlar kelepir yakalayıp gerçek fiyatına satıyor hemen.
hocam bende auris yada corolla almayı düşünüyorum.
ikinci el uçmuş gidip sıfır alcam en azından niyetim o bayram sonrası.
bir bakın derim bütçenize göre sıfır araba almak daha mantıklı hale geldi resmen
şahin,doğandan iyidir ...Toyota Auris pek iyi araç değil
neden böyle düşünüyorsunuz ?Toyota Auris pek iyi araç değil
https://toyotayageksiltme.wordpress.comneden böyle düşünüyorsunuz ?
corolla yada auris almayı düşünüyorum.
30saniye filan ama pentium d 820 antika asrock 775i945gz'ye rağmen.@ConfickerBelasi usta Windows 10'un tam açılma süresini yazar mısın kaç saniyede açılıyor merak ettim. Hdd marka model de belirtirsen sevinirim.
30saniye filan ama pentium d 820 antika asrock 775i945gz'ye rağmen.
samsung hd160jj hdd + 2gb veritech 667mhz ddr2 samsung 512mb 667mhz ram.
@ConfickerBelasi usta Windows 10'un tam açılma süresini yazar mısın kaç saniyede açılıyor merak ettim. Hdd marka model de belirtirsen sevinirim.
Toyota Auris pek iyi araç değil
turkcelltv+ natgeo keyfi...Tableti anlayamadım?
turkcelltv+ natgeo keyfi...
bir usb yok onda şarjı direkt lehimledim...Usb to vga converter bulup monitöre bağlasan daha iyi ya
bir usb yok onda şarjı direkt lehimledim...
samsung ch@t527 şarjı o ...Kabloyu mu? Adaptör bozulsa?![]()
şahin,doğandan iyidir ...
neden böyle düşünüyorsunuz ?
corolla yada auris almayı düşünüyorum.