Laf sokayım derken laf yersin ya. Öyle bir muhabbet. :mrgreen:
Sende kötü zamanda yanlış muhabbete dalmışsın ne diyim :mrgreen:
Laf sokayım derken laf yersin ya. Öyle bir muhabbet. :mrgreen:
Ona sor . Belki söylemek istemez.Berkaay
- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] Vikings'in ismi ne?
Cem Kibar![]()
Cemin thug life eskiye dayaniyor demek.mudur de almis cevabini.
![]()
@Vikings ben olsam seni ekleyenleri ifşa ederdim![]()
[MENTION=413044]Mr.Utar[/MENTION] 'ı biliyorum ben. Baska biri lazimMod olmasam yapardımilk başta [MENTION=413044]Mr.Utar[/MENTION]'dan başlardım A:Sd
Bana youtube hesabını atmıştım ama unuttum adını. :mrgreen:Benim adimi bilen var mı ? Çok uzun suredir forumdaym ama kimseye demedim youtube kanalmdan bilenler var tabi 😄
Bilmezmiyim.....İnsanın sevdiğinin, başkasına aşık olması ne kadar kötü bir durum. [emoji107]
1 yıl senin için çok uzun bir süre mi? tanıyamadımBenim adimi bilen var mı ? Çok uzun suredir forumdaym ama kimseye demedim youtube kanalmdan bilenler var tabi 
Bilmezmiyim.....
Sana hiç açık kapı bırakmıyorsa unutmaya çalışacaksın..... unutamazsin kolay kolay ama çalışacaksınız.
😄 bence uzun cunku forumda baya zaman geciriom tabi genel kapsamda deil G2 kullanici kulubunde cok duruyom ama bundan sonraa hep takip etcem canm sıkılıyor 😄 ismimi bilen yok heralde 😄1 yıl senin için çok uzun bir süre mi? tanıyamadım
![]()
Berk ,Berkecan,Yiğit... :mrgreen:😄 bence uzun cunku forumda baya zaman geciriom tabi genel kapsamda deil G2 kullanici kulubunde cok duruyom ama bundan sonraa hep takip etcem canm sıkılıyor 😄 ismimi bilen yok heralde 😄
Çok yaklastn ilk 2 de 😄Berk ,Berkecan,Yiğit... :mrgreen:
Ben bakmıştım Youtube hesabına. Unuttum adını.Çok yaklastn ilk 2 de 😄
Andy tavsiye ederim.selam arkadaşlar oyunları bilgisayardan da açabileceğimiz programın adı neydi? Clash of clansı falan açacağım
Tamam uzatmadan cevap veriyorum 😄Ben bakmıştım Youtube hesabına. Unuttum adını.![]()
Andy tavsiye ederim.