- Reaksiyon puanı
- 3,278
![]()
Uyduda Ceylan tv diye bir kanala rastladım Show tv den çekmişler filmi logoyu blurlastirmislar üstüne kendi logolarını yerleştirmişler))
Olaya bak ahahahha
![]()
Uyduda Ceylan tv diye bir kanala rastladım Show tv den çekmişler filmi logoyu blurlastirmislar üstüne kendi logolarını yerleştirmişler))
Öğlen 1 saat uyumuştum ne tatlı geldi beee
17 tl :/ulan alçak turkcell dünden bu yana kontör yüklemesi yapmak için dükkan dükkan gezdim sistemde sorun var diye ve halen de sistem yok sorun var dediler. Daha sonra kredi kart üzerinden 30 tl paket yükleme yaptım direk 17 tl telsiz ücreti kestiler bu nasıl adalet.... Gitti kontörler :cursing:
onu telsiz genel müdürlüğü gasp ediyor zamanıda 3 operatörü dava etmişler çorbasını vermediler deyip bu devletin ayıbı ...Ulan alçak Turkcell dünden bu yana kontör yüklemesi yapmak için dükkan dükkan gezdim sistemde sorun var diye ve halen de sistem yok sorun var dediler. daha sonra kredi kart üzerinden 30 TL paket yükleme yaptım direk 17 TL telsiz ücreti kestiler bu nasıl adalet.... gitti kontörler :cursing:
birikmiş...17 tl :/
Yurt disinda yasasak keske amerika ingiltere guney kore filan 😔 250 dolarlik zenfone burada 1300 oluyor dolar tl nin 3 kati desek bile 750 ediyor ki deil hadi 800 diyelim 1300 nedir ya.Telefon iyiden iyiye gitmeye başladı artık değiştir beni diyor. Yenisini alıcam dolar yükseldi, hali hazırda yüksek olan vergiler yetmezmiş gibi bir de vestel denen embesillerin vergisi de geldi. Marsa taşınsam su faturası gelir anasını satıym bu ne biçim şans.
Esmekten bahsetmeBirde püfür püfür esiyorsaaa. Cuma bar dur kakislaya kakislaya o uykudan uyanmak....
Daha ne istiyon ben sicaktan duramiyom ellerim terliyo mouse a tutamiyom bile 😄 telefon bile zor kullaniom ciddi derecede bide izmirdeyiz ah rizenin havasi burda bulut cikmiyor cok sacma 😔Esmekten bahsetmegece 4 gibi yattım daha uyanalı 15 dakika olmadı. Yatmadan önce azıcık serin olsun diye klimayı açtım ve unutmuşum, ağır uykum vardır kesintisiz uyudum heralde kalktım var ya 22 derece buz gibi kafa tasım ağırıyordu soğuktan o derece düşün, sıcak yaptım şimdi azıcık kendime geliyim.
Daha ne istiyon ben sicaktan duramiyom ellerim terliyo mouse a tutamiyom bile  telefon bile zor kullaniom ciddi derecede bide izmirdeyiz ah rizenin havasi burda bulut cikmiyor cok sacma 
Ya ben odamın derecesini bir ayarlıyorum ne soğuk ne sıcak böyle püfür püfür serin. Fakat yatmadan önce klimayı kapatıyorum elektrik faturası tavan yapmasın diye. 20'mi 22 dereceye aldım en hızlı üflemeye falan azıcık serin olsun kapatıyım derken yatakta uyuya kalmışım bir uyandım 12 saat içeride buz gibi ölüyordum valla.
Nefes aldıkça içim batıyor şimdi rahat toparlanmam 1 hafta sürer![]()
Ya ben odamın derecesini bir ayarlıyorum ne soğuk ne sıcak böyle püfür püfür serin. Fakat yatmadan önce klimayı kapatıyorum elektrik faturası tavan yapmasın diye. 20'mi 22 dereceye aldım en hızlı üflemeye falan azıcık serin olsun kapatıyım derken yatakta uyuya kalmışım bir uyandım 12 saat içeride buz gibi ölüyordum valla.
Nefes aldıkça içim batıyor şimdi rahat toparlanmam 1 hafta sürer![]()
İyi ki boynun tutulmamış buna şükret![]()
Beyler ,ögeyi denetle yapmış.DD
Pes ediyorum. Adam haklı .İstersen video çekeyim sayfayı yenilerim hatta :mrgreen: Thug Life again yea![]()
Laf sokayım derken laf yersin ya. Öyle bir muhabbet. :mrgreen:O nasıl bir muhabbet la. Otur bunaAmacınız ne olum sizin
![]()