Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
3731d0f17c6778f51fcab9f7dac73c72.jpg

Uyduda Ceylan tv diye bir kanala rastladım Show tv den çekmişler filmi logoyu blurlastirmislar üstüne kendi logolarını yerleştirmişler :)))

Olaya bak ahahahha

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Yalniz su bayramla cumanin birlesmesi efsane oldu sabah giderdkk akrabalara şimdi uyudum :D

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Memlekete giderken bi dinlenme tesisinde samsunda 5 lira kitliyorlardı bir bardağına. :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Öğlen 1 saat uyumuştum ne tatlı geldi beee

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
Tel den de pc dende adcash belasından bıktım bi ayın 7 sinde format attım tele yok çıldıracam ya

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Ulan alçak Turkcell dünden bu yana kontör yüklemesi yapmak için dükkan dükkan gezdim sistemde sorun var diye ve halen de sistem yok sorun var dediler. daha sonra kredi kart üzerinden 30 TL paket yükleme yaptım direk 17 TL telsiz ücreti kestiler bu nasıl adalet.... gitti kontörler :cursing:

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
ulan alçak turkcell dünden bu yana kontör yüklemesi yapmak için dükkan dükkan gezdim sistemde sorun var diye ve halen de sistem yok sorun var dediler. Daha sonra kredi kart üzerinden 30 tl paket yükleme yaptım direk 17 tl telsiz ücreti kestiler bu nasıl adalet.... Gitti kontörler :cursing:
17 tl :/

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Ulan alçak Turkcell dünden bu yana kontör yüklemesi yapmak için dükkan dükkan gezdim sistemde sorun var diye ve halen de sistem yok sorun var dediler. daha sonra kredi kart üzerinden 30 TL paket yükleme yaptım direk 17 TL telsiz ücreti kestiler bu nasıl adalet.... gitti kontörler :cursing:
onu telsiz genel müdürlüğü gasp ediyor zamanıda 3 operatörü dava etmişler çorbasını vermediler deyip bu devletin ayıbı ...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

birikmiş...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Hayır ben paket olarak gönderdim 30 TL'yi aradım çağrı merkezi paket değil diyor. Tam kepazelik hiç bir kuruşumu helal etmiyorum haksız olan hiç bir kuruşu yeterince alıyorlar bir almadıkları g. kaldı

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
benim -12,5lira bakiye turkcell utancından
BmZplw91khnR3fEQnusR4elZK6cmS2WoMaQ2JVBEju8=w240-h320-no
service timeout diyor...

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Telefon iyiden iyiye gitmeye başladı artık değiştir beni diyor. Yenisini alıcam dolar yükseldi, hali hazırda yüksek olan vergiler yetmezmiş gibi bir de vestel denen embesillerin vergisi de geldi. Marsa taşınsam su faturası gelir anasını satıym bu ne biçim şans.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Telefon iyiden iyiye gitmeye başladı artık değiştir beni diyor. Yenisini alıcam dolar yükseldi, hali hazırda yüksek olan vergiler yetmezmiş gibi bir de vestel denen embesillerin vergisi de geldi. Marsa taşınsam su faturası gelir anasını satıym bu ne biçim şans.
Yurt disinda yasasak keske amerika ingiltere guney kore filan 😔 250 dolarlik zenfone burada 1300 oluyor dolar tl nin 3 kati desek bile 750 ediyor ki deil hadi 800 diyelim 1300 nedir ya.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Birde püfür püfür esiyorsaaa. Cuma bar dur kakislaya kakislaya o uykudan uyanmak....
Esmekten bahsetme :D gece 4 gibi yattım daha uyanalı 15 dakika olmadı. Yatmadan önce azıcık serin olsun diye klimayı açtım ve unutmuşum, ağır uykum vardır kesintisiz uyudum heralde kalktım var ya 22 derece buz gibi kafa tasım ağırıyordu soğuktan o derece düşün, sıcak yaptım şimdi azıcık kendime geliyim.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Esmekten bahsetme :D gece 4 gibi yattım daha uyanalı 15 dakika olmadı. Yatmadan önce azıcık serin olsun diye klimayı açtım ve unutmuşum, ağır uykum vardır kesintisiz uyudum heralde kalktım var ya 22 derece buz gibi kafa tasım ağırıyordu soğuktan o derece düşün, sıcak yaptım şimdi azıcık kendime geliyim.
Daha ne istiyon ben sicaktan duramiyom ellerim terliyo mouse a tutamiyom bile 😄 telefon bile zor kullaniom ciddi derecede bide izmirdeyiz ah rizenin havasi burda bulut cikmiyor cok sacma 😔

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Bugün şekerden gitmezsem daha bana birşey olmaz. Gittiğimiz yer ya yemek veriyor ya da kuruyemiş-kola-tatlı

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Daha ne istiyon ben sicaktan duramiyom ellerim terliyo mouse a tutamiyom bile  telefon bile zor kullaniom ciddi derecede bide izmirdeyiz ah rizenin havasi burda bulut cikmiyor cok sacma 

Ya ben odamın derecesini bir ayarlıyorum ne soğuk ne sıcak böyle püfür püfür serin. Fakat yatmadan önce klimayı kapatıyorum elektrik faturası tavan yapmasın diye. 20'mi 22 dereceye aldım en hızlı üflemeye falan azıcık serin olsun kapatıyım derken yatakta uyuya kalmışım bir uyandım 12 saat içeride buz gibi ölüyordum valla.

Nefes aldıkça içim batıyor şimdi rahat toparlanmam 1 hafta sürer :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Ya ben odamın derecesini bir ayarlıyorum ne soğuk ne sıcak böyle püfür püfür serin. Fakat yatmadan önce klimayı kapatıyorum elektrik faturası tavan yapmasın diye. 20'mi 22 dereceye aldım en hızlı üflemeye falan azıcık serin olsun kapatıyım derken yatakta uyuya kalmışım bir uyandım 12 saat içeride buz gibi ölüyordum valla.

Sana şimdiden geçmiş olsun diyim bol bol ıhlamur iç bal limon felan :mrgreen:

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876

İyi ki boynun tutulmamış buna şükret:)

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Bi köfte yoğurdum var ya taşın suyunu çıkarır derler ya öyle, köftenin anası ağladı ta.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Geçen [MENTION=261339]Meridian[/MENTION]'a Thug Life yapıyordum, olayı bilmeyenler ameliyat olmuştu ya Berkay hani bilen bilir :P

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
O nasıl bir muhabbet la. Otur buna :D Amacınız ne olum sizin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...