- Reaksiyon puanı
- 344
Dvdromun düğmesine basinca açılmıyor sorunu buYeni aldığın bilgisayarda sorun mu çıktı ?
Dvdromun düğmesine basinca açılmıyor sorunu buYeni aldığın bilgisayarda sorun mu çıktı ?
ataçla açmayı danedin mi?Dvdromun düğmesine basinca açılmıyor sorunu bu
Normal zaten kendi çabamla açılıyor ama yeni ürün neden bozuksa degistirtmeyeyim kiataçla açmayı danedin mi?
![]()
Servis asus da pcdepoya gönderdim 1 hafta olmadığı içinservisi kim? nerde? sen nerdesin?
Geçmiş olsun.Dvdromun düğmesine basinca açılmıyor sorunu bu
Baskı yap sürekli.Servis asus da pcdepoya gönderdim 1 hafta olmadığı için
Abicim vahiy mi geliyor ne oluyor ? :mrgreen: ouuüuü gaaakk [emoji14]@Meridian Sağda ki amcayı izle sonuna kadar Allah aşkına kdaipkgoaidpkgakpg
[video=youtube;hTCKZkp9cTM]https://www.youtube.com/watch?v=hTCKZkp9cTM[/video]
Abicim vahiy mi geliyor ne oluyor ? :mrgreen: ouuüuü gaaakk [emoji14]
Selamsorum var 2 dk buraya mı yazsam yoksa konu açıp ilgilileri mi etiketlesem?
@Meridian Sağda ki amcayı izle sonuna kadar Allah aşkına kdaipkgoaidpkgakpg
[video=youtube;hTCKZkp9cTM]https://www.youtube.com/watch?v=hTCKZkp9cTM[/video]
Yok böyle adaletsizlik ya bir tane lahmacun 5 TL sanki aylık 5 -10 bin maaş alıyor herkes
Bizim burda 2 Tl ve ayrıca mezesi salatası yanında bedava4 Lahmacun 1 Kola 10 Tl
![]()
Eğer orda heryerde öyle değil ise şüphelenirim bayamalzemesinden
Ne oldu ? Özel değilse ...Nereden bulaştım bu bimeks'e
Aile bütcesini bayaa zorladim. Birikmisten kullandik hocam. Umarim ailemin yüzünü kara cikartmam.Hocam vallahi çok pahalı ya. Nasıl buldun o kadar parayı
İrlanda aksanı İngiliz aksanına göre konuşması ve anlaması daha zordur ve evet standart ingilizceye göre eski kelimeler de içeriyor. Ama İngiliz aksanı konuşmak da çok da kolay değildir hocam ben severim ama davulun sesi uzaktan hoş gelir. Ama istenilince olur o kadar da zor değil.
Artık İngiltere'ye gidince gezdiğin yerleri fotoğraflar rehber vs hazırlarsın inşallah hocam bekleriz. Kolay gelsin![]()
3 gündür bimeks.com.tr den telefon almaya çalışıorum. Ödememi kredi kartı ile yaptım ancak benden kredi kartı ekstresi veya elektrik, su vb faturalardan birini istiyorlar. Bugün fatura gönderdim, diyorlar kredi kartı ekstreside gönderin. 3 gündür mücadele ediyorlar. Bir daha bimeks e bulaşırsam iki olsun.Ne oldu ? Özel değilse ...
![]()
Ankara iftarinda gidecegimiz mekandan bir örnek lahmacuna bak altın soslu
Yerine göre fiyat politikası. Bodrumda lahmacunun tanesı 50TL. Adam uzaktan bağırıyor gelin de ****** sizleri diye... 50 TL ye bir adet lahmacun mu olur yahu. Neyse parası olana dokunmaz... Her malın bir alıcısı var.Hak mı? değil haram resmen "birde helal kazanıyoruz derler" değil kardeşim kesinlikle değil.