Zafer Computer
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 9

Bu bilgisayardaki spotifyda da var mı ?
Herkes bundan şikayet ediyor ama annemde knox kapalı ve isyediğim gibi kapatıp açabiliyorum.Arkadaşlar bu samsung takı Knox belasından kurtulma yolu var mi ?
3000 mesaj şerefine günaydın. [emoji14]
Post kasmak isteseydik SDN Forum'a gelmezdik. :mrgreen:Az kaldı yetişcem sana
Günaydın herkese
Post kasmak isteseydik SDN Forum'a gelmezdik. :mrgreen:
Herkes bundan şikayet ediyor ama annemde knox kapalı ve isyediğim gibi kapatıp açabiliyorum.
Knox sayacından bahsetmistim uygulama degil nasıl sınırlanması mümkün mu eskiden sınırlanmıyordu.
Ss atar mısın?
Knox 1 oldugunu görürsün 0 olması lazim.
![]()
duymadım,hissetmedim görünürde sorun yok.İzmirli arkadaşlara geçmiş olsun
duymadım,hissetmedim görünürde sorun yok.
aman boşver bişey yok ...Şiddeti 4.1 miş hafif sallanmışsınızdır bununla geçmiş olsun.
Cihazı download moda alıyorsun, cihaz kapalıyken ses kısma power ve home tusuna aynı anda basıyorsun ekrana bir uyarı gelecek volm up :contiune yazar ona basıyordun cihaz downlaod moda giriyor. Hiçbir zararı yoktur buraya girmenın. Root atmadıkça cihaz garanti kapsamı dışına çıkmaz. Zaten orada knox 1 yazıyorsa resımdekı gıbı garantı dısı sayılıyor.O modu nasıl açıyoruz ve zarar görmeden geri çıkılır mı
Tablete 4.4.2. kurmuştum , ota ile 5.0.2 geldi Tr için kies görmemeye başladı samsun canlı desteğe dedim tableti kies görmüyor filan diyor sizin cihazınız için son versiyon 4.4.2. ota ile 5.0.2 geldi bunlar ne diyor ne yaptıklarından haberleri yok. Hiçbir birimin birbirleri ile irtibatı yok herhalde. Yazılım Tr yazılımı Kiesten indirdim 4.4.2 yi, sonra beni engellemişler samsun canlı destek kısmında operatör çıkmıyor bana vpn ile ıp değiştirince çıkıyor :unsure:
RootŞuan yine güncelleme var diyor 4.4.2. ye geri döndüm. Bu güncelleme denetimini kapatamıyormuyuz samsungta. Otomatik güncelleme deki tiki kaldırdım. Ancak yinede güncelleme indirmeye kalkıyor. Wifi yi kapattım şuan bu güncellemeyi iptal etme şansı yokmu inmemesi için. Boşuna yer kaplayacak.
Root u sildim rootsuz çözüm lazım.
Android konularını gidip android bölümünde konuşsanız daha iyi olmaz mı [emoji20]