Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Microsoft'un yeni tarayıcısı "Edge" bayağı iyi olmuş. Eğer eklenti desteği de gelirse seneler sonra chrome'ye ciddi alternatif olacak bir web tarayıcısı ile karşı karşıyayız

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Microsoft'un yeni tarayıcısı "Edge" bayağı iyi olmuş. Eğer eklenti desteği de gelirse seneler sonra chrome'ye ciddi alternatif olacak bir web tarayıcısı ile karşı karşıyayız
chrome dışında tarayıcı kullanmam senron olayı chrome'da iyi ötekilerde çok zahmetli fare yerine klavyeyi kırarım sonra...
gerçi kırılma zamanı gelmişte alacağım yer kapalıydı...

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Şu ana kadar yaptığım en büyük hata arkadaş gibi yaklaşmaktı. Arkadaş olarak kendimi sevdirmeyi başarıyorum ama ileri geçemiyor. :D
@mic check Aynı benim kafa.

Daha ilerisini kim başarabilmiş ki :P Arkadaş olmadan önce ilerisine geçemezsin zaten. Arkadaş ol, kanka olma. Sen, onu özel bulduğunu hissetirirsen ilerisi gelmeye başlar.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
naniyi persie'yi aldın anlarımda robben nedir arkadaş!!!
istanbulda en az 3 maça biri derbi gitmeyen bu kadroda adam değildir...
terro sana kurban olsunlar. :D
arjen robbenn? Bizim okulda bunun ikizi var onu oynatırık :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -
@Meridian bizim sınıftaki bir kızla iyiydik ben bir gün ODUNLUK yaptım ve whatsappdan mesaj attım günaydın bile demiyor kız bana. Aman sen yapma yüz yüze söyle.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Telefonduzlğun gözü kör olsun kötü 920 ye kaldım iyi mi

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Sadece sınıf arkadaşıydık okuzluk ettim whatsappdsn açılmaya çalıştım
Eğer hala görüşüyorsanız kızı al birgün biraz gezin , cafeye felan gidin oturun normal sohbet edin o eski whatsap meselesini hiç açmadan normal arkadaş gibi.Aranız düzelsin sonra bikaç defa daha dışarı çıkıp gezersiniz sana alışır yavaş yavaş zaten açılmana gerek yok sevgili olursunuz adını koymanıza gerek yok :D

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Eğer hala görüşüyorsanız kızı al birgün biraz gezin , cafeye felan gidin oturun normal sohbet edin o eski whatsap meselesini hiç açmadan normal arkadaş gibi.Aranız düzelsin sonra bikaç defa daha dışarı çıkıp gezersiniz sana alışır yavaş yavaş zaten açılmana gerek yok sevgili olursunuz adını gerek yok :D

Farklı ilçelerdeyiz :D

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Bu arada yazan yaşa göre yorum yapma 16 yaşındayım ben

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Yokluğunu illa ki hissetmiştir gurur yapma(daha 16 yaşındasın ne gururu) mesaj at Merhaba , nasılsın diye hal hatır soracaksın altı üstü cevap vermeyecek değil ya.Cevap verirse konuşursun havadan sudan bikaç güne aranız düzelir

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Yokluğunu illa ki hissetmiştir gurur yapma(daha 16 yaşındasın ne gururu) mesaj at Merhaba , nasılsın diye hal hatır soracaksın altı üstü cevap vermeyecek değil ya.Cevap verirse konuşursun havadan sudan bikaç güne aranız düzelir

Gurur değil de daha sabah babama telefonumun garantiye ihtiyaç olduğunu söylerken 3.5 atıyordum

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Gurur değil de daha sabah babama telefonumun garantiye ihtiyaç olduğunu söylerken 3.5 atıyordum
Ben sana cesaret veremem , söylediklerimi yaparsan iyi bir sonuca ulaşırsın.Korkak olma kızlar cesur erkeklere bayılıyor(sanırım ben bu yüzden kazanıyorum) :)

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Ben sana cesaret veremem , söylediklerimi yaparsan iyi bir sonuca ulaşırsın.Korkak olma kızlar cesur erkeklere bayılıyor(sanırım ben bu yüzden kazanıyorum) :)

Daha o hatayı yaptığım ilk günden itibaren 1 hafta kafamı kuma gomesım geldi. Yazılıda hoca o kıza kağıtları veriyor bana yaklaşırken yüzüne bakamıyorum bende bir soru bu ozguvensizlik var

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Daha o hatayı yaptığım ilk günden itibaren 1 hafta kafamı kuma gomesım geldi. Yazılıda hoca o kıza kağıtları veriyor bana yaklaşırken yüzüne bakamıyorum bende bir soru bu ozguvensizlik var
Git kardeşim Dövüş kulubü , Yeşil sokak holiganları fln izle biraz ufkun açılır özgüvenin yerine gelir belki :D

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
ya galaxy young olsaydı yada huawei y100 olsaydı?

😅 evde iphone 4s var da şifresini unuttum meretin. Restoreyle uğraşamayacam 2 hafta yetinirim böyle. Telefoncularda donuşturucu kaç para? Benim kart nano sim telde micro sim girişi var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...