Meridian
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 761
Üniversite harçları kaç Tl civarında oluyor ? Ayrıca harçlar aylık mı ödeniyor?
Yıllık 500 tl civarı , ikinci öğretim okuyanlar 700 tl civarıÜniversite harçları kaç Tl civarında oluyor ? Ayrıca harçlar aylık mı ödeniyor?
Ikinci öğretimi de söylediğin için teşekkürler. Ikinci öğretim okuyacağım büyük ihtimal.Yıllık 500 tl civarı , ikinci öğretim okuyanlar 700 tl civarı![]()
G2 almalısın eğer yakınsa faturaya ek fiyatı.Samsung Grand prime 830 TL Turkcell faturaya ek nasıl alternatif cihaz önerisi olan var mı?
Turkcell uyanığı zam yapmiş bazı telefonlara...
G2 almalısın eğer yakınsa faturaya ek fiyatı.
Vazgeçtirdim hocam bir yakınım alıyordu. :devil2:
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bende LG tavsiye ettim teşekkürler.
Note 4 yerinemiBir tane g2 de ben almayı düşünüyorum,
Buralar serin çok şükür. Ama hazirani geride biraktik sicaklar yavas yavas kendini gostermeye basladi. Ramazan'in bitmesine yakin buralarda da baslar bunaltici sicaklar.Bu havalar insani öldürür. Saat 8 oldu disarda hala 36 derece sicaklik var.
Aynisi bende var [emoji106] [emoji106]Hiç Dışarıya çıkasım yok. evde de daraldım artık nasıl bir kafa yaşıyorum çözemedim :mrgreen:
Az once beni anlattınHiç Dışarıya çıkasım yok. evde de daraldım artık nasıl bir kafa yaşıyorum çözemedim :mrgreen:
2 yıldır böyleyim benHiç Dışarıya çıkasım yok. evde de daraldım artık nasıl bir kafa yaşıyorum çözemedim :mrgreen:
Sen okuyon mu aga ?2 yıldır böyleyim benokul> Ev> Mutfak > Pc > Yatak.
Okuyoruz...Sen okuyon mu aga ?
Az once beni anlattın![]()
pc> yatak rasaında eksik var...2 yıldır böyleyim benokul> Ev> Mutfak > Pc > Yatak.
Güzelllll..pc> yatak rasaında eksik var...