HeroGaki
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 10
Ben telefonumu abime vermiştim durduk yere 3 ay boyunca renksiz nokia telefon kullanmıştım 

tüm bankalarda 7/24 havale yapabilirsin, ama eft'yi sadece hafta içi mesai saatlerinde yapabilirsin
Çeviricileri kullanArkadaşalr rapıdgatör den 1.63 gblık dosya var premium a çevirebilecek varmı linki ?
İşte çevirici bulamıyorum sağlam bilen varsa özelden atayım linki hemen.Çeviricileri kullan
nasıl? turkcelltv+ yok başka ne yok? ikinci eli ne?Babam keşke hemen sazan gibi atlamasaymış 920 ye, şimdiki wp ler nasıl bilmem ama 920 BERBAT
nasıl? turkcelltv+ yok başka ne yok? ikinci eli ne?
SuperSu uygulamasinda root kaldirma var ama diger root uygulamalarini bilmiyorum.Root u nasıl kaldırırız odin dışında kies yazılım indirtmiyor? Ota ile gelen güncellemeyi kursal root kalkar mı ?
SuperSu uygulamasinda root kaldirma var ama diger root uygulamalarini bilmiyorum.
![]()
Stock romu Odin üzerinden flashlayacaksınız, veyahut stock kerneli odin üzerinden PDA kısmına koyup flashlayacaksınız.Root u nasıl kaldırırız odin dışında kies yazılım indirtmiyor? Ota ile gelen güncellemeyi kursal root kalkar mı ?
Sadece root izni kalkar, çekirdek değişik olduğu için yine rootlu gözükecek.SuperSu uygulamasinda root kaldirma var ama diger root uygulamalarini bilmiyorum.
![]()
Stock romu flahlayacağım da link çevirici bulamadım bir türlü.Stock romu Odin üzerinden flashlayacaksınız, veyahut stock kerneli odin üzerinden PDA kısmına koyup flashlayacaksınız.
Sadece root izni kalkar, çekirdek değişik olduğu için yine rootlu gözükecek.
Link çevirici?Stock romu flahlayacağım da link çevirici bulamadım bir türlü.
Rapidgatör linkini premiuma çevirmem lazım.,Link çevirici?
Ürün samsung sm-t700 çoğu siteye baktım hepsı ya raıdgatore yöneldırıyor ya uplaoded e. Premium olmadıgı ıcın ındırme surelerı 3-4 saat arası. Bulma ımkanınız veya zamanınız varsa ürün samsung sm.t700. TR rom lazım 4.4.2. olur fark etmez.Sizin romu sammobile'dan indirmeniz gerekmiyor mu? Odin ve Samsung sürücüleri zaten internette her yerde bulunuyor. Stock rom için Rapidgator linkine gerek var mı?
Galaxy Tab S 8.4?Ürün samsung sm-t700 çoğu siteye baktım hepsı ya raıdgatore yöneldırıyor ya uplaoded e. Premium olmadıgı ıcın ındırme surelerı 3-4 saat arası. Bulma ımkanınız veya zamanınız varsa ürün samsung sm.t700. TR rom lazım 4.4.2. olur fark etmez.
t700 olanı 2 çeşidi var Türkiyedeç Galaxy Tab S 8.4 T700. bu lazım.Galaxy Tab S 8.4?
Bu mu?t700 olanı 2 çeşidi var Türkiyedeç Galaxy Tab S 8.4 T700. bu lazım.
Bu mu?
![]()
kendini cep sobası sanan wp tel...Mağaza desteği berbat klavye vasat ısınma sorunu var daha ne istersin?
Hangi sürümü istiyorsunuz? 5.0.2 sammobile da var.Aynen 4.4.2. 200 kbs hızlı kaplumbağa gibi iniyor yinede, 5.0.2 si var rapidgatör veya uplaoded e atıyor . 5.0.2. başka bir sitede.
Var ancak Tr yok yada gözümden kaçtı. Hız sınırına takılmadan indireyim sürüm fark etmez ota olarak da indiririm güncellemeleri.Hangi sürümü istiyorsunuz? 5.0.2 sammobile da var.