• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beş şey geri gelmez. Söylenen söz, kaçırdığınız fırsat, atılan ok, geçen zaman, giden gençlik...

ne açılmaz telefon bu galaxy y cyanocream 3 3'ün etrafındaki halka döne döne meksikaya varacak...
bir ara ayar ekranı gözükür gibi oldu da daha açılacak...
ekran görüntüsü alıyor ama.

Iyi bi.pc yok 100 kb de indirme hız var akk işlemiyo bana en fazla 35-40 gb kullanırım

1e4de9d24a72801cfef975d6b8cb718c.jpg

İzmirde Solotürk ün ve de Türk Yıldızlarının gösterileri vardı bugün bir fotoğraf paylaşayım dedim

Krdş akk bu ne beklion? :mrgreen: Ben bir virüs yedim pc vefat, format attım oyunlar gitti.

Şimdi BF4 56GB yapıyor dlclerle birlikte, yine akk'ye elveda...
Haci al 1tb taşınabilir harddisk at bütün oyunlari. Bunu damı ben soyliyim :mrgreen:

Bende okulda izlemek için 4-5 tane film indiricem benimde AKK pek dayanmaz herhalde.

Haci al 1tb taşınabilir harddisk at bütün oyunlari. Bunu damı ben soyliyim :mrgreen:

Bende okulda izlemek için 4-5 tane film indiricem benimde AKK pek dayanmaz herhalde.

BF4'ü SSD'ye kuruyorum o yüzden :D 60gb yapıyor boşuna hdd'i doldurmak istemedim o yüzden yedeğini almamıştım. Şimdi yandım :P

Bilgisayarımda sağ alt köşede bir bildirim var: Windows 10 alın diyor bana

eNzoHYo.png

1 saattir şehrin üzerinde pervaneli büyük bir uçak uçuyor. Büyük ihtimalle askeri uçak.
Aklıma Japonya'ya uçakla atılan nükleer bomba geldi.

İnstagram da çeşitli ikonlar smileyler yapılıyor nasıl yapılıyor bunlar? normal : ) şekilde gözükmüyor?

[MENTION=94439]sadiksadik[/MENTION] hocam özel mesaj atamıyorum size :)
profil ayarlarından özel mesaj almayı açmanız lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...