MR.Anonymous
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 498
Beş şey geri gelmez. Söylenen söz, kaçırdığınız fırsat, atılan ok, geçen zaman, giden gençlik...
Brick olmuş olmasın?ne açılmaz telefon bu galaxy y cyanocream 3 3'ün etrafındaki halka döne döne meksikaya varacak...
bir ara ayar ekranı gözükür gibi oldu da daha açılacak...
ekran görüntüsü alıyor ama.
Kota sıfırlandı :clap::yes:
Videoları 720p'de izleyemediğime göre benimki sıfırlanmamış daha.Kota sıfırlandı :clap::yes:
Brick olmuş olmasın?
Benim ipadde de oyle maalesef duzeltirler herhaldeArkadaşlar YouTube'nin mobil uygulamasında bir sorun var mı? Bende sürekli oynatma hatası verip açmıyor birkaç kere deniyorum açılıyor.
Benim ipadde de oyle maalesef duzeltirler herhalde
@Vikings yine ay başı, yine akk ve yine ben :mrgreen:
Haci al 1tb taşınabilir harddisk at bütün oyunlari. Bunu damı ben soyliyim :mrgreen:Krdş akk bu ne beklion? :mrgreen: Ben bir virüs yedim pc vefat, format attım oyunlar gitti.
Şimdi BF4 56GB yapıyor dlclerle birlikte, yine akk'ye elveda...
Haci al 1tb taşınabilir harddisk at bütün oyunlari. Bunu damı ben soyliyim :mrgreen:
Bende okulda izlemek için 4-5 tane film indiricem benimde AKK pek dayanmaz herhalde.
Günaydın ahali.
Akk sıfırlanmış.720p rahatlıkla izliyorum.
Turkcell de AKK yi geçtim ama 720 p açılıyordu rahatça. Bu ay nolcak bakalım.Günaydın ahali.
Akk sıfırlanmış.720p rahatlıkla izliyorum.
Umarım iyi geçmiştir o lanet olası ders . :mrgreen:Fizik yazılısı sonrasından selamlar![]()
Umarım iyi geçmiştir o lanet olası ders . :mrgreen:
Ben AKK'yi geçtiğimde 480p'yi zor izliyorum.Turkcell de AKK yi geçtim ama 720 p açılıyordu rahatça. Bu ay nolcak bakalım.
Emoji klavyeyle yapmak lazım öyle görünmesi içinİnstagram da çeşitli ikonlar smileyler yapılıyor nasıl yapılıyor bunlar? normal : ) şekilde gözükmüyor?