Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Geçmiş olsun. Hayırdır?
Bugün ayda yılda bir futbol oyniyim dedim top baya sert şekilde elime çarptı. Parmağım şişti baya. Hastaneye gittim uzman doktor gitti dediler rontgende kirik yok gibi felan dediler. Yarin yine gidicem bakalım.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Bugün ayda yılda bir futbol oyniyim dedim top baya sert şekilde elime çarptı. Parmağım şişti baya. Hastaneye gittim uzman doktor gitti dediler rontgende kirik yok gibi felan dediler. Yarin yine gidicem bakalım.
Benim o şekilde bileğim kırılıyordu az daha. Kafamı koruyayım derken elime geldi ,hazırlıksız yakalandım. Sağ bileğim ondan dolayı güçsüz.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
The Last Exam Of Year: War Against Geograpyh

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Benim o şekilde bileğim kırılıyordu az daha. Kafamı koruyayım derken elime geldi ,hazırlıksız yakalandım. Sağ bileğim ondan dolayı güçsüz.

Dikkat etmek lazım. Bu sol taraf komple sakat benim. İlk önce serçe parmağımı kırmıştım, sonra kolumu kırdım, şimdi de baş parmağım ne sakarım yav :hammer:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Dikkat etmek lazım. Bu sol taraf komple sakat benim. İlk önce serçe parmağımı kırmıştım, sonra kolumu kırdım, şimdi de baş parmağım ne sakarım yav :hammer:

geçmiş olsun ben sa elimin işaret parmağını kırmışım acıdı ama kırıldığını fark etmemiştim çok takmayınca geçer ne ara geçti fark etmezsin ben fark etmedim.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Ben de önüödeki çukur görmeyip ayağımı incitmiştim. İlk gün bişey yoktu ama ikinci gün ayak bileğim acayip şişmişti. Üstüne basamıyordum. 3 gün alçıya almışlardı.

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Benim de hicbiyerim kirilmadi bi kafatası nin kenarı catladi :D
Sağlam düştüm. Sağ kulağım ondan dolayı duymuyor. Felç de vardı az suratimda o geçti çok şükür :)
Bu arada kandiliniz mübarek olsun.
(Parmak deyince sol başparmağın tendonu kestim içe bukulmuyor)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Ahah sizinkisi küçük sayılabilecek şeyler ben yazın motor alıcam inşallah alacağım motor 14500 TL kask ceket eldiven vs 20000 e kadar yolu var :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...