- Reaksiyon puanı
- 1,317
Parmağı kirdik herhalde [emoji53]
Geçmiş olsun. Hayırdır?Parmağı kirdik herhalde [emoji53]
Bugün ayda yılda bir futbol oyniyim dedim top baya sert şekilde elime çarptı. Parmağım şişti baya. Hastaneye gittim uzman doktor gitti dediler rontgende kirik yok gibi felan dediler. Yarin yine gidicem bakalım.Geçmiş olsun. Hayırdır?
Benim o şekilde bileğim kırılıyordu az daha. Kafamı koruyayım derken elime geldi ,hazırlıksız yakalandım. Sağ bileğim ondan dolayı güçsüz.Bugün ayda yılda bir futbol oyniyim dedim top baya sert şekilde elime çarptı. Parmağım şişti baya. Hastaneye gittim uzman doktor gitti dediler rontgende kirik yok gibi felan dediler. Yarin yine gidicem bakalım.
The Last Exam Of Year: War Against Geograpyh
Benim o şekilde bileğim kırılıyordu az daha. Kafamı koruyayım derken elime geldi ,hazırlıksız yakalandım. Sağ bileğim ondan dolayı güçsüz.
Dikkat etmek lazım. Bu sol taraf komple sakat benim. İlk önce serçe parmağımı kırmıştım, sonra kolumu kırdım, şimdi de baş parmağım ne sakarım yav :hammer:
Benim de hicbiyerim kirilmadi bi kafatası nin kenarı catladiDikkat etmek lazım. Bu sol taraf komple sakat benim. İlk önce serçe parmağımı kırmıştım, sonra kolumu kırdım, şimdi de baş parmağım ne sakarım yav :hammer:
Akşam akşam moralim bozuldu.
Yazın bilgisayar almayı planlıyordum. Babam " Benim laptopu sana veririm." dedi. Hafif tartıştık.Hayırdır?
Yazın bilgisayar almayı planlıyordum. Babam " Benim laptopu sana veririm." dedi. Hafif tartıştık.
dell inspiron n5110 marka model.Özellikler ne onun?
dell inspiron n5110 marka model.
Sormadan bilemezsin.Neyse hayırlısı diyelim. Ben babama ps4 aldırabilecem mi acep?
Neyse hayırlısı diyelim. Ben babama ps4 aldırabilecem mi acep?
Sormadan bilemezsin.
dell inspiron n5110 marka model.