- Reaksiyon puanı
- 91
Ne çalıştım be. Odamı baştan aşağıya yeniledim, ne var ne yok çıkart yeni mobilyaları vs yerleştir onu bunu yap saat 4 gibi başladım, 12:20 gibi bitti...
Zevkli iş amaNe çalıştım be. Odamı baştan aşağıya yeniledim, ne var ne yok çıkart yeni mobilyaları vs yerleştir onu bunu yap saat 4 gibi başladım, 12:20 gibi bitti...
Zevkli iş amaodanın havası degisiyor.
Hem de ne bicim paranin dibine vuracaklar var ya. Kadin milli takimlari da olacak. Sirf bunun icin alirim Fifa16'yi. Kadinlar icin degil yanlis anlasilmasin, Hope Solo ve Alex Morgan favori kadin oyuncularimdir. Onlarla oynamak super olacak.![]()
Derin anlam içerir!!!
Aynen bi mouse pad alOrası öyle elbette. Yeni bilgisayar masası geldi mause ve klavyeyi koyduğum alt kısımda mause düzgün çalışmıyor. Gamepad'im yok ortada kaldımklavye mause'u bilgisayar masasının üst katına koydum yani o altta ki kısmın üstüne şimdi düzgün çalışıyor mause fakat masa yüksek eller yukarıda kalıyor, eller yukarıda kalınca yoruluyor bileklerim ağırıyor
yarın ilk iş güzel bir gamepad almak.
Zevkle yaptım yorgunluğumu atmak için bir oyuna gireyim dedim zehir oldu![]()
İlluminatiGünaydınlar;
Bu neyi işaret ediyor? ne anlam taşımakta detaylı şekilde bilgisi olan var mı?
![]()
Beyaz rengin içinde tüm renklerin olduğunu gösteriyor. Renkler prizma ile ayrıştırılabiliyorGünaydınlar;Bu neyi işaret ediyor? ne anlam taşımakta detaylı şekilde bilgisi olan var mı?![]()
Önemli olan iç güzellik [emoji14]Bazı kızlar çok güzel
Biraz böyle olsun avatar. :mrgreen:
Bizde niye avatar yoohh :mellow:
Sıfırdan yükle ama URL olmasın.Bizde niye avatar yoohh :mellow:
Hope Solo kimin favorisi değil ki :blushing:Hem de ne bicim paranin dibine vuracaklar var ya. Kadin milli takimlari da olacak. Sirf bunun icin alirim Fifa16'yi. Kadinlar icin degil yanlis anlasilmasin, Hope Solo ve Alex Morgan favori kadin oyuncularimdir. Onlarla oynamak super olacak.
Teşekkürler. :mrgreen:Harbiden hee hope solo için alınır o oyun. [MENTION=261339]Meridian[/MENTION]
TechPowerUp