CMYK
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
Çoğunun ki uçmuş.
Görürsün üniversiteye gidinceŞu İstanbul'u iyi ki almışız da görmek bi' nasip olmadı ya.
Buzlukta didiyi unutmuşum akşam patlamış :mrgreen:
Nasıl tepki ice tea normalde içerim ama yoktu dididi didi aldım o da yalan oldu ama tadı fena değil içilirdidi aldın diye tepki var mı? bizimkiler hiç sevmezler didiyi...
Nasıl tepki ice tea normalde içerim ama yoktu dididi didi aldım o da yalan oldu ama tadı fena değil içilir
3 forum geliştiricisi ve Troy online. Acaba Xenforo'la ilgili bişeylermi var![]()
Istanbul, yaşamak için seçeceğiniz son şehir olsun. 3 sene ankara, 9 sene Edirne, 4 seneden beri de istanbulda yım. Ytü düşünüyorum. Geçen itü deydim. Üni. Yurtlarını öncelikle şehir dışında oturanlara veriyorlarmış. Ben istanbulda yım ama yurtta kalmak istiyorum diye sordum... İkametgahı İstanbul dışına alırsak oluyormuş![]()
Kesinlikle evet. Hatta bizim ev kipanın orda doğtaş var ordan 2 blok arkadaki siding kaplamalı bina. Edirne küçük Bi bakarsınız tanıdık çıkarızedirneliyim ve edirnede yasiyorum yasanacak sehir bence begeniyo muydun sen de?
Kapıları okuyucuya açıksa uğrarım tabi.[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] Gezerken İstanbul'u SDN ofisine uğramayı unutma. Ortam çok güzel orada. Ben Hakkı abi için gitmiştim İstanbul'a ama gittiğimde Hakkı abi yoktu, Moskova'daydı. Berkin abiyle ve Tolga abiyle sohbet ettik falan. Tavsiye ederim yani gitmeni. Çok daha rahat bir yerde ofis![]()
Ofisi araman lazim uygunlar mi diyeKapıları okuyucuya açıksa uğrarım tabi.![]()
Sdn steam grubundan bul :mrgreen: rank: silver elite masterHocam steam İD ve rutbeniz nedir? Eğer çok yuksek değilse beraber bi mac atabiliriz![]()
Sdn steam grubundan bul :mrgreen: rank: silver elite master
Bi ipıcu daha veriyim, elimdeki tek oyun cs:goRank olarak çok yüksek değilmiş benden bi yüksek :mrgreen: ama seni bulamadım grupta ismin neki?
Ben stalk mtalk bilmiyorum direk söyle adini yoksa tek tek herkese bakicamBi ipıcu daha veriyim, elimdeki tek oyun cs:go
sende hiç stalk yapmamışsın yabiz gençliğimizde öyle miydik [emoji14]
En sevmediğim şey, birşey almaya karar verdiğimde evin dış mandalı dahi olmayan tiplerin konu hakkındaki düşüncesi. Sen kimsin la!
CS:GO da resmen kilit oyuncu oldum son maçta
Takımın sonuncusuyum ama oyunda en fazla MVP benim![]()
Bitmediler bir türlü lanet olsun [emoji35](resim açılmıyor)![]()
Hani toplu SMS ler engellenmişti!
Yemekten sonra iyi hissettiriyor.Suyu limonlu içen var mı?
Gece yatarken yanımda suyu eksik etmem. 3-4 gecedir bardağın içine limon parçası atıyorum . Su buz gibi.Harika oluyor.Yemekten sonra iyi hissettiriyor.