• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu İstanbul'u iyi ki almışız da görmek bi' nasip olmadı ya.
Görürsün üniversiteye gidince :) Gezmek için güzel şehir ama yaşamak kısmına pek girmek istemiyorum. Son gidişimde tüm metro duraklarını ve işime yarayan otobüsleri öğrendim. O kadar çok var ki. Hepsini akılda nası tutuyorlar hayret verici bi durum :D

Buzlukta didiyi unutmuşum akşam patlamış :mrgreen:

Istanbul, yaşamak için seçeceğiniz son şehir olsun. 3 sene ankara, 9 sene Edirne, 4 seneden beri de istanbulda yım. Ytü düşünüyorum. Geçen itü deydim. Üni. Yurtlarını öncelikle şehir dışında oturanlara veriyorlarmış. Ben istanbulda yım ama yurtta kalmak istiyorum diye sordum... İkametgahı İstanbul dışına alırsak oluyormuş :)

[MENTION=383050]Virility[/MENTION] Gelebilirsem niye olmasın. Seneye gelmek istiyorum gezmeye . Olursa haner veririm. :)
[MENTION=328161]Buğra Y.[/MENTION] Gezmek istiyorum. Zorunda kalmazsam yaşamam İstanbul'da. İlla büyük şehir olacaksa İzmir'dr yaşarım. :D

Nasıl tepki ice tea normalde içerim ama yoktu dididi didi aldım o da yalan oldu ama tadı fena değil içilir

didi alınır mı? at bilmem nesi renginde falan filan diyen ergen ötesi ayıcık var bizde o diyor ve bedava verdiler içmedi ülker,kristal,danone kessen almaz...

[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] Gezerken İstanbul'u SDN ofisine uğramayı unutma. Ortam çok güzel orada. Ben Hakkı abi için gitmiştim İstanbul'a ama gittiğimde Hakkı abi yoktu, Moskova'daydı. Berkin abiyle ve Tolga abiyle sohbet ettik falan. Tavsiye ederim yani gitmeni. Çok daha rahat bir yerde ofis :)

Istanbul, yaşamak için seçeceğiniz son şehir olsun. 3 sene ankara, 9 sene Edirne, 4 seneden beri de istanbulda yım. Ytü düşünüyorum. Geçen itü deydim. Üni. Yurtlarını öncelikle şehir dışında oturanlara veriyorlarmış. Ben istanbulda yım ama yurtta kalmak istiyorum diye sordum... İkametgahı İstanbul dışına alırsak oluyormuş :)

edirneliyim ve edirnede yasiyorum yasanacak sehir bence begeniyo muydun sen de?

[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] Gezerken İstanbul'u SDN ofisine uğramayı unutma. Ortam çok güzel orada. Ben Hakkı abi için gitmiştim İstanbul'a ama gittiğimde Hakkı abi yoktu, Moskova'daydı. Berkin abiyle ve Tolga abiyle sohbet ettik falan. Tavsiye ederim yani gitmeni. Çok daha rahat bir yerde ofis :)
Kapıları okuyucuya açıksa uğrarım tabi. :D

En sevmediğim şey, birşey almaya karar verdiğimde evin dış mandalı dahi olmayan tiplerin konu hakkındaki düşüncesi. Sen kimsin la!

QA6Tqv4i468xmwNlGznwdufgq94uyc1P-WvI6QDyFBSKljXSle-JTg0031CWJU822FxN0p7GoXEI7uk=w2560-h2560-rw

Hani toplu SMS ler engellenmişti!

uludağ limon aromalı mağden suyu sigara ile iyi gidiyor...
suya limon sıkmıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...