Biri az uyumak mi dedi.. Şu sınavlardan dolayı geç yatıp erken kalkiyorum en fazla uyudugum 4 saat felan. Ama bu hafta bitiyor ondan sonra kafayı bi vurcam 12 saat felan 

Hangi biriyle konuşmaya çalışsam Rus veya Ukraynalı çıkıyor hepsi ithal dil şart :mrgreen:
Daha neler neler var görüntüdeki ortamın en sakini tekrar gidicem sırf görmek için [emoji12]Hocam belli zaten duruştanPeki göründükleri kadar var mı normalde ukraynalı genler baskın derler :tt2:
UE-40HU6900 150 tl daha ucuzlasa da alsam.
![]()
Vatanbilgisayar'da 1700 civarında bir fiyata yakaladım ma bişi engel oldu alamamıştım. Nakit yok![]()
UE-40HU6900 150 tl daha ucuzlasa da alsam.
![]()
Samsung S4 Mini güncellemesini unuttu herhalde aylar oldu güncelleme geliyor dediği bu kadar da olmaz ilk fırsatta iphone alıyorum
Bazı insanlardan nefret etmek ile meşguldüm.Yar bana bir eğlence yar bana bir eğlence. [MENTION=261339]Meridian[/MENTION] sesin soluğun çıkmıyor?
Önceki şarjla birlikte olmasın hacı 5 saat çok fazla.![]()
Xperia C3. lollipop ile şarj suresi resmen uçmuş5 saat ekran suresi ve kalan sarj %56.
Özellikle baktım %100 sarjdan itibaren yazıyor. Ama şöyle bir olay var otomatik parlaklık (veya uyarlanan parlaklık öyle geçiyor) açık olduğunda alınan sure bu. Parlaklığı 100 bile yapsan otomatik olduğu için max 40 felan oluyor. Otomatigi kapattigimda ekrana bi canlılık geliyor gözün kamasiyorÖnceki şarjla birlikte olmasın hacı 5 saat çok fazla.Gerçi Sony'den beklerim ama Z3'ten falan da yüksek çıkıyor demek eğer böyleyse.
Aslında otomatik parlaklık açıkken ışık sensörü de şarj yer ama gene de çok muhteşem süre. Bence sen kardeşini kandır değiştirin telefonlarıÖzellikle baktım %100 sarjdan itibaren yazıyor. Ama şöyle bir olay var otomatik parlaklık (veya uyarlanan parlaklık öyle geçiyor) açık olduğunda alınan sure bu. Parlaklığı 100 bile yapsan otomatik olduğu için max 40 felan oluyor. Otomatigi kapattigimda ekrana bi canlılık geliyor gözün kamasiyoro sekilde max 6 saat alırsın 5.5" ekran 2500mah pil ile çok gitmez.
Merak etme onunda sırası gelicekAslında otomatik parlaklık açıkken ışık sensörü de şarj yer ama gene de çok muhteşem süre. Bence sen kardeşini kandır değiştirin telefonları![]()
Aynen. 2 gündür başka şarkı dinlemiyorum herhalde baya iyi yaCeza süper yapmış. "Suspus"u. Iki gündür bıkmadım dinlemekten.
1 haftadır internet yok arkadaşlar, yol çalışması var diye kesildi, telekom bişey yapmıyor anca süre veremeyiz diyorlar.
Nereye şikayet edebilirim? Kim beni dikkate alır?
Avea'nın paketi de yetmiyor bana.
Evet burada bi arkadaşın da kablolar çalındığı için 2 ay interneti kesilmiş, telekomla defalarca görüşmüş sonuç alamamış. Sonunda BTK'ya şikayet oluşturmuş, ertesi gün baktım kapımın önünde çalışma yapıyorlar diyordu, 5 günde çözülmüş sorunu. Umarım bana da çare olur.Sanırım BTK ilgilenir. telekomla hiç muhatap olmadan direk btk ya şikayet edin![]()