Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
f9084a9cde413f8d95bb6aaeb08a869c.jpg

Yeni şarkımi geldi diye girdim kalpten gidiyodum la :D

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Huawei'nin üreteceği yeni Nexus telefon muhteşem özelliklerle gelebilir

Huawei abd ye telefon satmıyordu en son abd hükümetinden gelen casusluk suçlamasıyla abd pazarından çekilmişti nexus abd de satışa çıkacakmı bununla ilgili bilgi varmı ?

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
ŞAMPİYON GALATASARAY !!! [emoji3]
Veya Şampuan [emoji13]

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Kırkayağın 750 tane ayağı olması ne tuhaf :)

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
1 saat 40 dk sonra sınavda olacak arkadaşlara başarılar.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Puanım kırılacak diye öylesine girdiğim sınavda keşke tercih yapmayıp mezuna kalmadığım için pişman oldum. Uzun süre böyle böyle fen soruları gelmez geçen seneye göre fizik kolaydı biyo ile kimya aynı zorlukta. Matdaki problemler geçene seneye kıyasla daha kolaydı geosu biraz zordu. Türkçe'de yine okuma anlama dil bilgisi soruları fazla zorlamıyordu. Sosyal bu sefer bilgi ağırlıklı buldum, geçen seneye göre sorular daha kısaydı ama bilgi istiyordun. Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Ygs geldi gelecek derken oldu bitti. Geçmiş olsun herkese.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar YGS-1 YGS-2 YGS-3… diye gidiyor istenilen bölüm ile alakalı olarak mı puan almak önemli? Örnek YGS-2 hangi bölümleri barındırıyor YGS-2 den en yüksek puan 500 mü? Aldık diyelim YGS’nin başarısını mı belirliyor bu puan yoksa sadece YGS-2nin mi? Aynı şekilde LYS-1 LYS-2 ne zaman oluyor bu hangi alanda nasıl oluyordu bu sistem tam olarak bilgi sahibi değilim öğrenmek istiyorum açıkçası anlayabileceğimiz bir şekilde bilgisi olan kısaca anlatabilirse sevinirim. Eğitim sisteminde suç buluyor her zaman değişiyor sistem.

Bu arada Sınava girenler inşallah güzel başarılar elde edersiniz geçmiş olsun.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Arkadaşlar YGS-1 YGS-2 YGS-3… diye gidiyor istenilen bölüm ile alakalı olarak mı puan almak önemli? Örnek YGS-2 hangi bölümleri barındırıyor YGS-2 den en yüksek puan 500 mü? Aldık diyelim YGS’nin başarısını mı belirliyor bu puan yoksa sadece YGS-2nin mi? Aynı şekilde LYS-1 LYS-2 ne zaman oluyor bu hangi alanda nasıl oluyordu bu sistem tam olarak bilgi sahibi değilim öğrenmek istiyorum açıkçası anlayabileceğimiz bir şekilde bilgisi olan kısaca anlatabilirse sevinirim. Eğitim sisteminde suç buluyor her zaman değişiyor sistem.

Bu arada Sınava girenler inşallah güzel başarılar elde edersiniz geçmiş olsun.

İstediğin bölümle alakalı puan almak önemli ygs1 ve 2 Sayısal ağırlıklı. En yüksek puan 500. Ygs 1 2 vb puanları ve sıralamaları farklı olur. Ygs den tercih yapacaksan ygs puanına ek olarak diploma notuna bağlı olarak 30 ile 60 Arasında puan eklenir, böylece yerleştirme puanı 560 a kadar Çıkabilir. LYS Haziran aylarında oluyor matematik ve fen sınavları 1 hafta arayla Yapılıyor.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
[video=youtube;u_FwV2Oc3Bc]https://www.youtube.com/watch?v=u_FwV2Oc3Bc[/video]

YGS'den sonra öğrenciler :D

İnşallah güzel puanlar alırsınız :)

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Sınav 10 numara geçti asker olmaktan kurtulduk tecil bu sene bitiyordu :clap:

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Abi mat zorladı ya paragraf dolusu soru sormuşlar matta çok vakit kaybettim ama genel olarak iyidi :D

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Türkçede dil bilgisine güveniyordum. 3-4 tane sormak nedir arkadaş? Şıklar desen o kadar çelişkiliydi ki anlatamam.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Türkçede dil bilgisine güveniyordum. 3-4 tane sormak nedir arkadaş? Şıklar desen o kadar çelişkiliydi ki anlatamam.

Uzun süredir dil bilgisine ağırlık verilmiyor. Okuma anlama olayı daha ağır basıyor bu sadece Türkçe'de değil bütün derslerde Görülüyor zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...