- Reaksiyon puanı
- 16,126
Sezon başında demiştim ve yine diyorum: Fenerbahçe şampiyon. Kuyt öyle bir gol atmış ki Galatasaray toparlanamadı. :cool
galatasaray şampiyon olucak.
Sezon başında demiştim ve yine diyorum: Fenerbahçe şampiyon. Kuyt öyle bir gol atmış ki Galatasaray toparlanamadı. :cool
Kusura bakmayın ŞAMPİYON KARTAL!
Fener olmasında kim olursa olsun.Kusura bakmayın ŞAMPİYON KARTAL!
Huawei'nin üreteceği yeni Nexus telefon muhteşem özelliklerle gelebilir
n11 hesaplarımı kapatmış:hammer:
![]()
![]()
o yüzden n11'e bulaşmam...
Artık komple bitti zaten
Tek tek sayacak halleri yok herhalde aklına 40 gelmiş kırkayak demişlerKırkayağın 750 tane ayağı olması ne tuhaf![]()
Tek tek sayacak halleri yok herhalde aklına 40 gelmiş kırkayak demişler
İsminde kusur yok zaten. Şekline göre 750 tane ayak olması tuhaf olan.
tasarım harikası Allah'ın mucizesi robotun iki ayağını kontrol etmesi zorlayıcı mesela bunda 750 ayak var...
fb şampiyon olmasında bjk olsun derim ...
Şimdiden başladınız "Fener olmasın" demeye. E hani rekabet? :hammer:Fener olmasında kim olursa olsun.
Arkadaşlar YGS-1 YGS-2 YGS-3 diye gidiyor istenilen bölüm ile alakalı olarak mı puan almak önemli? Örnek YGS-2 hangi bölümleri barındırıyor YGS-2 den en yüksek puan 500 mü? Aldık diyelim YGSnin başarısını mı belirliyor bu puan yoksa sadece YGS-2nin mi? Aynı şekilde LYS-1 LYS-2 ne zaman oluyor bu hangi alanda nasıl oluyordu bu sistem tam olarak bilgi sahibi değilim öğrenmek istiyorum açıkçası anlayabileceğimiz bir şekilde bilgisi olan kısaca anlatabilirse sevinirim. Eğitim sisteminde suç buluyor her zaman değişiyor sistem.
Bu arada Sınava girenler inşallah güzel başarılar elde edersiniz geçmiş olsun.
Türkçede dil bilgisine güveniyordum. 3-4 tane sormak nedir arkadaş? Şıklar desen o kadar çelişkiliydi ki anlatamam.