Matematik de dediğin gibiydi. Problemler bitirdi beni.Uzun süredir dil bilgisine ağırlık verilmiyor. Okuma anlama olayı daha ağır basıyor bu sadece Türkçe'de değil bütün derslerde Görülüyor zaten
Matematik de dediğin gibiydi. Problemler bitirdi beni.Uzun süredir dil bilgisine ağırlık verilmiyor. Okuma anlama olayı daha ağır basıyor bu sadece Türkçe'de değil bütün derslerde Görülüyor zaten
Matematik de dediğin gibiydi. Problemler bitirdi beni.
3000 tl olan mıASUS'un laptopları inceleme fırsatım oldu.
O nasıl görüntü kalitesi ya ! Bayıldım.
ASUS'un laptopları inceleme fırsatım oldu.
O nasıl görüntü kalitesi ya ! Bayıldım.
G550jk kullanıyorum çok güzel panel var tv de bu kadar net değil Görüntüler
Sen de mi girdin sınavaSelam, konuşacak adam gibi bir arkadaşım yok bursa sohbet edecek insan buluruz belki...
En az bi sene sonra başla. Geç olunca anladıkYok bana daha 2 sene var.
En fazla 1 sene olmasın?En az bi sene sonra başla. Geç olunca anladık
Az önce farkettim.En fazla 1 sene olmasın?
Kimse takmicak belki ama ben buraya yazıyorum 11. Sınıfta günde yarım saat çalışarak ygs yi çok çok rahat bitirirsin üstelik yarım saat nedir ya face de kız düşürmeye uğraşacağına geleceğine yatırım yap.12. Sınıfa geçtiğinde lys kasmaya başla ygs ye 2 ay kala tekrar edip çok iyi bir not alabilirsin.Üstelik sene boyu da lys kasmışsın kalan 3 ayda onu da çok rahat bitirip iyi bir üniye gidebilirsin.Biz hammallık yapıp kimsenin tavsiyesine uymayıp 12. Sınıfa ygs ve lys yi sıkıştıran mallarız (ben)![]()
Geç anladık. MaalesefKatılıyorum.O mallar arasında ben de varım.
11. Sınıfta yarım saat bir saat çalışılırsa her gün 12. sınıfta sadece test çözer. Ne kadar kıyak.![]()
Öğle arasında GünaydınGünaydın :clover:
Oyun çok uzun. Bende oynuyorum çok büyük görevler var. Bitmiyor gibi bir şey.Far Cry 4 19.5 saat olmuş oynama sürem, hadi bi saatini menüde harcadığımı düşün 18.5 saat. Daha ikinci Power of Balance görevindeyim, hakikaten uzun uzun oynanacak oyunmuş.
Oyun çok uzun. Bende oynuyorum çok büyük görevler var. Bitmiyor gibi bir şey.
Oyun sıkıcı haklısın. Bir battlefield edası yok. Battlefield hangi oyununu oynadiysam hep sıkılmadan bitirdim.Far Cry hangi oyununu denediysem beğenmedim. İlk bir saat takıldım öyle sonra çıkıp oyunu sildim.![]()
YGS için hayırlısı bırakın allaha[MENTION=7759]duhan[/MENTION].Soysal Bana göre zordu ya. Yaptım bakalım bir şeyler. Ne çok iyi ne de çok kötü geçti.
Far Cry 4'e bayılıyorum . Oynayamadığım içim videolarını izliyorum.![]()
Battlefield dedin de 2 haftadır oynamadım. Bi multi oynayasım geldi.Oyun sıkıcı haklısın. Bir battlefield edası yok. Battlefield hangi oyununu oynadiysam hep sıkılmadan bitirdim.
Oyun çok uzun. Bende oynuyorum çok büyük görevler var. Bitmiyor gibi bir şey.
Far Cry hangi oyununu denediysem beğenmedim. İlk bir saat takıldım öyle sonra çıkıp oyunu sildim.![]()