Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Matematik de dediğin gibiydi. Problemler bitirdi beni.

Geçen senede girdim bu sene mat daha kolay geldi. Belki rahat girdiğim için öyle gelmiştir ama geo hariç geçen seneye göre kolaydı. Türkçe her zamanki gibi çelişkili sorular vardı fakat paragraflar kısalmış, dil bilgisi biraz daha zordu. Sosyal iyice bilgiye kayıyor , sosyal çalışmayan sayısalcı bundan sonra zor yapacakmış gibi duruyor. Fende fizik kolay kimyada her sene aynı şeyleri soruyorlar zaten değişen soru stili yok, bana kalırsa biyoloji zordu iyi bir tekrar ve çalışma istiyordu yapmak için. Allah gönlünüzce versin umarım istediğiniz puanı alırsınız.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
ASUS'un laptopları inceleme fırsatım oldu.
O nasıl görüntü kalitesi ya ! Bayıldım.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
G550jk kullanıyorum çok güzel panel var tv de bu kadar net değil Görüntüler

İki tane modeline baktım . Biri 2,599 diğer 3.599 TL idi sanırım.İkisi de muazzamdı.
Yazın bir laptop alacağım.Aklımda vardı ASUS. Herkes öneriyor.Ekranı görünce iyice aklım gitti. :D

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Selam, konuşacak adam gibi bir arkadaşım yok bursa sohbet edecek insan buluruz belki...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Ya çalışmaya başlayacam da bizim okulun hocaları bi egoist bi egoist var ya...

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Kimse takmicak belki ama ben buraya yazıyorum 11. Sınıfta günde yarım saat çalışarak ygs yi çok çok rahat bitirirsin üstelik yarım saat nedir ya face de kız düşürmeye uğraşacağına geleceğine yatırım yap.12. Sınıfa geçtiğinde lys kasmaya başla ygs ye 2 ay kala tekrar edip çok iyi bir not alabilirsin.Üstelik sene boyu da lys kasmışsın kalan 3 ayda onu da çok rahat bitirip iyi bir üniye gidebilirsin.Biz hammallık yapıp kimsenin tavsiyesine uymayıp 12. Sınıfa ygs ve lys yi sıkıştıran mallarız (ben) :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Far Cry 4 19.5 saat olmuş oynama sürem, hadi bi saatini menüde harcadığımı düşün 18.5 saat. Daha ikinci Power of Balance görevindeyim, hakikaten uzun uzun oynanacak oyunmuş.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Kimse takmicak belki ama ben buraya yazıyorum 11. Sınıfta günde yarım saat çalışarak ygs yi çok çok rahat bitirirsin üstelik yarım saat nedir ya face de kız düşürmeye uğraşacağına geleceğine yatırım yap.12. Sınıfa geçtiğinde lys kasmaya başla ygs ye 2 ay kala tekrar edip çok iyi bir not alabilirsin.Üstelik sene boyu da lys kasmışsın kalan 3 ayda onu da çok rahat bitirip iyi bir üniye gidebilirsin.Biz hammallık yapıp kimsenin tavsiyesine uymayıp 12. Sınıfa ygs ve lys yi sıkıştıran mallarız (ben) :D

Katılıyorum.O mallar arasında ben de varım. :D

11. Sınıfta yarım saat bir saat çalışılırsa her gün 12. sınıfta sadece test çözer. Ne kadar kıyak. :D

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Ygs zor du diyorlar. [MENTION=261339]Meridian[/MENTION] naptın bro? Herkese allah iyi şeyler nasip etsin inş

androidx

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Xperia z3 için 5.0.2 güncelleme dağıtılmaya başlandı hayırlısı olsun [emoji2]

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=7759]duhan[/MENTION].Soysal Bana göre zordu ya. Yaptım bakalım bir şeyler. Ne çok iyi ne de çok kötü geçti.

Far Cry 4'e bayılıyorum . Oynayamadığım içim videolarını izliyorum. :D

LaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
İçmediğim bitki çayı kalmadı,hala iyileşme belirtileri yok nereye kadar gidecek bu hastalık bakalım
tünaydın iyi haftalar olsun bu arada herkese

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
[MENTION=7759]duhan[/MENTION].Soysal Bana göre zordu ya. Yaptım bakalım bir şeyler. Ne çok iyi ne de çok kötü geçti.

Far Cry 4'e bayılıyorum . Oynayamadığım içim videolarını izliyorum. :D
YGS için hayırlısı bırakın allaha :)
:) oda iyi boşver seninde iyi pc olacak inş demişsin üst tarafta :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Yurtiçi kargo mailime memnuniyet anketi göndermiş. En kötü seçenekleri işaretledim. Yorum kısmına da yardırdım :D
umarım şubeye bi fırça çekerler :devil2:

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Oyun çok uzun. Bende oynuyorum çok büyük görevler var. Bitmiyor gibi bir şey.

Gamepad ile hardda oynayınca daha da uzuyor. Sonunda fare klavyeyi alıp daldım ama geri dönüp tekrar gamepadle geçeceğim o görevi. :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Far Cry hangi oyununu denediysem beğenmedim. İlk bir saat takıldım öyle sonra çıkıp oyunu sildim. :)

Far Cry 2'den iğrendim ama 3 ve 4 mükemmel, bana böyle hikayeli uzun oyun lazım. BF COD da oynarım güzel ama tekdüze.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...