• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitter TT listesi uzun zamandır fonksiyonunu kaybetmişti biliyodum da, şimdi girip bi tag i kontrol ettim iyice anladım. En azından Türkiye'de bu uygulamaya son verilmeli.

İyh be.....

c0S6CiUh.jpg

Huawei'nin üreteceği yeni Nexus telefon muhteşem özelliklerle gelebilir

Ben baya oynadım ilk başta imkansız geliyor sonra yavaş yavaş yana yana yapmaya çalışıyorsun sinirleniyorsun en sonunda oluyor :D hızlı düşünmek gerekiyor ve lolcüler olarak çok hızlı düşünürüz :D

Baya ilerledim ben bu arada [emoji14]

Oyun çok güzel beğendim ama sinir bozucu işte. :D
Biz de ygs mağdurları olarak çok hızlı düşünürüz. [emoji14]

Ben geçen en son lol indiriyordum, odamdan çıktım geri geldim bilgisayar kapanmış. Ne oldu kuruldu mu bilmiyorum :D

Mehmet abinin internet kafesinde GTA Vice City oynadığım zamanı özledim.

vg71mA

İlk oyunumu almış bulunmaktayım. Yalnız sorunum var, online oynarken kota yer mi?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

vg71mA

İlk oyunumu almış bulunmaktayım. Yalnız sorunum var, online oynarken kota yer mi?
Resim eklemiyor, aldığım oyun payday 2

Adam gibi arkadaş dost çok az :(

Aynen kardeşim, adam sandıklarımız aslında patates...

vg71mA

vg71mA

Resim eklemiyor, aldığım oyun payday 2

Aynen kardeşim, adam sandıklarımız aslında patates...

Tabiki yer

Dostum çok internet yerse oynamayacak msn her türlü oynicaksn zaten takma kafana eğlenmene bak :)

Dostum çok internet yerse oynamayacak msn her türlü oynicaksn zaten takma kafana eğlenmene bak :)

Evde 4 kişiyiz ve kota bitince ay başıma kadar azar işitiyorum. Lol oynamaya başladım 2 haftada bitmişti oyunu başlayamadan bıraktım

Evde 4 kişiyiz ve kota bitince ay başıma kadar azar işitiyorum. Lol oynamaya başladım 2 haftada bitmişti oyunu başlayamadan bıraktım

Sezon başında demiştim ve yine diyorum: Fenerbahçe şampiyon. Kuyt öyle bir gol atmış ki Galatasaray toparlanamadı. :cool

Ben baya oynadım ilk başta imkansız geliyor sonra yavaş yavaş yana yana yapmaya çalışıyorsun sinirleniyorsun en sonunda oluyor :D hızlı düşünmek gerekiyor ve lolcüler olarak çok hızlı düşünürüz :D

Baya ilerledim ben bu arada :P

Hangi oyun bu merak ettim bende lolcuyum boyle hizli dusunme oyunlarini severim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...