- Reaksiyon puanı
- 16,126
Sıcak diye izmir'e geldik buz gencler martin ortasi bir de yahu
sıcak zaten hava güzel yağmuru saymazsak.
Sıcak diye izmir'e geldik buz gencler martin ortasi bir de yahu
https://fiber.google.com/cities/kansascity/plans/#plan=free
Şuna bakın. Bakında ağlayın az. Ne kadar kazık yiyoruz bakın.
Kota sınırsız mı? Göremedim.
Yazman yeterli teşekkür ederim sağ ol.[MENTION=77147]GhostX[/MENTION] hocam telde olduğumdan dolayi resim atamiyorum kusura bakmayın![]()
Sinir bozucu bir oyun.![]()
Ben baya oynadım ilk başta imkansız geliyor sonra yavaş yavaş yana yana yapmaya çalışıyorsun sinirleniyorsun en sonunda oluyorhızlı düşünmek gerekiyor ve lolcüler olarak çok hızlı düşünürüz
![]()
Baya ilerledim ben bu arada [emoji14]
Dost olmuş tost bize seven bir kız eş lazım bir iki tane de gerçek arkadaş kardeş gerçekten seven ama.Adam gibi arkadaş dost çok az![]()
Hiç sorma. Bakalım nasıl insanlarla tanışacağız.Dost olmuş tost bize seven bir kız eş lazım bir iki tane de gerçek arkadaş kardeş gerçekten seven ama.
Adam gibi arkadaş dost çok az![]()
![]()
İlk oyunumu almış bulunmaktayım. Yalnız sorunum var, online oynarken kota yer mi?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
![]()
İlk oyunumu almış bulunmaktayım. Yalnız sorunum var, online oynarken kota yer mi?
Resim eklemiyor, aldığım oyun payday 2
Aynen kardeşim, adam sandıklarımız aslında patates...
Tabiki yer
Yukarıda aynı soruyu sormıştum birisi downloaded'dan çok uploaded yapar demişti
Hem map'ler pc de yuklu olacak çok da bişey yemez diye duşunuyorum
Sonuçta götürür sadece upload olmaz
Dostum çok internet yerse oynamayacak msn her türlü oynicaksn zaten takma kafana eğlenmene bak![]()
Dostum çok internet yerse oynamayacak msn her türlü oynicaksn zaten takma kafana eğlenmene bak![]()
SDN Forum Bilgilendirme Mesajı
connection to 127.0.0.1:9312 failed (errno=111, msg=Connection refused)
Ben baya oynadım ilk başta imkansız geliyor sonra yavaş yavaş yana yana yapmaya çalışıyorsun sinirleniyorsun en sonunda oluyorhızlı düşünmek gerekiyor ve lolcüler olarak çok hızlı düşünürüz
![]()
Baya ilerledim ben bu arada![]()