Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Bruggeliler biraz sonra stadı yıkacak :)

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Ya arkadaş ne yaparsam yapayım şu Linux'a bir Ren'py yükleyemedim SEGFAULT verip duruyor bıktım ya

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Şu torrent adam gibi sürüm çıkarmadı gitti. Eski sürüm kullanıyorum çok tuhaf oluyor Windows 7 gibi bir sistemde eski sürüm kullanmak

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
31f9488f648b9ea10609822ca77134bb.jpg

Bu resmen erkeklere yapilan terbiyesizliktir :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Dil anlatım proje ödevi için 7-8 tane film indirmem lazim. 3mbs ile nasıl olucak bu is [emoji20]

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Adam diyorki internetten para kazanma yolu buldum sanırsın ki Kristof Kolomb :D

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=383050]Virility[/MENTION] Sen de mi sınava giriyosun yoksa ? :D
[MENTION=403200]Mussolini[/MENTION] Niye şans?Bence şanslı değiliz. [emoji14] :D

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
@Virility Sen de mi sınava giriyosun yoksa ? :D
@Mussolini Niye şans?Bence şanslı değiliz. [emoji14] :D
Hala sınava giriyosunuz yani hala bişeyler yapabilirsiniz kısacası hala umudunuz vardır gelecekten ancak ben girdiğim tüm sınavları kaybettim öyle bir umudum da kalmadı artık askerden gelince muhtemelen asgari ücretli bir yer bulacağım en iyi kısacası sözümün arkasındayım şanslısınız :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=403200]Mussolini[/MENTION] Haklısın. :)
[MENTION=383050]Virility[/MENTION] kolay gelsin bize :D

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
ben 7 enterprise'ımı öldürdüm 8 enterprise x64,10 teknik ön izleme x86 ve linux mint x64 var...
Windows 7 Ultimate
VMware: Kali Linux, Windows Xp,Ubuntu
bulunuyor.

Henüz iyi bir sisteme sahip olamadım. Sanal makinaları açmaktan kullanmaktan sıkıldım üşeniyorum o derece ağır.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=403200]Mussolini[/MENTION] Her zaman okunması tarafındayım okumak o ortamda olmak güzeldir. Fakat ücret konusunda endişe etme zaten okuyanların bir çoğu boş kalıyor yada dediğiniz ücrete talip olup çalışıyor. 2.000 bin tl maaş verenlerde adamın canı nı çıkarıyor gibi tempo ile çalıştırıyor. Burada kimsenin hevesini kırmak istemem ama ne yazık ki torpil tanıdık yardımı vs. hariç ilerlemek zor oldu artık bu hayatta tabi şans birazda. Okul ayrı bir yana hedef ve meslek bilgisi de çok çok önemli bir konu...

"herkesin hayatına kimse karışamaz"

Herkese Başarılar diliyorum. Şansınız Bol olsun...

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
@Mussolini Her zaman okunması tarafındayım okumak o ortamda olmak güzeldir. Fakat ücret konusunda endişe etme zaten okuyanların bir çoğu boş kalıyor yada dediğiniz ücrete talip olup çalışıyor. 2.000 bin tl maaş verenlerde adamın canı nı çıkarıyor gibi tempo ile çalıştırıyor. Burada kimsenin hevesini kırmak istemem ama ne yazık ki torpil tanıdık yardımı vs. hariç ilerlemek zor oldu artık bu hayatta tabi şans birazda. Okul ayrı bir yana hedef ve meslek bilgisi de çok çok önemli bir konu...

"herkesin hayatına kimse karışamaz"

Herkese Başarılar diliyorum. Şansınız Bol olsun...
Bu yüzden en güzeli hayattan beklentileri düşürmek en azından ben öyle yaptım mesela evlenmek yok çocuk yok araba ev almak yok tek beklentim kendimi geçindirecek kadar para ve bunu kimseye muhtaç olmadan yapmak.Benim şahsi bir bilgisayarım olsun bana yeter :)

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Bu yüzden en güzeli hayattan beklentileri düşürmek en azından ben öyle yaptım mesela evlenmek yok çocuk yok araba ev almak yok tek beklentim kendimi geçindirecek kadar para ve bunu kimseye muhtaç olmadan yapmak.Benim şahsi bir bilgisayarım olsun bana yeter :)
Haklısın beklentileri yüksek tutmamak gerekir hayal kırıklığı kötüdür. Ama şu hayatta yaşamaya bir anlam bir sebeb verilmelidir evlenmek benim içinde yok gibi ama yalnızlık allaha mahsustur belli zaman yaştan sonra çok düşündürücü oluyor. 50-65 yaşında bir bekar tanıdığıma bakınca daha iyi anlıyorum.
Sabır herşeyin ilacı ve yılmadan çaba vermek gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...