- Reaksiyon puanı
- 1,876
Bruggeliler biraz sonra stadı yıkacak 

Şu torrent adam gibi sürüm çıkarmadı gitti. Eski sürüm kullanıyorum çok tuhaf oluyor Windows 7 gibi bir sistemde eski sürüm kullanmak
ŞanslısınızOfff off pazar günu YGS var.![]()
![]()
Bu resmen erkeklere yapilan terbiyesizliktir![]()
güzel olmak için çirkin olmak gibi birşey olmuş.![]()
Aklına gelemicek kadar fazla boyleleri.. Bi yağmurluk isi var.![]()
Bir de bizi beğenmezler.![]()
240p atDil anlatım proje ödevi için 7-8 tane film indirmem lazim. 3mbs ile nasıl olucak bu is [emoji20]
Bi de onca filmi movie makerda duzenlicem240p atşaka bi yana bize böyle ödev vermediler hiç yahu
Kolay gelsinBi de onca filmi movie makerda duzenlicemvegas pro yu hic kullanmadim belki ogrenirim. resmen ferrariyi Tofaş parçasıyla modifiye etmek gibi
![]()
[MENTION=383050]Virility[/MENTION] Sen de mi sınava giriyosun yoksa ?
[MENTION=403200]Mussolini[/MENTION] Niye şans?Bence şanslı değiliz. [emoji14]![]()
Hala sınava giriyosunuz yani hala bişeyler yapabilirsiniz kısacası hala umudunuz vardır gelecekten ancak ben girdiğim tüm sınavları kaybettim öyle bir umudum da kalmadı artık askerden gelince muhtemelen asgari ücretli bir yer bulacağım en iyi kısacası sözümün arkasındayım şanslısınız
7 de öldü ki 8.1 yaşayan efsane.
Efsaneler ölmez şuan Windows 7 efsane ama Microsofta göre Windows 10
Windows 7 Ultimateben 7 enterprise'ımı öldürdüm 8 enterprise x64,10 teknik ön izleme x86 ve linux mint x64 var...
Bu yüzden en güzeli hayattan beklentileri düşürmek en azından ben öyle yaptım mesela evlenmek yok çocuk yok araba ev almak yok tek beklentim kendimi geçindirecek kadar para ve bunu kimseye muhtaç olmadan yapmak.Benim şahsi bir bilgisayarım olsun bana yeter@Mussolini Her zaman okunması tarafındayım okumak o ortamda olmak güzeldir. Fakat ücret konusunda endişe etme zaten okuyanların bir çoğu boş kalıyor yada dediğiniz ücrete talip olup çalışıyor. 2.000 bin tl maaş verenlerde adamın canı nı çıkarıyor gibi tempo ile çalıştırıyor. Burada kimsenin hevesini kırmak istemem ama ne yazık ki torpil tanıdık yardımı vs. hariç ilerlemek zor oldu artık bu hayatta tabi şans birazda. Okul ayrı bir yana hedef ve meslek bilgisi de çok çok önemli bir konu...
"herkesin hayatına kimse karışamaz"
Herkese Başarılar diliyorum. Şansınız Bol olsun...
Haklısın beklentileri yüksek tutmamak gerekir hayal kırıklığı kötüdür. Ama şu hayatta yaşamaya bir anlam bir sebeb verilmelidir evlenmek benim içinde yok gibi ama yalnızlık allaha mahsustur belli zaman yaştan sonra çok düşündürücü oluyor. 50-65 yaşında bir bekar tanıdığıma bakınca daha iyi anlıyorum.Bu yüzden en güzeli hayattan beklentileri düşürmek en azından ben öyle yaptım mesela evlenmek yok çocuk yok araba ev almak yok tek beklentim kendimi geçindirecek kadar para ve bunu kimseye muhtaç olmadan yapmak.Benim şahsi bir bilgisayarım olsun bana yeter![]()