Almoş olduğun lisansın süresi kısıtlı herhalde yeni bir lisans talebinde bulunabilirsinEset'den yeni lisans aldım ama programda hala süresi bitiyor yeni satın alın yazıyor. Nasıl yapacağım bilgisi olan var mı?
Almoş olduğun lisansın süresi kısıtlı herhalde yeni bir lisans talebinde bulunabilirsinEset'den yeni lisans aldım ama programda hala süresi bitiyor yeni satın alın yazıyor. Nasıl yapacağım bilgisi olan var mı?
Almoş olduğun lisansın süresi kısıtlı herhalde yeni bir lisans talebinde bulunabilirsin
Sistemde sıkıntı varmış sanırım o yüzden çökmüş çalışmıyormuş haberi vardı tam içeriğine bakmadımApple itunes, appstore, mac appstore çalışmıyor bilgisi olan var mı [MENTION=380082]Vikings[/MENTION]
App Store [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]
https://www.apple.com/support/systemstatus/Apple itunes, appstore, mac appstore çalışmıyor bilgisi olan var mı [MENTION=380082]Vikings[/MENTION]
?? AnlamadımTamam ya ben yaptım. Tamam mı. Ama tim amca unutmasınki ona daha başta söylemiştim garageband ücretsiz olsun diye çeksin cezasını :mrgreen:
?? Anlamadım
Attention!!! Amount of EGO is too high. Please be careful!!!
Ağlayani cook..
Hocam zahmet olmaz ise üstte attığınız ss teki hangi müzik çalar acaba söyler misiniz
Muzikcalarin gözüktüğü bi foto bulamadım yukarda ama cm11 ile gelen müzik calari kullanıyorum. Bildirim çubuğundaki kulaklık simgesini soruyorsan o bass booster pro.
![]()
Müzik calardan bahsediyorsaniz bilmiyorum.Tamam hocam. Teşekkürler. Cm11 baya benzemiş cm12 ye. Çokta güzel olmuş bence. Apollo olması lazım
Oyunla aram yokta oyunun oynanışını gördüm bildin eziyet [emoji2]Duet ne sinir bozucu bir oyun.Dellenmek isteyen oynasın.![]()
Yukluyorum şuan. aa'dan sonra sinirlerim pek yerinde değildi bakalim bu nasılDuet ne sinir bozucu bir oyun.Dellenmek isteyen oynasın.![]()
Beni daha çok alttaki yorumlar bitirdi.
Dağları asarim deryalari gecerimBeni daha çok alttaki yorumlar bitirdi.![]()
Çevrelerindeki olup bitenler vb etkenler malesef aonuçları kötü oluyor.Haberler de çocukların intihar haberlerini okuyunca çok kötü oluyorum 15 Yaşında olan bir kız çocuğunun ne sebebi olur allah sen akıl fikir ver bu insanlara. Çok üzücü.