• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apple itunes, appstore, mac appstore çalışmıyor bilgisi olan var mı [MENTION=380082]Vikings[/MENTION]

Tamam ya ben yaptım. Tamam mı. Ama tim amca unutmasınki ona daha başta söylemiştim garageband ücretsiz olsun diye çeksin cezasını :mrgreen:

Cahil insanların işi çok zor cidden üzülüyorum onlara:dirol:

Biraz daha saygılı olsanız olmaz mı. İlla ben biliyorum demenin ne manası var ki.

İbrahimoviç kırmızı kart gördü maçın bütün izleme keyfi kaçtı.

Hocam zahmet olmaz ise üstte attığınız ss teki hangi müzik çalar acaba söyler misiniz

Muzikcalarin gözüktüğü bi foto bulamadım yukarda ama cm11 ile gelen müzik calari kullanıyorum. Bildirim çubuğundaki kulaklık simgesini soruyorsan o bass booster pro.

58fb81c3065855e2e81a062b2ebe1a89.jpg

Muzikcalarin gözüktüğü bi foto bulamadım yukarda ama cm11 ile gelen müzik calari kullanıyorum. Bildirim çubuğundaki kulaklık simgesini soruyorsan o bass booster pro.

58fb81c3065855e2e81a062b2ebe1a89.jpg

Tamam hocam. Teşekkürler. Cm11 baya benzemiş cm12 ye. Çokta güzel olmuş bence. Apollo olması lazım

Tamam hocam. Teşekkürler. Cm11 baya benzemiş cm12 ye. Çokta güzel olmuş bence. Apollo olması lazım
Müzik calardan bahsediyorsaniz bilmiyorum.
Ama telefonun temasından bahsediyorsaniz KitKat yüklü :) uzun çabalarım sonucu bu hale geldi :D hktheme+materiyo ve birkaç android L uygulaması çalımı sonucu kendimizi avutuyoz :D

Cihaz Turkcell T50

[MENTION=388840]androidx[/MENTION] Cidden eziyet. :D
[MENTION=385184]mic check[/MENTION] aa'yı biraz önce yükledim. Başım döndü ve sildim. (Dokuzu geçemedim.) :D

Haberler de çocukların intihar haberlerini okuyunca çok kötü oluyorum 15 Yaşında olan bir kız çocuğunun ne sebebi olur allahım sen akıl fikir ver bu insanlara. Çok üzücü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...