Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Abi 18k altından yapılmış Apple Watch 10.000 dolar ya la kim alacak onu?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ana 8.2 jb çıkmış ya

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Jailnreak aracı yani tek tık jb çıkmadı. Biraz uğraştırıcı bir yöntemle cydia kurulabiliyor

Anladım yani jbyi sonuç olarak yapabiliyoruz yani?

Panguda geri sayım yapıyor.

Güzel ama ingiliççe olduğu için tam anlayamadım ama sanırım 7 saat sonra tek tık jbmi çıkıcak?

http://pangu8.com/82.html

Aşağıda anlatılanları yaparsam jb oluyormu yoksa dediğin gibi uzun işmi?

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876

Güzel ama ingiliççe olduğu için tam anlayamadım ama sanırım 7 saat sonra tek tık jbmi çıkıcak?

Evet orda verilen yontem ile yapılıyor. Sayaç doğru sanırım tek tık jb

Evet orda verilen yontem ile yapılıyor. Sayaç doğru sanırım tek tık jb

Ama 8.2 için ilk jb olduğu için stabil çalışmayabilir. Tweakler ve cydia tam stabilleşinceye kadar bekleyin derim.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Acelem var ama yinede 7 saat bekliyim bakalım neler olucak, olmadı yarın artık kesinleşir.

Hem daha tweakler uyumlu hale falan gelicek o yüzden daha zaman var.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Acelem var ama yinede 7 saat bekliyim bakalım neler olucak, olmadı yarın artık kesinleşir.

Siz cihazı guncellediniz mi? Benim cihazın kablo pert olduğu için şarjı bitti bakamadım.

Siz cihazı guncellediniz mi? Benim cihazın kablo pert olduğu için şarjı bitti bakamadım.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
[video=youtube;Sm2GZDI6wSk]https://www.youtube.com/watch?v=Sm2GZDI6wSk[/video]

Yeni remixi çıkmış tab3 kutu açılımı yapan çocuğun çok iyiya :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
:D:lol: Evet kameranın farkında değil herhalde unutmuş bir anda

acun gözünün yaşına bakmıcak şutlucak onu elicek gt-s5360'a güncelleme var sanki indircem diye cebelleşiyor 50mbps internet ile beceremedi 7,2mbps ile indiriyor mikro takoz...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Şu hazır dondurulmuş patateslerin tadı neden bu kadar güzel. Diğer patateslerin neyi var? Çözmüş değilim. Sağlıksız olduğu için mi?

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
markadan markaya değişiyor bence o. Bazıları var patateslerin içi boş resmen sanki odun yiyorsun

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Bide bu patatesleri yetiştirirken GDO'lu ürün kullanıyorlar çabuk yetişsin ve lezzetli olsun diye

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
dondurulmuş patates almıyoruz msg var diye bizim ahali kesinlikle karşı hatta koka-kola zero,pepsi max,ayran markalı ve lezzo'ya bile karşılar çarşı bile bu kadar karşı değil.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Soya lestini, Monosodyum Glutamat.

Haklısın madde var içlerinde hepsinde var mıdır bilinmeye bilir ama var çoğunda tadının güzel olması bunlara kaynaklı mc gibi fast foodlar da verilen patateslerde aynıdır herhalde birde doğal özel yetiştiriliyor vs. deniliyor.

dondurulmuş patates almıyoruz msg var diye bizim ahali kesinlikle karşı hatta koka-kola zero,pepsi max,ayran markalı ve lezzo'ya bile karşılar çarşı bile bu kadar karşı değil.

Sık olarak almıyorum bende hatta kızartma yapmıyoruz genelde kardeşim almış tadı çok güzel ama neden olduğu belli bende koka kola sıfır şeker içiyorum.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Haklısın madde var içlerinde hepsinde var mıdır bilinmeye bilir ama var çoğunda tadının güzel olması bunlara kaynaklı mc gibi fast foodlar da verilen patateslerde aynıdır herhalde birde doğal özel yetiştiriliyor vs. deniliyor.

Sık olarak almıyorum bende hatta kızartma yapmıyoruz genelde kardeşim almış tadı çok güzel ama neden olduğu belli bende koka kola sıfır şeker içiyorum.

en iyisi hiç almamak daha iyi.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
O gıdalar bozulup büzüşmesin diye ne katkı maddeleri var ahh ahh israil varya çok tehlikeli insanların kimyasıyla oynayarak bizi sinsi şekilde yok etme peşindeler. Gençlerimizi zayıflatıp bizi çok ince yerden vuracaklar ama herkes uyuyor o faydalı bu faydalı. Dondurmanın hala faydalı olduğuna inananlar var ülkede ya gerisini siz düşünün. Gıda terörü Türkiye'nin en büyük sorunudur önüne geçilmezse mum gibi erimeye devam. Ayrıca İsrail kendi ürettiklerini kendi ülkelerinde yasaklıyorlar buda ilginçtir.

Alperen Atalay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şöyle varya önümde 1kg çiğ köfte nar ekşisi ve ayran olacak yazarken bile elim ayağım titredi 1kg çiğköfteyi rahatlıkla yerim laaaaaaaa hammmmmm :D

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Cümle alem duydu beni, sen duymadın insafsız...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
O gıdalar bozulup büzüşmesin diye ne katkı maddeleri var ahh ahh israil varya çok tehlikeli insanların kimyasıyla oynayarak bizi sinsi şekilde yok etme peşindeler. Gençlerimizi zayıflatıp bizi çok ince yerden vuracaklar ama herkes uyuyor o faydalı bu faydalı. Dondurmanın hala faydalı olduğuna inananlar var ülkede ya gerisini siz düşünün. Gıda terörü Türkiye'nin en büyük sorunudur önüne geçilmezse mum gibi erimeye devam. Ayrıca İsrail kendi ürettiklerini kendi ülkelerinde yasaklıyorlar buda ilginçtir.
Şuan akla hayale gelmicek yiyecekler bile doğal değil.

En basitinden buğday. Yanlış hatirlamiyorsam 20-30 yıl oncesinde genetiğiyle oynanmış buğdayları sattılar bize. O günden beri yediğimiz ekmeklerin hiçbiri doğal değil. Bunu da bir programdan duymuştum.

Sut ürünlerinden zaten bahsetmiyorum bile. Katkısız koruyucu içermez felan hikaye. Hepsi 2 hafta bozulmadan durabiliyor dolabta+ üretimden satışa kadar gecen sureyide sen düşün.

Fast food yiyecekleri hic yemedim. 1-2 defa belki. İçinde ne olduğu belli değil çoğu zaman görüyoruz haberlerde yok onun kafası çıktı bunun toynağı çıktı hepsi fabrikada gelişi güzel kiyiliyor.

Su devirde ne yumurtadan tat alınıyor ne tavuktan. Tavuk cabuk buyusun diye tüm dengesinin içine ediyorlar. Cabuk yumurtlasin diye 1 günde 2 defa sabah aksam döngüsü yapıyorlar.

Peki bunlar neden? Hepsi insanoğlunun doyumsuzlugundan kaynakli. Şuan köyde yaşamanın tam vakti. Her şeyin en dogali en güzeli köyde eline geçiyor.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Şuan akla hayale gelmicek yiyecekler bile doğal değil.

En basitinden buğday. Yanlış hatirlamiyorsam 20-30 yıl oncesinde genetiğiyle oynanmış buğdayları sattılar bize. O günden beri yediğimiz ekmeklerin hiçbiri doğal değil. Bunu da bir programdan duymuştum.

Sut ürünlerinden zaten bahsetmiyorum bile. Katkısız koruyucu içermez felan hikaye. Hepsi 2 hafta bozulmadan durabiliyor dolabta+ üretimden satışa kadar gecen sureyide sen düşün.

Fast food yiyecekleri hic yemedim. 1-2 defa belki. İçinde ne olduğu belli değil çoğu zaman görüyoruz haberlerde yok onun kafası çıktı bunun toynağı çıktı hepsi fabrikada gelişi güzel kiyiliyor.

Su devirde ne yumurtadan tat alınıyor ne tavuktan. Tavuk cabuk buyusun diye tüm dengesinin içine ediyorlar. Cabuk yumurtlasin diye 1 günde 2 defa sabah aksam döngüsü yapıyorlar.

Peki bunlar neden? Hepsi insanoğlunun doyumsuzlugundan kaynakli. Şuan köyde yaşamanın tam vakti. Her şeyin en dogali en güzeli köyde eline geçiyor.

Haklısın durum içler acısı kimse farkında değil. Ben bu Dünya'ya 40 sene ömür biçiyorum 40 sene sonra yaşanmayacak hale gelecek. Evrenin ilk nimeti balıkla bile oynamışlar GDO'lu yem vererek daha çabuk büyümelerini daha lezzetli hale gelmelerini sağlıyorlar ben artık hiçbişey demiyorum ne yesek zararlı herkes hile peşinde. Artık içtiğimiz su bile zararlı olacak bu gidişle Allah'a nasıl hesap verecekler çok merak ediyorum açıkçası.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
"Hız Alanı Kullanımı Bilgilendirmesi %100"

Şu Mesajı almak istemiyorum artık düşmesin bir ayda bir torpil geçilse olmaz mı...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
gt-s5360'a farklı room attım odin ile gerçi onu aldığım yerdeki resimden farklı rom ama işgörür...

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
android sürümü yazan yere çok defa basınca ilginç şeyler oluyor :laugh: Yıllarca kullandığım telefonda yeni bişeyler keşfetmeyeli uzun zaman oldu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...