- Reaksiyon puanı
- 91
Abi 18k altından yapılmış Apple Watch 10.000 dolar ya la kim alacak onu?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ana 8.2 jb çıkmış ya
Ciddimisin 8.2 için cidden jb çıktımı?
Cydia gomulu değil yani resmi jb değil
O nasıl oluyor anlamadım?
Jailnreak aracı yani tek tık jb çıkmadı. Biraz uğraştırıcı bir yöntemle cydia kurulabiliyor
Anladım yani jbyi sonuç olarak yapabiliyoruz yani?
Panguda geri sayım yapıyor.
Güzel ama ingiliççe olduğu için tam anlayamadım ama sanırım 7 saat sonra tek tık jbmi çıkıcak?
http://pangu8.com/82.html
Aşağıda anlatılanları yaparsam jb oluyormu yoksa dediğin gibi uzun işmi?
Güzel ama ingiliççe olduğu için tam anlayamadım ama sanırım 7 saat sonra tek tık jbmi çıkıcak?
Acelem var ama yinede 7 saat bekliyim bakalım neler olucak, olmadı yarın artık kesinleşir.
Hem daha tweakler uyumlu hale falan gelicek o yüzden daha zaman var.
Acelem var ama yinede 7 saat bekliyim bakalım neler olucak, olmadı yarın artık kesinleşir.
Hem daha tweakler uyumlu hale falan gelicek o yüzden daha zaman var.
Yok o vidalar fazla baksana vida artsa bile makine sağlam duruyor [emoji14]Acaba biz unutuyor olmayalım ?![]()
tombalacıyı diyorsun?
:lol: Evet kameranın farkında değil herhalde unutmuş bir anda
Şu hazır dondurulmuş patateslerin tadı neden bu kadar güzel. Diğer patateslerin neyi var? Çözmüş değilim. Sağlıksız olduğu için mi?
Soya lestini, Monosodyum Glutamat.
dondurulmuş patates almıyoruz msg var diye bizim ahali kesinlikle karşı hatta koka-kola zero,pepsi max,ayran markalı ve lezzo'ya bile karşılar çarşı bile bu kadar karşı değil.
Haklısın madde var içlerinde hepsinde var mıdır bilinmeye bilir ama var çoğunda tadının güzel olması bunlara kaynaklı mc gibi fast foodlar da verilen patateslerde aynıdır herhalde birde doğal özel yetiştiriliyor vs. deniliyor.
Sık olarak almıyorum bende hatta kızartma yapmıyoruz genelde kardeşim almış tadı çok güzel ama neden olduğu belli bende koka kola sıfır şeker içiyorum.
Şuan akla hayale gelmicek yiyecekler bile doğal değil.O gıdalar bozulup büzüşmesin diye ne katkı maddeleri var ahh ahh israil varya çok tehlikeli insanların kimyasıyla oynayarak bizi sinsi şekilde yok etme peşindeler. Gençlerimizi zayıflatıp bizi çok ince yerden vuracaklar ama herkes uyuyor o faydalı bu faydalı. Dondurmanın hala faydalı olduğuna inananlar var ülkede ya gerisini siz düşünün. Gıda terörü Türkiye'nin en büyük sorunudur önüne geçilmezse mum gibi erimeye devam. Ayrıca İsrail kendi ürettiklerini kendi ülkelerinde yasaklıyorlar buda ilginçtir.
Şuan akla hayale gelmicek yiyecekler bile doğal değil.
En basitinden buğday. Yanlış hatirlamiyorsam 20-30 yıl oncesinde genetiğiyle oynanmış buğdayları sattılar bize. O günden beri yediğimiz ekmeklerin hiçbiri doğal değil. Bunu da bir programdan duymuştum.
Sut ürünlerinden zaten bahsetmiyorum bile. Katkısız koruyucu içermez felan hikaye. Hepsi 2 hafta bozulmadan durabiliyor dolabta+ üretimden satışa kadar gecen sureyide sen düşün.
Fast food yiyecekleri hic yemedim. 1-2 defa belki. İçinde ne olduğu belli değil çoğu zaman görüyoruz haberlerde yok onun kafası çıktı bunun toynağı çıktı hepsi fabrikada gelişi güzel kiyiliyor.
Su devirde ne yumurtadan tat alınıyor ne tavuktan. Tavuk cabuk buyusun diye tüm dengesinin içine ediyorlar. Cabuk yumurtlasin diye 1 günde 2 defa sabah aksam döngüsü yapıyorlar.
Peki bunlar neden? Hepsi insanoğlunun doyumsuzlugundan kaynakli. Şuan köyde yaşamanın tam vakti. Her şeyin en dogali en güzeli köyde eline geçiyor.
Oo hayırlı olsun internet bağlatmışsınandroid sürümü yazan yere çok defa basınca ilginç şeyler oluyor [emoji23] Yıllarca kullandığım telefonda yeni bişeyler keşfetmeyeli uzun zaman oldu![]()