Odessa
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 432
LG saatleri bomba gibi olmuş.
Yeni saatler mi duyurdu?
SDN Youtube hesabına bak.
SDN Youtube hesabına bak.
![]()
2 telefon çıkışı var ondan birine tak bak sendeki hg253s v2 mi? bizim ki düz hg253s...
Buna da cevap verin hadi![]()
Ben mavi siyah görüyorum, siz ne görüyorsunuz ?
![]()
Ben mavi siyah görüyorum, siz ne görüyorsunuz ?
Yok hocam olmaz kullanamazsin onun için PORT à açıyorlar Modem üzerinde. Kulanım adı ve şifre oluyor diye biliyorum.belki olur denemek lazım voip telefonu oluyor bizde telekomun hattı superonline'a taşındı.
Telefonu 2013ün 8.Ayında aldım. Son 9 Aydır oyun oynarken kapanıyor açılıyor, Fabrika ayarlarına dön, yeniden kurulum vs. yaptım ama bir düzelme olmadı. Şuan garantisi 8 ay var. Servise verip Değişim talebinde bulunmayı düşünüyorum. Değişim yapılır mı sizce?
Samsung S4 Mini GT-9190
Yok hocam olmaz kullanamazsin onun için PORT à açıyorlar Modem üzerinde. Kulanım adı ve şifre oluyor diye biliyorum.
[emoji1] [emoji1] [emoji1]root ile modeme uzaktan erişimi kapattık ne gıcık olmuşlardır bizde o k.adı ve şifre var ben bilmiyorum gerçi...
Yok, ben yüklemem O rom iyi değil ben en iyisi servise yollarım bakalım.Cyanogenmod yüklemeyi denedinizmi
Yok, ben yüklemem O rom iyi değil ben en iyisi servise yollarım bakalım.![]()
Tuvalet kağıdının içindeki rulo + aliminyum folya = 350 kbitlik bir hız artışı + evin geri kalanında wifi çok yavaş sadece benim odamda hızlı![]()
![]()
One m9 ile aynı gün mü tanıtılıyor?
One m9 ile aynı gün mü tanıtılıyor?
Sadece gülümsemekle yetindim. Attığınız fotoğraf gibi.
😏.![]()
Lg nin çift pencere özelliğini çalmışlar ve telefonun arka taraf çok çirkin duruyo batarya da fiyasko gibi gelince görcez
😏.
Geçen sene G3 ile dalga geçtiler. Bu sene kiminle dalga geçecekleri belli.
Ee Samsung gülme komşuna gelir başına.
14 nm'ye güveniyor ego kasıyorlar. Benim yüksek mAh'lere ihtiyacım yok diyor.
Umarım dedikleri gibi olur. Cihazın bataryası gübü çıkarır. Çünkü iki tane amiral gemi'nin de dikkat çekmemesi Samsung Mobile'in zaten düşük olan kar marjını zarara çevirir.
Yıllarca apple ile dalga geçen firma apple'ın dalga konusu olur.
Cidden telefon satış rakamlarının yazdığı bir internet sitesi filan var mı?Dalga geçtikleri G3 satışlarda S5 i 3 e katlamıştı şuan durum ne bilmiyorum ama![]()
Büyük ihtimal ülkelere yapılan sevkiyatı not alıyorlar ve her çeyrek raporlarını açıklıyorlar.Cidden telefon satış rakamlarının yazdığı bir internet sitesi filan var mı?