- Reaksiyon puanı
- 3
Galatasaray 4 Konya Torku 1
10 tane yemelerine çok kalmadı
10 tane yemelerine çok kalmadı

Technopattanmı gördünüz ?Phoenix diye hazir oyun kasasi satan Türk sirketi varmis. Daha yeni duydum.
Phoenix diye hazir oyun kasasi satan Türk sirketi varmis. Daha yeni duydum.
8 mi yoksa 8.1 mi lazım?Bir Windows 8 İndiremedik gitti yaSecure download manager yükle şunu yükle bunu yükle uyuz etti.
8 mi yoksa 8.1 mi lazım?
Elimde orjinal 64 bit sürümleri var mega.co.nz ye yüklü.
Önemli değil. Ben sağdan soldan arıyorsun sandım.Windows 8.1 32bit Dreamspark' dan indirdim hocam Secure download manager indiriyor %15 teşekkürler.
Önemli değil. Ben sağdan soldan arıyorsun sandım.![]()
Alphanın satışı durduruldu seçenekleri gözden geçirArkadaş gene telefon krizim tuttu ya galaxy alphaya taktım kafayı ama para yok elimdeki g2yi de almaz kimse ekranı ve kamera lensi çizik sim yerinde ve sağda kasa açıklığı var yanda ve arkada darbe izleri logolar düşmüş falan kim alacak![]()
Arkadaş gene telefon krizim tuttu ya galaxy alphaya taktım kafayı ama para yok elimdeki g2yi de almaz kimse ekranı ve kamera lensi çizik sim yerinde ve sağda kasa açıklığı var yanda ve arkada darbe izleri logolar düşmüş falan kim alacak![]()
İşin bu boyutu da güzel işte insanlar bu yüzden almayacak böylece herkeste bu telefondan olmayacak tam istediğim gibiSatışı neden durduruldu bilmiyorum haberim yok ama gerçekten tasarımı iyi çok hoş bir tasarım bir o kadar hassas bir telefon. :sleep:
Aynen. Ileride kasa toplamayi düsünüyordum. Direk bu sirketten alirim. Fakat ekran karti markasi garibime gitti. Hep Phantom kullanmislar. Bu ne ola ki?Technopattanmı gördünüz ? [emoji14]
Büyük ihtimalle firmanın kendi çıkardığı ekran kartıdır. Çünkü ilk defa duydum bende bunu.Aynen. Ileride kasa toplamayi düsünüyordum. Direk bu sirketten alirim. Fakat ekran karti markasi garibime gitti. Hep Phantom kullanmislar. Bu ne ola ki?
TouchWiz kadar kötü birşey yok.TouchWiz Arayüzü, Galaxy S6 ile Süper Hızlı Olacakmış deniliyor
Hep hızlanıyorda bakalım ne zaman.
Arkadaslar. Yazıcının siyah kartuşuna siyah mürekkep doldurdum. Ama hala unlem veriyor ve sönük yazdıriyor? Nedendir? @Seyhoo bilgin varmı??