Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bence spoiler kodu içine al izleyemeyenler üzülmesin.

The originals izleyenlerin olduğuna da çok sevindim açıkçası.

Ölümsüz derken?

Hope Klaus'un önceki ve sonraki hallerinin geçiş aşaması olmuş güçleri yüzünden.

Klaus dönüşmeden önce yarı cadı yarı kurttu. Dönüştükten sonra cadılığı inaktif oldu kurt köken vampir melezi oldu.

Hope kadar şanslısı da var mı bilmiyorum. Ölse vampire dönüşecek kalbi ya da kafası sökülmediği sürece[emoji4].

Köken bir vampir değil Hope. Normal bir vampir ama kanında safkan vampir kanı bulunuyor. Yani elena'nın kanına denk. Ama ölürse ve vampire dönüşürse bu özellik gidecek. Neden mi? Şöyle söyleyelim. Katherine ve Elena vampire dönüşünce kanları melez dönüştürmeye elverişsiz hale geldi. Çünkü görsel ikizlik de cadılık gibi vampirliğe karşı inaktif duruma geliyor. Hope ölse artık normal melez üretemez. Ama kanından biraz saklasa ve öyle ölüp dönüşse büyük bir melez ordusu yapar.

Aslında orada demek istediğim yeni bölümün ismi i love you goodbye. Biri birine acı bir şekilde veda edecek. Hatta birden fazla kişi ölecek. Kol ve Jackson ölecek gibime geliyor. Kol Davina'ya veda eder. Jackson da Hayley'e veda eder.

Kol intikamını Finn'den acı bir şekilde aldı. Orada işkence çekerken aslında olan şey Finn'in Kol'a yaptığı şeyin aynısı. Önce bedene kilitledi sonra annesi babasından güç almasını önledi bu sayede küçük zavallı bir cadı haline geldi Finn. O yüzden Elijah da tereddüt etmeden öldürdü onu. Beden atlayamadan öldü.

Freya kökenlerden intikam alacak. Rebekah hariç. Onu sevdi. Hope'u sakladıklarını duyduğunda yüzü düştü nerede o? Diye sordu. Ama bir yerde Freya ve Finn haklı çünkü herkesi öldürecek Dahlia.

Esther 'e demişti. Peşimden gelirsen Finn'i de doğmamış Elijah'ını da elinden alırım.

Ayrıca esther bu beden atlama işini büyük ihtimal çocuklarını lanetlenmiş bedenlerinden ayırıp başka bedenlerde istediği kadar çocuk sahibi olsun diye yaptı.

Ya niyeys ben bu dizide kimseye kızamıyorum.

Ayrıcq dedikodulardan birine göre hala psikolojik problemleri olan Elijah'ın Jackson'u öldüreceği, bu yüzden Haylijah'ın biteceği ve Jackson'un Hayley'e I love you goodbye diyeceğini düşünenler var. Julie teyze Klayley yapmak için en yakışıklıları diziden kayırıyor. Utanmasa Elijah'ı da beden atlattıracak.

Bir de hani kol söz verdi ya Beks'e. İşte o sözü yerine getiremeyecekmiş. Çünkü diğer bölümlerde de Claire yok o diğer atladığı beden oynuyor.

Kol ölüyor bir sonraki bölümde o da çok üzücü. Davina ile vedalaşıp ölecek. Çünkü cadıların hex büyüsü durdurulamaz.

Bir sorum daha var dizide en çok güldüğün sahne hangisi? Ben Freya'nın Tom fanı olduğunda çok gülmüştüm. Kız ihanete karşı çok öfkeleniyor.

Güzel yazmışsın :)

O kadar çok şey unutmuşum ki kökenlerle ilgili yorumumu okuyunca utandım :P

Originals'a tekrardan başladım bilgileri tazelemek için, kurt adam olmak için laneti tetiklemek gerekiyor, annesi evlatlarını vampire dönüştürüyor klaus en çok açlık hisseden olduğu için öldürüyor lanet tetikleniyor ve kurt adamlığı çıkıyor.

Dediğin gibi kurt adam lanetin varsa vampir olduktan sonra birini öldürürsen melez oluyorsun.

Ama vampiri meleze dönüştürmek için klaus ve elenanın kanı gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Bu bebek hem cadı hemde melez gibi bişi olucak, çünkü kendini iyileştirdi vampir olmayan yada kurt adam lanetini tetiklemeyen kimse kendini iyileştiremiyordu yanlışım yoksa?

Anlında ki çiziği yok etti camile baktı ya hani, sadece cadıysa o zaman büyü ilemi yapmıştır diyorum? bence bu bebek hem melez hem cadı gibi bişi :D

Benim dizide güldüğüm tek yer daha doğurusu yerler, Klaus zafer kazanınca gülüyorum.

Hani 1 sezonun son bölümündeydi galiba bir sürü şeyler yaşadılar falan sonra işte klaus her şeyi planlamıştı girdi dağıttı herkesi öldürdü onu bunu yaptı kısaca tüm düşmanlarından ve sorunlarından kurtulduktan sonra ki o kücük sırıtması güldürüyor beni :D adamım ya sevdiğim 3 karekter var zaten Ste, Damon ve Klaus.

Elijah'yı da seviyorumda klaus karekterini daha çok seviyorum, TVD'da ilk Elijah gözüktüğü için bide böyle şamarla kafa kopartmalar falan :D çok sevdirtmişti kendini, sözünün eri falan.

Daha sonradan klaus hep kötü biri olarak gösterildi TVD'de tabi yinede iyilik vardı ama Originals'da hayatlarını gördükten sonra hak vermeye başladım bide nedense dizilerde hep kötüleri severiz :D

Aynen rebekah'ya demişti bu büyü geri alınamazmı falan demişti hani klausu bağlıyorlardı ya o zenci büyücüye ismini unuttum kol muydu fin miydi neydi :D

Ölmesini bende istemiyorum.

Hayır Elijah ne kadar kötü durumda olsada asla sevdiklerini incitecek bişi yapmayacaktır ve Hayley'e değer veriyor önemsiyor, hayley'in önemsediği birine zarar vericeğini hiç sanmıyorum.

Freya bana çok tatlı bir kız gibi göründü yani böyle ailesini seven falan? bence zarar yerine kucak açıcaktır kökenlerimize yada açmayabilirde bilemiyorum orası tartışılır.

1000 yıl önce başladı, TVD'ye geldiler yetmedi bide Originals'a geldiler :D anaları ve babaları :mrgreen:

İkiside ölünce dizi daha iyi oluyor, aslında annesi ölsün babası hayatta kalsın klausla babasının kapışmaları devamlı didişmeleri hoşuma gidiyor.

Şey bu damon TVD'da elijah'nın kalbine kazık sokmuştu ya sonra ölmüştü tekrar dirilmişti, TVD izlemeyip sadece originals izleyenler var orda zenci cadı var ya geldi kazık soktu kalbine işte gri oldu öldü, bu durumu bilmeyenler elijahın öldüğünümü düşünmüşlerdir? abi TVD izlenmeden originals izlenmez nokta.

TVD'de o kadar çok sevildiki kökenler hep istenildi gösterilsin, sonra onlar için bir dizi yapıldı yani bu hikaye böyle başladı diye biliyorum yoksa tvd'a gelip gidiceklerdi kökenler kalıcı olarak sanırsam?

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Güzel yazmışsın :)

O kadar çok şey unutmuşum ki kökenlerle ilgili yorumumu okuyunca utandım :P

Originals'a tekrardan başladım bilgileri tazelemek için, kurt adam olmak için laneti tetiklemek gerekiyor, annesi evlatlarını vampire dönüştürüyor klaus en çok açlık hisseden olduğu için öldürüyor lanet tetikleniyor ve kurt adamlığı çıkıyor.

Dediğin gibi kurt adam lanetin varsa vampir olduktan sonra birini öldürürsen melez oluyorsun.

Ama vampiri meleze dönüştürmek için klaus ve elenanın kanı gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Bu bebek hem cadı hemde melez gibi bişi olucak, çünkü kendini iyileştirdi vampir olmayan yada kurt adam lanetini tetiklemeyen kimse kendini iyileştiremiyordu yanlışım yoksa?

Anlında ki çiziği yok etti camile baktı ya hani, sadece cadıysa o zaman büyü ilemi yapmıştır diyorum? bence bu bebek hem melez hem cadı gibi bişi :D

Benim dizide güldüğüm tek yer daha doğurusu yerler, Klaus zafer kazanınca gülüyorum.

Hani 1 sezonun son bölümündeydi galiba bir sürü şeyler yaşadılar falan sonra işte klaus her şeyi planlamıştı girdi dağıttı herkesi öldürdü onu bunu yaptı kısaca tüm düşmanlarından ve sorunlarından kurtulduktan sonra ki o kücük sırıtması güldürüyor beni :D adamım ya sevdiğim 3 karekter var zaten Ste, Damon ve Klaus.

Elijah'yı da seviyorumda klaus karekterini daha çok seviyorum, TVD'da ilk Elijah gözüktüğü için bide böyle şamarla kafa kopartmalar falan :D çok sevdirtmişti kendini, sözünün eri falan.

Daha sonradan klaus hep kötü biri olarak gösterildi TVD'de tabi yinede iyilik vardı ama Originals'da hayatlarını gördükten sonra hak vermeye başladım bide nedense dizilerde hep kötüleri severiz :D

Aynen rebekah'ya demişti bu büyü geri alınamazmı falan demişti hani klausu bağlıyorlardı ya o zenci büyücüye ismini unuttum kol muydu fin miydi neydi :D

Ölmesini bende istemiyorum.

Hayır Elijah ne kadar kötü durumda olsada asla sevdiklerini incitecek bişi yapmayacaktır ve Hayley'e değer veriyor önemsiyor, hayley'in önemsediği birine zarar vericeğini hiç sanmıyorum.

Freya bana çok tatlı bir kız gibi göründü yani böyle ailesini seven falan? bence zarar yerine kucak açıcaktır kökenlerimize yada açmayabilirde bilemiyorum orası tartışılır.

1000 yıl önce başladı, TVD'ye geldiler yetmedi bide Originals'a geldiler :D anaları ve babaları :mrgreen:

İkiside ölünce dizi daha iyi oluyor, aslında annesi ölsün babası hayatta kalsın klausla babasının kapışmaları devamlı didişmeleri hoşuma gidiyor.

Şey bu damon TVD'da elijah'nın kalbine kazık sokmuştu ya sonra ölmüştü tekrar dirilmişti, TVD izlemeyip sadece originals izleyenler var orda zenci cadı var ya geldi kazık soktu kalbine işte gri oldu öldü, bu durumu bilmeyenler elijahın öldüğünümü düşünmüşlerdir? abi TVD izlenmeden originals izlenmez nokta.

TVD'de o kadar çok sevildiki kökenler hep istenildi gösterilsin, sonra onlar için bir dizi yapıldı yani bu hikaye böyle başladı diye biliyorum yoksa tvd'a gelip gidiceklerdi kökenler kalıcı olarak sanırsam?
Mouse tekerleğim bozuldu :D Bana mouse borçlusun vikingscim :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
İptal et hocam bekleme.

Benim de bir üründe 3 gün içinde kargoya verilir yazıyordu. Ama yollanmadığı için mesaj attım ve tedarikte sorun olduğu için geciktiklerini belirterek 10tl hediye çeki verdiler.
10 tl az görünebilir fakat aldığım ürün 16tl idi. :)

bugün tekrar arayıp fırça attım biraz. 1 saat önce kargoya verildi. senin durumunu göz önüne alarak mesaj atıp hediye çeki istedim az önce. sanmıyorum vereceklerini ama bakalım :)

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Spoiler yine bulunuyor.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Vampir değil ama şöyle düşün.

Cadı ve elinde vampir kanı bulunan bir kutu var. İçiyorsun,yaran beren gidiyor. Bu da hope'un özelliği. Cadılığı açık,Kurt ve Vampirlik inaktif. Ama Vampir kanı sisteminde. Kendini yavaş da olsa iyileştirebiliyor. Camille diyordu hope'a.

Bu arada Finn gebermemiş.

Finn gebermedi ve bir Mikaelson'un öleceği spoilerler arasında belirdiyse veda eden Mikaelson KOL oluyor.

Kıydınız ya buna da.Başka da bir şey demiyorum.

Orayı yanlış anlamışım Kol ile Beks konuşurken hiç değilse 350 mil ötede bir bedene geçecek diyor. Demek ki beden sabitleme büyüsü yapamadılar. Şimdi Finn bir süre gösterilmeyecek. Dahlia gelince de geri gelecek.

NOT:

TVD'den Katherine ölüp,Alaric de güçlerini kaybettiğinden beri nefret ediyorum.

TVD'deki tek köken de artık basit bir insan oldu.

Bence izlemeyi bırakmalıyız.

Zaten Klaroline yerine Steroline yaptıkları yetmiyormuş gibi.
,
Bir şey fark ettim mobilde spoiler olarak görünen yer burada halka açık görünüyor.

Gören arkadaşlardan sayısız kez özür diliyorum.

Teen WOLF ve ****** Little Liars'ı izleyen arkadaşlara önemli bir haberim var ama çoğunuz görmüştür.

****** Little Liars'da yalancılarımızdan iri gözlü Aria (Lucy Hale)'nın anormal davranışlara sahip hırsız kardeşi Mike (Cody Allen Christian) Teen WOLF'ta yeni bir karakteri canlandıracak.

Oynayacağı karakter ise Scoot'un 4. sınıftan bir arkadaşı ve bir beta.

Karakter 5. Sezonda düzenli kadroda.

En olmayacak karakterler düzenli kadroda daha Daniel SHARMAN'ı bile geri getirmekten acizler.

Olmadı Jeff, yine Holland RODEN için izleyeceğim şu diziyi.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=417926]pinterest[/MENTION] Spoiler yazacaksan PM atın birbirinize böyle yine okunuyor insanın gözü kayıyor işte

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Note 4 sahipleri iyi haberim var. Poland için lollipop çıkmış. Bilginize..

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Her zaman yemek yedikten sonra tatlı bir şeyler yemek istiyorum. Hastalık gibi. :huh:

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Beyler size bilgi vereyim. Ave aslında aycell ve Aria nin birleşimi. Yani a ve a bas harfleri. Buda Avea oluyor ;)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=417926]pinterest[/MENTION]

Şimdi anlamaya başladım :)

Evet kata öldükten sonra zevki birazcıkta olsa gitti ama bir noktadan sonra kata sıkmaya başlamıştı, şu anda tvd'dan mutluyum izlemeyi bırakmak son isteyeceğim şey olucaktır.

Benim sinir olduğum nokta Ric köken, sınır geçip ölüyor sonra işte düzeliyor falan insan oluyor? wth? ben çok saçma buldum o noktayı ama bir yandan da gerekliydi çünkü elenaya anılarını unutturdu ve unutturmasaydı delena aşkı kaldığı yerden devam edicekti bir noktadan sonra sıkmaya başlayabilirdi.

Şimdi tekrardan çabalıyorlar vb.

Klaus ve Caroline'ı bir birine yakıştırıyorum ama kişilik olarak uymuyorlar düşünsene new orleans'a götürüyor klaus Caroline'nı orda yaptığı her şeye karışıcak vb ya olmaz diyorum yani artık ap ayrı bir dünyalara geçti bi iki dizi.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
.
Spoiler.
.
.
.
.
...
..
.

.
.
.
.
.
.
Caroline'nin TO'ya gitmesinde sakınca yok bence. Annesi de ölecek zaten.

Bu arada Paul açıkladı 7.
Sezon kadrosu çok değişikliklere uğrayacakmış. Kai düzenli kadroya geçsin. Diziyi en başarılı kılan karakter o.
Ayrıca Alaric'in insana dönüşmesi resmen burada köken kalamaz demek oluyor. Bonnie Damon Stefan Enzo Alaric Elena kalsın ana kadroda. Geri kalanını kovsunlar ya. Çok gereksiz karakterler var. Caroline'ı da TO'ya yollasınlar. Aşk üçgenlerini özledim biraz. Mesela hayley, caroline'ı tyler yüzünden kıskanıyordu. Şimdi de caroline'ın klaus'u hayley'den kıskandığı sahneleri görmek çok da zor olmamalı diye düşünüyorum.

Ben Hope'un yerinde olsam gider öldürürdüm annesini de babasını da.

Babasının,Caroline'a olan hala da devam eden hisleri var. Annesi, amcasıyla yatıp sonra da kendisini de içine alan kurt meclisinin Alpha'sıyla evlenmeye hazırlanıyor.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
blD1jd.jpg

Fena güldüm sizde gülün istedim, bunun yeri burasımı bilmiyorum ama gülmek iyidir. :D

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Sahibinden sitesi Çin pazarı gibi maşallah 100 TL İphonelar Samsunglar satılıyor tüm ilanları doldurmuşlar. sitenin bir kıymeti kalmamış gibi.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
DVD-Rom yerini alıyor bu kutu sanırım bunun yerine taşınabilir daha iyi bence.

Bu Microsoft'un ücretsiz vermiş olduğu "Windows Embedded 8.1" sürümü ne kadar zamanı var? süresiz mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...