Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
The Originals Hope diyorum ve susuyorum, dizinin havası değişmeye başladı o neydi çocuk? şaşırttın bizi...

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
The Originals Hope diyorum ve susuyorum, dizinin havası değişmeye başladı o neydi çocuk? şaşırttın bizi...
Bu sayede bebe cadıların da büyü yapabildiğini öğrendik.Kız güçlü,kanı vampir kanı birini öldürse kurt olacak. Kendi ölse ölmeyecek vampire dönüşecek. Kol'a üzülüyorum ben. Kesin ölecek. Yeni bölümün isminden belli I love you,goodbye.
Ya kol davina'ya. Ya da Hayley Jackson'a.
Yalnız Finn geberdi kurtulduk akıl hastasından.
Şimdi esther ile mikael dirilecek. Cadı ölünce büyü kalkar.

Ayrıca Beks halayı özledim. Claire özletti kendini.

Bir şey soracağım bu arada?

Şimdi Tyler hope'un kanıyla dönüşse, birisini öldürene kadar vampir mi olur? Şu an insandan tek farkı lanetli olduğunu bilmesi.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Ceza - Anneme sarkisi nasil biseymis be abi.. Ağladim desem yalan olmaz.. 1dk 10saniye'ye sigdirilan bir omur gibi. Herkesin bir defa duygusuna girerek dinlemesi gereken bi sarki.

İlk nefesimde ben senin, son nefesinde sen benim kollarimda..

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bu sayede bebe cadıların da büyü yapabildiğini öğrendik.Kız güçlü,kanı vampir kanı birini öldürse kurt olacak. Kendi ölse ölmeyecek vampire dönüşecek. Kol'a üzülüyorum ben. Kesin ölecek. Yeni bölümün isminden belli I love you,goodbye.
Ya kol davina'ya. Ya da Hayley Jackson'a.
Yalnız Finn geberdi kurtulduk akıl hastasından.
Şimdi esther ile mikael dirilecek. Cadı ölünce büyü kalkar.

Ayrıca Beks halayı özledim. Claire özletti kendini.

Bir şey soracağım bu arada?

Şimdi Tyler hope'un kanıyla dönüşse, birisini öldürene kadar vampir mi olur? Şu an insandan tek farkı lanetli olduğunu bilmesi.

SPOİLER !!!

Şimdi bu hope melez + cadı galiba? ve köken aileden geliyor sanırım ölümsüz olucak :)?

Akılda çok soru var.

Melez dönüşümü tamamlamak için Elenanın kanına ihtiyaç gerekiyordu diye biliyorum ben TVD'den, ama sonra bu şey değişmişti galiba ha?

Kol'u ilk defa ailesi ile güven içinde mutlu gördüm birden ısındım karektere, ölmesini istemiyorum bende ama büyük ihtimal ölebilir biz sevdik sonra öldürecekler yapımcılar, insanlar üzülecek kimisi ağlayacak falan işte bunlar hep prim :D

Kol davinaya, hayley jacksona aşçı bahçivana? :D bu kısmı anlamadım :D

Finn kesin öldümü? annesi ve babasına bağlıydı, kalusuda eklediler işte o köken öldüren kazık vb çok güç olunca ya ölücek yada güçlerinimi ne bırakıcaktı? ev patlayınca öldü galiba?

Elijah'ya bayılıyorum ya bu kadar cool bir karekter olmaz abi o nedir öyle?

Breaking Bad'den Gustavo geliyor aklıma arada :)

Freya geldi falan bakalım kökenlerle buluşunca neler olucak? :D

Tyler neden hope'un kanıyla dönüşecekki? benim bildiğim kurt adamlar vampir olamazlar, kurt adamlığını tamamladıktan sonra klausun kanıyla dönüşüyorlardı elenanın kanıylada dönüşümü tamamlıyorlardı?

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar Günaydın öncelikle. Istanbul da yasayanlar dışarıda evsiz,sokakta kalmis birini görürseniz 153 e bildiriniz. Bu havada kimse dışarıda kalmasın

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ankarada da tatil. Herkese hayirli sabahlar. Allah kimsesizlere , dışarda kalmislara yardim etsin.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
SPOİLER !!!

Şimdi bu hope melez + cadı galiba? ve köken aileden geliyor sanırım ölümsüz olucak :)?

Akılda çok soru var.

Melez dönüşümü tamamlamak için Elenanın kanına ihtiyaç gerekiyordu diye biliyorum ben TVD'den, ama sonra bu şey değişmişti galiba ha?

Kol'u ilk defa ailesi ile güven içinde mutlu gördüm birden ısındım karektere, ölmesini istemiyorum bende ama büyük ihtimal ölebilir biz sevdik sonra öldürecekler yapımcılar, insanlar üzülecek kimisi ağlayacak falan işte bunlar hep prim :D

Kol davinaya, hayley jacksona aşçı bahçivana? :D bu kısmı anlamadım :D

Finn kesin öldümü? annesi ve babasına bağlıydı, kalusuda eklediler işte o köken öldüren kazık vb çok güç olunca ya ölücek yada güçlerinimi ne bırakıcaktı? ev patlayınca öldü galiba?

Elijah'ya bayılıyorum ya bu kadar cool bir karekter olmaz abi o nedir öyle?

Breaking Bad'den Gustavo geliyor aklıma arada :)

Freya geldi falan bakalım kökenlerle buluşunca neler olucak? :D

Tyler neden hope'un kanıyla dönüşecekki? benim bildiğim kurt adamlar vampir olamazlar, kurt adamlığını tamamladıktan sonra klausun kanıyla dönüşüyorlardı elenanın kanıylada dönüşümü tamamlıyorlardı?

Bence spoiler kodu içine al izleyemeyenler üzülmesin.

The originals izleyenlerin olduğuna da çok sevindim açıkçası.

Ölümsüz derken?

Hope Klaus'un önceki ve sonraki hallerinin geçiş aşaması olmuş güçleri yüzünden.

Klaus dönüşmeden önce yarı cadı yarı kurttu. Dönüştükten sonra cadılığı inaktif oldu kurt köken vampir melezi oldu.

Hope kadar şanslısı da var mı bilmiyorum. Ölse vampire dönüşecek kalbi ya da kafası sökülmediği sürece[emoji4].

Köken bir vampir değil Hope. Normal bir vampir ama kanında safkan vampir kanı bulunuyor. Yani elena'nın kanına denk. Ama ölürse ve vampire dönüşürse bu özellik gidecek. Neden mi? Şöyle söyleyelim. Katherine ve Elena vampire dönüşünce kanları melez dönüştürmeye elverişsiz hale geldi. Çünkü görsel ikizlik de cadılık gibi vampirliğe karşı inaktif duruma geliyor. Hope ölse artık normal melez üretemez. Ama kanından biraz saklasa ve öyle ölüp dönüşse büyük bir melez ordusu yapar.

Aslında orada demek istediğim yeni bölümün ismi i love you goodbye. Biri birine acı bir şekilde veda edecek. Hatta birden fazla kişi ölecek. Kol ve Jackson ölecek gibime geliyor. Kol Davina'ya veda eder. Jackson da Hayley'e veda eder.

Kol intikamını Finn'den acı bir şekilde aldı. Orada işkence çekerken aslında olan şey Finn'in Kol'a yaptığı şeyin aynısı. Önce bedene kilitledi sonra annesi babasından güç almasını önledi bu sayede küçük zavallı bir cadı haline geldi Finn. O yüzden Elijah da tereddüt etmeden öldürdü onu. Beden atlayamadan öldü.

Freya kökenlerden intikam alacak. Rebekah hariç. Onu sevdi. Hope'u sakladıklarını duyduğunda yüzü düştü nerede o? Diye sordu. Ama bir yerde Freya ve Finn haklı çünkü herkesi öldürecek Dahlia.

Esther 'e demişti. Peşimden gelirsen Finn'i de doğmamış Elijah'ını da elinden alırım.

Ayrıca esther bu beden atlama işini büyük ihtimal çocuklarını lanetlenmiş bedenlerinden ayırıp başka bedenlerde istediği kadar çocuk sahibi olsun diye yaptı.

Ya niyeys ben bu dizide kimseye kızamıyorum.

Ayrıcq dedikodulardan birine göre hala psikolojik problemleri olan Elijah'ın Jackson'u öldüreceği, bu yüzden Haylijah'ın biteceği ve Jackson'un Hayley'e I love you goodbye diyeceğini düşünenler var. Julie teyze Klayley yapmak için en yakışıklıları diziden kayırıyor. Utanmasa Elijah'ı da beden atlattıracak.

Bir de hani kol söz verdi ya Beks'e. İşte o sözü yerine getiremeyecekmiş. Çünkü diğer bölümlerde de Claire yok o diğer atladığı beden oynuyor.

Kol ölüyor bir sonraki bölümde o da çok üzücü. Davina ile vedalaşıp ölecek. Çünkü cadıların hex büyüsü durdurulamaz.

Bir sorum daha var dizide en çok güldüğün sahne hangisi? Ben Freya'nın Tom fanı olduğunda çok gülmüştüm. Kız ihanete karşı çok öfkeleniyor.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Hepsiburada ne kadar berbat bir siteymiş ya. ertesi gün kargo yazan ürün 4 gündür kargoya verilmedi. müşteri hizmetlerini her gün arıyorum, bugün kesin kargoya verilecek diyor, size şimdi mail olarak cevap atıyorum diyor, ne mail geliyor ne de ürün geliyor. lanet olsun

Benim de bir üründe 3 gün içinde kargoya verilir yazıyordu. Ama yollanmadığı için mesaj attım ve tedarikte sorun olduğu için geciktiklerini belirterek 10tl hediye çeki verdiler.
10 tl az görünebilir fakat aldığım ürün 16tl idi. :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Hepsiburada'dan ben de çok sıkıntı yaşamıştım zamanında, sonrasında Hızlıal.com kullandım 2-3 kere, gayet memnun kaldım hizmetlerinden. :rolleyes:

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Kesinlikle 8 GB bir Android telefon alınmamalıdır. :cursing:

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Ne zaman akıllı telefon almaya gereksinim duyacağım çok merak ediyorum :)

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
o ne marka benim dark evopad 3g m7220 de 8gb asphalt 8 kuruluyor galiba oyun çok büyük bekleyemedim o kadar...

Lanet olası Samsung. Hiç bir uygulama güncellemelerini yapamaz hale geldi haliyle uygulama boyutları gün geçtikçe artıyor. Ve insanı çileden çıkartıyor bazen.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Lanet olası Samsung. Hiç bir uygulama güncellemelerini yapamaz hale geldi haliyle uygulama boyutları gün geçtikçe artıyor. Ve insanı çileden çıkartıyor bazen.

sakın uygulamalara 1gb rami de o 8gb tan almış olmasınlar evotab'ta öyle bişey yapmışlar galiba kardeşimin tableti sdkarta da kurulmuyormuş gıcık oluyordu geçen yere düşürmüş bozulmuş.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Ne zaman akıllı telefon almaya gereksinim duyacağım çok merak ediyorum :)

Teknoloji içinde olan bir insan gibi bir gün ihtiyacın olacak senin de o zaman kullanmaya başlarsın tahminimce veya fobi edildiysen hiçbir zaman. :turned:

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Turkcell'de aynisini yapiyor. Root diye bir nimet var ne varsa temizledim

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Teknoloji içinde olan bir insan gibi bir gün ihtiyacın olacak senin de o zaman kullanmaya başlarsın tahminimce veya fobi edildiysen hiçbir zaman. :turned:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Herkesin elinde akıllı telefon var ya sığınıyorlar bir köşeye kafaları telefondan kalkmıyor. İşte ondan korkuyorum bende ama bir yandan da canım akıllı telefon almak istemiyor

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
sakın uygulamalara 1gb rami de o 8gb tan almış olmasınlar evotab'ta öyle bişey yapmışlar galiba kardeşimin tableti sdkarta da kurulmuyormuş gıcık oluyordu geçen yere düşürmüş bozulmuş.

SD kart kullanıyorum uygulamalar için değil. Sadece Resim/Müzik vb. veriler için telefon boş bir halde temel uygulamalar var ona dahi yer sıkıntı yapıyor. Suç bende 8GB ilk ve son oldu.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
ben sadece müzik dinliyorum gt-s5360 zaten şuanda wifi zımbırtısı mode on.

SD kart kullanıyorum uygulamalar için değil. Sadece Resim/Müzik vb. veriler için telefon boş bir halde temel uygulamalar var ona dahi yer sıkıntı yapıyor. Suç bende 8GB ilk ve son oldu.

darkın sesi çok kötü o tv oldu antutu var speedtest var şuan kapalı o...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Herkesin elinde akıllı telefon var ya sığınıyorlar bir köşeye kafaları telefondan kalkmıyor. İşte ondan korkuyorum bende ama bir yandan da canım akıllı telefon almak istemiyor

Haklısın o yararlı icatlar bilinçsiz kullanılıyor millet çevrede bunları görmemiz çok normal çünkü hiçbir şeyde sınır tanımıyoruz.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
SoundCloud'a erişebilen var mı ?
soundcloud.com

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
mobil'de sıkıntı yok çünkü.bana da öyle geldi.
Vpn ile mi devam edelim artık napalım?
Deezer'ı denedim beğenmedim.Soundcloud daha iyi. :)
Ben mobille de giremedim :)

85d22c835f26ce75e9d1590be953e861.jpg

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Ben mobille de giremedim :)
telefon yurt dışından alınma ve orijinal dil kullanıyorum.
belki ondan ötürü olabilir. :)
ama attığın ekran görüntüsünde tarayıcı girişi var, uygulama indirip denersen onda bir sorun yok bende.

nedenini de öğrenmiş oldum. :)
http://shiftdelete.net/guncelleme-soundclouda-erisim-engeli-49838?p=2

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Tatil yapmadın. Kar yağıyor. Tutmuyor. Hava soğuk. Okul çekilmiyor. Adaletsizlik. İstanbul un dibindeyiz bize neden tatil yok?

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Mersin'imin şu güzel havasını, evimdeki fiber internetimi bırakıp Eskişehir'in o eksilerden yukarı çıkmayan karlı havasına, tırt interneti olan apartıma gitmeme 1 saat kaldı. Ağlamak istiyorum :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...