Kurt Cobain
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 90
Valla öyle şu macroyu tam olarak ne için yaptılar çok merak ediyorumHocam biz bir tuşu kullanmıyoruz 3 tuşla nasıl baş edicez [emoji1]

Valla öyle şu macroyu tam olarak ne için yaptılar çok merak ediyorumHocam biz bir tuşu kullanmıyoruz 3 tuşla nasıl baş edicez [emoji1]
The Originals Hope diyorum ve susuyorum, dizinin havası değişmeye başladı o neydi çocuk? şaşırttın bizi...
Bu sayede bebe cadıların da büyü yapabildiğini öğrendik.Kız güçlü,kanı vampir kanı birini öldürse kurt olacak. Kendi ölse ölmeyecek vampire dönüşecek. Kol'a üzülüyorum ben. Kesin ölecek. Yeni bölümün isminden belli I love you,goodbye.
Ya kol davina'ya. Ya da Hayley Jackson'a.
Yalnız Finn geberdi kurtulduk akıl hastasından.
Şimdi esther ile mikael dirilecek. Cadı ölünce büyü kalkar.
Ayrıca Beks halayı özledim. Claire özletti kendini.
Bir şey soracağım bu arada?
Şimdi Tyler hope'un kanıyla dönüşse, birisini öldürene kadar vampir mi olur? Şu an insandan tek farkı lanetli olduğunu bilmesi.
SPOİLER !!!
Şimdi bu hope melez + cadı galiba? ve köken aileden geliyor sanırım ölümsüz olucak?
Akılda çok soru var.
Melez dönüşümü tamamlamak için Elenanın kanına ihtiyaç gerekiyordu diye biliyorum ben TVD'den, ama sonra bu şey değişmişti galiba ha?
Kol'u ilk defa ailesi ile güven içinde mutlu gördüm birden ısındım karektere, ölmesini istemiyorum bende ama büyük ihtimal ölebilir biz sevdik sonra öldürecekler yapımcılar, insanlar üzülecek kimisi ağlayacak falan işte bunlar hep prim
Kol davinaya, hayley jacksona aşçı bahçivana?bu kısmı anlamadım
Finn kesin öldümü? annesi ve babasına bağlıydı, kalusuda eklediler işte o köken öldüren kazık vb çok güç olunca ya ölücek yada güçlerinimi ne bırakıcaktı? ev patlayınca öldü galiba?
Elijah'ya bayılıyorum ya bu kadar cool bir karekter olmaz abi o nedir öyle?
Breaking Bad'den Gustavo geliyor aklıma arada
Freya geldi falan bakalım kökenlerle buluşunca neler olucak?
Tyler neden hope'un kanıyla dönüşecekki? benim bildiğim kurt adamlar vampir olamazlar, kurt adamlığını tamamladıktan sonra klausun kanıyla dönüşüyorlardı elenanın kanıylada dönüşümü tamamlıyorlardı?
Hepsiburada ne kadar berbat bir siteymiş ya. ertesi gün kargo yazan ürün 4 gündür kargoya verilmedi. müşteri hizmetlerini her gün arıyorum, bugün kesin kargoya verilecek diyor, size şimdi mail olarak cevap atıyorum diyor, ne mail geliyor ne de ürün geliyor. lanet olsun
Kesinlikle 8 GB bir Android telefon alınmamalıdır. :cursing:
o ne marka benim dark evopad 3g m7220 de 8gb asphalt 8 kuruluyor galiba oyun çok büyük bekleyemedim o kadar...
Lanet olası Samsung. Hiç bir uygulama güncellemelerini yapamaz hale geldi haliyle uygulama boyutları gün geçtikçe artıyor. Ve insanı çileden çıkartıyor bazen.
Ne zaman akıllı telefon almaya gereksinim duyacağım çok merak ediyorum![]()
Turkcell'de aynisini yapiyor. Root diye bir nimet var ne varsa temizledimLanet olası Samsung. Hiç bir uygulama güncellemelerini yapamaz hale geldi haliyle uygulama boyutları gün geçtikçe artıyor. Ve insanı çileden çıkartıyor bazen.
Teknoloji içinde olan bir insan gibi bir gün ihtiyacın olacak senin de o zaman kullanmaya başlarsın tahminimce veya fobi edildiysen hiçbir zaman. :turned:
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Teknoloji içinde olan bir insan gibi bir gün ihtiyacın olacak senin de o zaman kullanmaya başlarsın tahminimce veya fobi edildiysen hiçbir zaman. :turned:
sakın uygulamalara 1gb rami de o 8gb tan almış olmasınlar evotab'ta öyle bişey yapmışlar galiba kardeşimin tableti sdkarta da kurulmuyormuş gıcık oluyordu geçen yere düşürmüş bozulmuş.
SD kart kullanıyorum uygulamalar için değil. Sadece Resim/Müzik vb. veriler için telefon boş bir halde temel uygulamalar var ona dahi yer sıkıntı yapıyor. Suç bende 8GB ilk ve son oldu.
Herkesin elinde akıllı telefon var ya sığınıyorlar bir köşeye kafaları telefondan kalkmıyor. İşte ondan korkuyorum bende ama bir yandan da canım akıllı telefon almak istemiyor
O siteye erisim yasagi geldi heralde. 1 ay once girememistim bende vpn ile girdimSoundCloud'a erişebilen var mı ?
soundcloud.com
Eristim.SoundCloud'a erişebilen var mı ?
soundcloud.com
mobil'de sıkıntı yok çünkü.bana da öyle geldi.O siteye erisim yasagi geldi heralde. 1 ay once girememistim bende vpn ile girdim
Ben mobille de giremedimmobil'de sıkıntı yok çünkü.bana da öyle geldi.
Vpn ile mi devam edelim artık napalım?
Deezer'ı denedim beğenmedim.Soundcloud daha iyi.![]()
telefon yurt dışından alınma ve orijinal dil kullanıyorum.Ben mobille de giremedim![]()