monstearsoul
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
sago dediyse haklıdır
[MENTION=292176]miccheck[/MENTION]

adi modem huawei hg253s turkcell superonline elemanı varken düzgün çalışıyorsun o yokken yamuluyorsun sen ne adi modemsin?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
820mb şeyi 5saatte iner mi?
Aynı modemi kullanıyoruz çok iyi görünüyor bende maşallah![]()
bizdeki ya bozuk yada onu yöneten kuran öküze bozuk turkcell superonline elemanı'na sevimli uslu kedi yavrusu gibi bize arızalı asabi kedi gibi davranıyor...
820mb mp3 5 saatte iner mi?
Nereden indiriyorsunuz? ve bağlantı hızınız kaç tam olarak 5 saat çok uzun bir süre modem de arza olduğu kesin mi?
Survivor Taner ne yaptın öyle sen!?!![]()
Acil çıktım hocam indirildi mi?http://srv34.clipconverter.cc/downl...equency Sweep - 8 Hours Burn In Track 2/3.mp3
burdan hala inecek 5-10saat...
Acil çıktım hocam indirildi mi?
insanlar nasıl vahşet yapabilir böyle insan denilmez hayvanlar genç yaşta güzel bir kıza bu kadar mı vahşet yapılır.
Bence onlar için ölüm kurtuluş olur bana kalırsa bunlara afsız müebbet vereceksin sürüsün çocuklara kadınlara karşı yapılan suçun affı olmaz olmamalıdır.Böylelerini Taksimde sallandiracaksin. Bak bakalim bir daha yelteniyorlar mi?
İphone 5s ile Samsung S4 mini kamera kıyaslaması yaptım
Iphone gerçekten iphone apple kullanmaya teşvik etti :
Var hocam olmaz mı resimi saniye içinde çekmesi çok hoş.sadece kamera değil çift taşyıcı interneti de cezbediyor da hot spot var mı? bugün teknosa'dan 5liraya vestel wifi zımbırtısı aldım 82/11n hemde...
Var hocam olmaz mı resimi saniye içinde çekmesi çok hoş.
Neeeeee fermuari mi bozulmus? Bittigimizin resmidir. Dolar kurunu firlatmaz umarim.Beren Saatin sortunun fermuari bozulmus... eee? Ben mi gelip tamir edecem. Haber diye sunduklari ezik magazin gündemine uyuz oluyorum.
Hack olayı yok. Kendi paylaştı sonra sildi.Valla izledim çatır çutur
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Her yere yayılmışaslında prim yapıyor videoyu çeken o kimin işi olur pcsini hackleyipde videoyu almak falan filan, sahte hesapla paylaşmıştır sağda solda prim için.
Onların fermuarı çoktan bozulmuş zaten. Fermuarsız kalsınlar inşallah. [emoji4]Neeeeee fermuari mi bozulmus? Bittigimizin resmidir. Dolar kurunu firlatmaz umarim.