Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Evet var. Gitar dersleri var.Nasıl? Gitarla ilgili bir videosu filan mı var anlamadım.![]()
Evet var. Gitar dersleri var.Nasıl? Gitarla ilgili bir videosu filan mı var anlamadım.![]()
Haklısınız ):Valiyi twitter kapatacak en sonunda şimdi ki gençler çok şanslı twitter'de vali ye bir mesaj çekiyorlar biz okula kadar giderdik öyle öğrenirdik okulun tatil olduğunu![]()
Evet var. Gitar dersleri var.
Evet ruhum dinleniyor. Adam etkileyiciSahiden varmış şimdi gördüm. Gerçi ben diğer belgeselli olan videolarını izliyorum, bu çocuk amatör ruhla çok harika videolar çıkarmış gerçekten, hayranlıkla izliyorum. Zaten videolarının izlenme sayıları milyona ulaşmış ben yeni gördüm.![]()
Ben de baktım şimdi. Güzelmiş gerçektenEvet ruhum dinleniyor. Adam etkileyici![]()
Evet cidden güzel belgeselleri var. EtkileyiciBen de baktım şimdi. Güzelmiş gerçekten![]()
I
Samsung iyi yapmış.
Bende öyle 2400 Dpi lik mouse aldık ve 3 tane macro tuşu var ayriyetten hiçbirini kullanmadım şuana kadarMouse üzerinde x2 tuşunu hiç kullanmıyorum benden başka kullanmayan var mı acaba.![]()
Better call saul'u izleyen var mı forumdan? Breaking Bad 'i özleyenler kesinlikle başlasın diziye sağlam bir spin-off olmuş.
Tabi ki :lol:
![]()
Aynen fena oldu buİstanbul'da yarin okullar tatil![]()
darısı anakaranın başınaİstanbul'da yarin okullar tatil![]()
Yarina siir ezberi vardi bende tam ezberliyememistim cok iyi oldu [emoji12]Aynen fena oldu bu![]()
başlayacağım bi ara![]()
çoğu dizi boş ve saçma. kaliteli program cok az maalesef.Yaw arkadaş bu TV'lerde hiç mi izlenecek birşey yok bağlamışlar dizilere RTÜK el atsın artık. [emoji35]
Allah başımızdan eksik etmesin vasip reyiz [emoji1] [emoji1]Vasip reyiz genemi tatil etti istanbulu ?![]()
Ne bulmuşlar hile olarak ? Oynayamasam da merak ettim.Gta 5 te bulunan yeni hile herkese hayırlı ve uğurlu olsun![]()
Hocam biz bir tuşu kullanmıyoruz 3 tuşla nasıl baş edicez [emoji1]Bende öyle 2400 Dpi lik mouse aldık ve 3 tane macro tuşu var ayriyetten hiçbirini kullanmadım şuana kadarNormal 800 Dpi ile kullanıyorum hep
![]()
Şanslısınız kıymetini bilin bizim zamanımızda Hüseyin vardı o hiç tatil yapmazdıAllah başımızdan eksik etmesin vasip reyiz [emoji1] [emoji1]
Ben de o dönemlerde bittirdim Mumcu vardı çelik vardı [emoji4] [emoji13]Şanslısınız kıymetini bilin bizim zamanımızda Hüseyin vardı o hiç tatil yapmazdıHer ile lazım bir Vasip Reyiz.
![]()
Enteresan bir açık 6.000 lik aracı alıyorsun bir kaç taktik ile 25 bin lik parça bedavaya açılıyor onu takıyorum 16 bin é satıyorum 10 bin karNe bulmuşlar hile olarak ? Oynayamasam da merak ettim.![]()
İptal et hocam bekleme.Hepsiburada ne kadar berbat bir siteymiş ya. ertesi gün kargo yazan ürün 4 gündür kargoya verilmedi. müşteri hizmetlerini her gün arıyorum, bugün kesin kargoya verilecek diyor, size şimdi mail olarak cevap atıyorum diyor, ne mail geliyor ne de ürün geliyor. lanet olsun