free_agent
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 48
Sanırsın adam süpermen, .......zırtonun teki 

O konuda google suçlu bence. Google uygulamaları onun isteği ile yükleniyordu."Google Play müzik" nedir abi ya zaten telefon da yer yok fazladan gereksiz Samsung'un boş işleri.
Bizim buralar fena. İstanbul/ÇekmeköyBir çok şehirde kar yağıyor ya da bekleniyor. Türkiye yine soğudu bu hafta. Bakalım okula başlayınca ne olacak... [emoji4]
O konuda google suçlu bence. Google uygulamaları onun isteği ile yükleniyordu.
LG, Sony vs. Onlarda da var.
Selam arkadaşlar. Bizim Valide ses seda yok. Hadi be avni cos gen cos![]()
İnternet paketim bitti anca geldim eveÇok şükür birilerini göre bildim sabah itibari ile forumda cinlerle top oynuyorum dostlar.![]()
İnternet paketim bitti anca geldim eve![]()
sütlüsü var bunun süt köpüklüsü var o iyi.Okullar açıldı tekrardan ondan bu sessizlik.
Arada bir nescafe 3 ü 1 arada içiyorum sıkıldım bundan başka önerisi olan var mı? Cafe Crown vs. içtim o da sarmadı.
![]()
sütlüsü var bunun süt köpüklüsü var o iyi.
Evet, bir arkadaşım daha tavsiye etti yazdım onu kenara bakacım ona da varsa tavsiyeleriniz bekliyorum daha da.
Nescafe ayrı süt tozu ayrı oda iyi ama uğraşması sorun biraz.
Pek fark oldumu sanmıyomFar Cry 3 gibi bir oyunu kendi bilgisizliğimden 30 FPS'de oynamışım bunca zaman. V-sync'yi 2 kare seçmek daha iyi diye düşünmüştüm, 1 kare yapınca 60 FPS'ye çıktı oyun ultra ayarlarda.
Mortal Kombat'ı da daha yüksek ayarlarda oynayabilirmişim ayrıca.
Nvidia'nın kendi optimizesi işe yarıyormuş hakkaten.
Pek fark oldumu sanmıyom![]()
Evet çürük muz vs taze muz30 ile 60 arasında bayağı fark var, hissedilir derecede![]()
Kontrol ettim yok normal bende şuan.Instagram'a giriyorum 1-2 dakika sonra kapanıyor. Sizde de var mı sorun ?
Yok.Instagram'a giriyorum 1-2 dakika sonra kapanıyor. Sizde de var mı sorun ?
O adam çok iyiYouTube'de bu aralar Ruhi Çenet Videolarına sardım.
Belgesel tadında, güzel müzikler kullanarak insanın ilgisini çeken konular üzerine yazılı ve sözlü bilgiler veriyor.
O adam çok iyionun sayesinde gitar çalmayı soktum
.