Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Günaydın hocam sizi gene boğdum ama :/Günaydın SDN[emoji4].

Günaydın hocam sizi gene boğdum ama :/Günaydın SDN[emoji4].
BuyrunTelefonumla ilgili bir sorunum var. Birisi yardımcı olabilir mi acaba?![]()
M8'ime güncelleme geldi. Onu yaptım. En başta açılırken bildirimler kilitli ekranda gösterilsin mi diye sordu ben de yanlışlıkla hayir tuşuna bastım. Şimdi hiç bir bildirimi ekran kilitliyken göremiyorum. Bunun çözümü var mi?Buyrun
Ayarlar bildirim kısmına bir bakın. Htc kullanmadım için net bilgi vermeyeceğim.M8'ime güncelleme geldi. Onu yaptım. En başta açılırken bildirimler kilitli ekranda gösterilsin mi diye sordu ben de yanlışlıkla hayir tuşuna bastım. Şimdi hiç bir bildirimi ekran kilitliyken göremiyorum. Bunun çözümü var mi?![]()
EvetOrjinal DVD'li oyunu bilgisyara kurulum şifresini yazarak kurduktan sonra PC'ye format atsam tekrar aynı şifre ile oyunu kurabilirmiyim ?
Aklıma takıldı [emoji2]
Belediyelerin nikah salonu ise zaten kimse bir birini tanımaz nerddryse ahahha o kafar kalabalık oluyorlar.Annemi hiç tanımadığım birinin nikahına getirdim, kendimi çok Fransız hissediyorum. Koca salonda kimseyi tanımıyorum![]()
Canın sağ olsun öyle düşünürsen psikolojini bozarsın.
Bu durumda herhalde soketleri korumamız gerekir.
Kulaklık ve microusb kısımlarını iyice kurulamak gerekir geri kalanı da şans yani.
DoğruAynı tas aynı hamam buralar, değişen tek şey bi x fanı gidiyo öteki geliyor.![]()
Ayağıma gelen kısmetleri de teptim yahu
![]()
Engeli de yedik![]()
Aynen biz Türk erkekleri kız görünce böyle oluyoruzBreaking Bad izleyenlere gelsin
[video=youtube;WzhW20hLp6M]https://www.youtube.com/watch?v=WzhW20hLp6M[/video]
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ya kız ilk adımı yapmış eklemiş hemen avını korkut zaten lafa bak neden ekledin? :mrgreen: ya abi sonra diyorsun benim neden sevgilim yok![]()
Face kullanmıyorum. Bi Zahmet atsanT50 kullanicilari isyanlardaturkceliin facebook sayfasindaki gonderilerine bakin
![]()
Zamanında turkcell geri sayim yaparken turkcell'in yeni telefon çıkaracağını soylemistim sayfada sonra Turkcell beni engellemistiT50 kullanicilari isyanlardaturkceliin facebook sayfasindaki gonderilerine bakin
![]()
Atamam ban yerimFace kullanmıyorum. Bi Zahmet atsan![]()
Neyse :sAtamam ban yerim![]()
Turkcell T50 cihazınıza aralık ayında verilcek güncellemeyi bir anda ocak ayına sarkıttınız. Ocak ayı geçti bu seferde tarih vermeyip "en kısa zamanda" diyorsunuz. Eğer güncelleme vermicekseniz kernel kodlarını paylaşın. Ya da bu kadar bekletmeye karşılık bomboş bir 4.4.2 sürümü yerine en güncel android sürümü olan 4.4.4 güncellemesi dagitin.Neyse :s
Güzel olmuş şutlayın bunuTurkcell T50 cihazınıza aralık ayında verilcek güncellemeyi bir anda ocak ayına sarkıttınız. Ocak ayı geçti bu seferde tarih vermeyip "en kısa zamanda" diyorsunuz. Eğer güncelleme vermicekseniz kernel kodlarını paylaşın. Ya da bu kadar bekletmeye karşılık bomboş bir 4.4.2 sürümü yerine en güncel android sürümü olan 4.4.4 güncellemesi dagitin.
Saygılar, T50 Kullanıcıları
Şoyle bi metin hazirladim paylasin dedim millete![]()
Çok normal. Bu Samsung bile bu zamanda verdi ise turkcell in şimdiye vermiş olması lazımdıBen de girdim baktım vallaha isyandalar![]()
Çok normal. Bu Samsung bile bu zamanda verdi ise turkcell in şimdiye vermiş olması lazımdı![]()
AynenHaklısın.
Yalnız Facebook sayfasında biri sormuş ne zaman güncelleme gelir diye . Tüksel cevap yazmış . " Ocak ayı içerisinde güncellemenin yayınlanması planlanmaktadır.". Ama bu cevabın yazıldığı tarih 25 Ocak ."Ocak içerisinde " 6 gün.
Bu knox olayı LG'de var mı?Aynenhala verilmedi. Ben olsam t50 ye custom rom kurarim knox yok Ohh kafa rahat