Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
hp masummuş kurşunsuz lehim 100c derecede eriyor cpu 105c ısınıyor sonuç...
lehim dandik.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
EkrenGoruntusu-12.png

youtube çakallık yapmış reklamı kapattırmasın diye butonların yerini değiştirmiş.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Dolar yanıyor cayır cayır. Kimin umurunda?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar hdmi yı dvı ya dönüştürmek için dadaptör aldım fakat monitör girişi DVI-D elimdekli adaptör DVI-I resimde pin girişleri görünüyor yani tek farkı 4 tane daha afzladan dişlisi var acaba bu 4 dişliyi kırarsam çalışır mı :D
Elimdeli adaptör çıkışı resimde 2. sıradaki lazım olan dişli adaptör resimde 4. sırada ki.
277px-DVI_Connector_Types.svg.png
Up up

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ooo TVD, fena ağlattı çok süper bir bölümdü...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Samsung i9500 rusya 5.0 yayınlandı .

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Bide arkadaşlar sdn avatarı nasıl yapılıyor? Bilgisi olan varmı ? :D

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Bu minibüs Şoförlerini var ya ... lazım benden başka yolcu olmadı diye güzergah değiştirdi 1 km uzak bıraktı utanmaz adam birde pardon diyor :mad:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Bu minibüs Şoförlerini var ya ... lazım benden başka yolcu olmadı diye güzergah değiştirdi 1 km uzak bıraktı utanmaz adam birde pardon diyor :mad:

en iyisi minibüse binmemek ben binmiyorum sorun olmuyor mos'ta bile binmiyorum vestel'e gidince sorun olmuyor...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

dark evopad 3g m7220 ne kalas be samsung gt-s5360'a bass booster kurunca sesi daha iyi çıkar bunda o bile yaramadı.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Ooo TVD, fena ağlattı çok süper bir bölümdü...
Evet.

Son bölümü ve son iki sezonu izlemeyenler rica ediyorum açmasın şu baloncuğu. Üzüleceksiniz falan.

Luke'a çok üzüldüm.

Jo ve Olivia için büyük fedakarlık yaptı [emoji20]

Ama aslında az biraz da Kai yerine onun ölmesini istedim. Chris Wood çok mükemmel bir oyuncu.

Ama Julie teyze spoilerin dibini vermişti. Dizide sandığınızdan uzun kalabilir diye. İşte bu da onun sinyali demiştim.

Babaları Kai'den çok korkuyor olmalı ama çocuklarını harcıyordu az kalsın. İlk kez bi işe yaradın ha Tyler.

Ama gerçekten 6. Sezon'a önyargılı başladım bu Kai her şeyi değiştirdi. Yönetmenlere sesleniyorum Kai'yi ana kadroya alın. Tyler ve Liv'i de hangi cehenneme yollarsanız yollayın umrumda değil.

Bir de Jeremy var. Erkek kezban modeli. 4. Sezon öldüğünü görünce çok sevinmiştim herhalde sırada Tyler vardır demiştim ama dirildi utanmaz. Bunu da sürgün edin. Alaric yoktu bu bölüm o kötü oldu. Adamın kökenliğini harcadılar ya. Ben bir vukaat işlemesini bekledim o güçlerle. Silas ve Amara'dan sonraki tek ölümsüzdü. Hani elena'yla vampir oluşundan dolayı da bağları koparmıştılar. Hiç değilse the originals'a getirip Mikael ile takım yapsaydınız ya da Enzoyla bir bar kavgası yapıp kazığı göğsüne sokmaya çalışsa çok iyi olurdu. Matthew sevenin çok.

Mümkünse elena ve katherine'yi yer değiştirin.Nina'ya saygım sonsuz ama bu elena karakteri tamamen salak.
Uyuz oluyorum o nasıl öpüşmeydi Damon ile. Daha dün sen iğrenç birisin diyen sümsük elena.

Umarım Enzo ile Kai güçlerini birleştirir.

Caroline buradan sana sesleniyorum. Şanslısın kızım uğraşma ya enzo'yla ya da stefan'la kaç. Ben seni hep Klaus ile evlilik töreninde hayal ettim ama olmayacak o kesin. Ayrıca kıyamam çok ağladı bu kız. Harap oldu annesinden dolayı.

Şu Matt de sevimli çocuk ama Rebekah ile iyiydiler. Yakışıyordular ama Rebekah kendi bedeninde bile değil kendi aşkını mı düşünsün.Yazık bu çocuğa dışlamayın şunu insanlardan. Şimdi de avcı oldu seneye ne olur Allah bilir.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
İphone 5.0 yayında. Artık yüzünü gösteriyor :D video için:

[video=youtube;JTOAq4YIolA]https://www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1422579428&x-yt-cl=85114404&v=JTOAq4YIolA[/video]

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] [MENTION=417926]pinterest[/MENTION] hocam ben bu rus rom üzerine tr stock rom çıktığı zaman tr stock rom kursam knox artar mi ?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] [MENTION=417926]pinterest[/MENTION] hocam ben bu rus rom üzerine tr stock rom çıktığı zaman tr stock rom kursam knox artar mi ?

hiç bir fikrim yok gt-s5360'ımın ispayolca rom atmışım gerçi şuan göçük daha düzeltmedim dark kanser edene kadar beklicek...

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
İphone 5.0 yayında. Artık yüzünü gösteriyor :D video için:

[video=youtube;JTOAq4YIolA]https://www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1422579428&x-yt-cl=85114404&v=JTOAq4YIolA[/video]
Ben böyle birini beklemiyordum. :D Hayal kırıklığına uğradım.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Ya onlar mübarek ya. Çok sinir oluyorlar minibüs Şoförleri :)

2 TL alacak diye neden bu kadar küfür yemek zorunda bırakıyorlar kendilerini anlamış değilim.A noktasından geçiyor normalde neresi diyor A noktası diyoruz 2 TL para alıyor adam tam tersini uyguluyor Z'den geçmeye kalkıyor benden başka oraya giden olmadığı için çok yakıt yakmasın diye. madem öyle neden alıyorsun ki bu fırsatçılık ta kendisi işte. sadece bu olsa iyi neler neler çıkıyor.

en iyisi minibüse binmemek ben binmiyorum sorun olmuyor mos'ta bile binmiyorum vestel'e gidince sorun olmuyor...

Normal de binmem pek binmemeye çalışıyorum ama İstanbul da yaşan mecbur kalıyor.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
2 TL alacak diye neden bu kadar küfür yemek zorunda bırakıyorlar kendilerini anlamış değilim.A noktasından geçiyor normalde neresi diyor A noktası diyoruz 2 TL para alıyor adam tam tersini uyguluyor Z'den geçmeye kalkıyor benden başka oraya giden olmadığı için çok yakıt yakmasın diye. madem öyle neden alıyorsun ki bu fırsatçılık ta kendisi işte. sadece bu olsa iyi neler neler çıkıyor.

Normal de binmem pek binmemeye çalışıyorum ama İstanbul da yaşan mecbur kalıyor.
İstanbul zor ya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...