- Reaksiyon puanı
- 16,126
hp masummuş kurşunsuz lehim 100c derecede eriyor cpu 105c ısınıyor sonuç...
lehim dandik.
lehim dandik.
@ConfickerBelasi @Mehmet.Yildiz hocam size bir sorum olacak. Beim işletim sistemim windows 8.1 single language. ben windows 10 ile dual boot yapmayı planlıyorum. Sizce pc yavaşlar mı ve de sıkıntı yaşarmıyım? daha önce kurdum zaten![]()
Evde yatmaktan skldm.
Up upArkadaşlar hdmi yı dvı ya dönüştürmek için dadaptör aldım fakat monitör girişi DVI-D elimdekli adaptör DVI-I resimde pin girişleri görünüyor yani tek farkı 4 tane daha afzladan dişlisi var acaba bu 4 dişliyi kırarsam çalışır mı![]()
Elimdeli adaptör çıkışı resimde 2. sıradaki lazım olan dişli adaptör resimde 4. sırada ki.
![]()
9 tl ye aldım da 7 tl sini hediye kupon ile ödesin 2 tl yani deneyeceğim sonucu yazarımMantıken çalışması gerekir. Kablo çok pahalı değilse bir deneyin. Öğrenmiş oluruz [emoji23]
Hocam link atarmısın ?Samsung i9500 rusya 5.0 yayınlandı .
Ya onlar mübarek ya. Çok sinir oluyorlar minibüs ŞoförleriBu minibüs Şoförlerini var ya ... lazım benden başka yolcu olmadı diye güzergah değiştirdi 1 km uzak bıraktı utanmaz adam birde pardon diyor![]()
Bu minibüs Şoförlerini var ya ... lazım benden başka yolcu olmadı diye güzergah değiştirdi 1 km uzak bıraktı utanmaz adam birde pardon diyor![]()
Evet.Ooo TVD, fena ağlattı çok süper bir bölümdü...
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] [MENTION=417926]pinterest[/MENTION] hocam ben bu rus rom üzerine tr stock rom çıktığı zaman tr stock rom kursam knox artar mi ?
:d :dhiç bir fikrim yok gt-s5360'ımın ispayolca rom atmışım gerçi şuan göçük daha düzeltmedim dark kanser edene kadar beklicek...
Ben böyle birini beklemiyordum.İphone 5.0 yayında. Artık yüzünü gösteriyorvideo için:
[video=youtube;JTOAq4YIolA]https://www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1422579428&x-yt-cl=85114404&v=JTOAq4YIolA[/video]
Ya onlar mübarek ya. Çok sinir oluyorlar minibüs Şoförleri![]()
en iyisi minibüse binmemek ben binmiyorum sorun olmuyor mos'ta bile binmiyorum vestel'e gidince sorun olmuyor...
İstanbul zor ya2 TL alacak diye neden bu kadar küfür yemek zorunda bırakıyorlar kendilerini anlamış değilim.A noktasından geçiyor normalde neresi diyor A noktası diyoruz 2 TL para alıyor adam tam tersini uyguluyor Z'den geçmeye kalkıyor benden başka oraya giden olmadığı için çok yakıt yakmasın diye. madem öyle neden alıyorsun ki bu fırsatçılık ta kendisi işte. sadece bu olsa iyi neler neler çıkıyor.
Normal de binmem pek binmemeye çalışıyorum ama İstanbul da yaşan mecbur kalıyor.
Kesinlikle artmaz.[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] [MENTION=417926]pinterest[/MENTION] hocam ben bu rus rom üzerine tr stock rom çıktığı zaman tr stock rom kursam knox artar mi ?
Knox u sustur ne demek hocam anlamadım çok özür diliyorumKesinlikle artmaz.
Knox'u sustur. Geri kalanı sorun çıkarmaz.