Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
M8'ime güncelleme geldi. Onu yaptım. En başta açılırken bildirimler kilitli ekranda gösterilsin mi diye sordu ben de yanlışlıkla hayir tuşuna bastım. Şimdi hiç bir bildirimi ekran kilitliyken göremiyorum. Bunun çözümü var mi? :(
Ayarlar bildirim kısmına bir bakın. Htc kullanmadım için net bilgi vermeyeceğim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

#Samsung #Rom #flashlama hakkında manyak bilgiliyim diyenler buraya :D

http://forum.shiftdelete.net/samsung/402499-samsung-galaxy-note-3-rusya-5-0-rom-hakkinda-soru.html

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Indesign CS6 Çalıştırıyorum açılmıyor Görev yöneticisinde çalışıyor olarak görünüyor ama açıldığı yok.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Orjinal DVD'li oyunu bilgisyara kurulum şifresini yazarak kurduktan sonra PC'ye format atsam tekrar aynı şifre ile oyunu kurabilirmiyim ?

Aklıma takıldı [emoji2]

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Annemi hiç tanımadığım birinin nikahına getirdim, kendimi çok Fransız hissediyorum. Koca salonda kimseyi tanımıyorum :D

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Annemi hiç tanımadığım birinin nikahına getirdim, kendimi çok Fransız hissediyorum. Koca salonda kimseyi tanımıyorum :D
Belediyelerin nikah salonu ise zaten kimse bir birini tanımaz nerddryse ahahha o kafar kalabalık oluyorlar. :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Canın sağ olsun öyle düşünürsen psikolojini bozarsın.

Bu durumda herhalde soketleri korumamız gerekir.

Kulaklık ve microusb kısımlarını iyice kurulamak gerekir geri kalanı da şans yani.

ZTE nin bunu düşüneceğini düşünüyordum düşündüğüm gibi oldu (ne garip bi cümle la bu :D ) her neyse telefonun alt kısmı iki parça şeklinde. Ve ordan çıkarılabilicek gibi yapılmış. Sitesinde şuna benzer bişey yazıyor "telefonun alt kısmını kuvvetli bir şekilde ileri geri ittirin parça çıkıcaktır alttan bataryayı alın" gibi. Olur da ihtiyacım olursa denicem :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ayağıma gelen kısmetleri de teptim yahu :D
7ad3dd5cd183bac731ce8ebd996676cc.jpg

Engeli de yedik :D

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION]; Hocam ben bu anı yaşadım çok can yakan bir durum yazdığıma pişman ettiren cinsten :D

Bilgisayarı güvenli mod da giriş yaptık çözünürlük ayarları değişti simgeler iç içe geçti en nefret ettiğim olay şu simgeleri kilitle gibi bir durum yok mu değişmesin yerleri hiç.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Aynı tas aynı hamam buralar, değişen tek şey bi x fanı gidiyo öteki geliyor. :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Breaking Bad izleyenlere gelsin :)

[video=youtube;WzhW20hLp6M]https://www.youtube.com/watch?v=WzhW20hLp6M[/video]

Ayağıma gelen kısmetleri de teptim yahu :D
7ad3dd5cd183bac731ce8ebd996676cc.jpg

Engeli de yedik :D

Ya kız ilk adımı yapmış eklemiş hemen avını korkut zaten lafa bak neden ekledin? :mrgreen: ya abi sonra diyorsun benim neden sevgilim yok :D

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Breaking Bad izleyenlere gelsin :)

[video=youtube;WzhW20hLp6M]https://www.youtube.com/watch?v=WzhW20hLp6M[/video]

Ya kız ilk adımı yapmış eklemiş hemen avını korkut zaten lafa bak neden ekledin? :mrgreen: ya abi sonra diyorsun benim neden sevgilim yok :D
Aynen biz Türk erkekleri kız görünce böyle oluyoruz :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
T50 kullanicilari isyanlarda :D turkceliin facebook sayfasindaki gonderilerine bakin :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Turkcell T50 cihazınıza aralık ayında verilcek güncellemeyi bir anda ocak ayına sarkıttınız. Ocak ayı geçti bu seferde tarih vermeyip "en kısa zamanda" diyorsunuz. Eğer güncelleme vermicekseniz kernel kodlarını paylaşın. Ya da bu kadar bekletmeye karşılık bomboş bir 4.4.2 sürümü yerine en güncel android sürümü olan 4.4.4 güncellemesi dagitin.

Saygılar, T50 Kullanıcıları

Şoyle bi metin hazirladim paylasin dedim millete :D

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Turkcell T50 cihazınıza aralık ayında verilcek güncellemeyi bir anda ocak ayına sarkıttınız. Ocak ayı geçti bu seferde tarih vermeyip "en kısa zamanda" diyorsunuz. Eğer güncelleme vermicekseniz kernel kodlarını paylaşın. Ya da bu kadar bekletmeye karşılık bomboş bir 4.4.2 sürümü yerine en güncel android sürümü olan 4.4.4 güncellemesi dagitin.

Saygılar, T50 Kullanıcıları

Şoyle bi metin hazirladim paylasin dedim millete :D
Güzel olmuş şutlayın bunu :D

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Çok normal. Bu Samsung bile bu zamanda verdi ise turkcell in şimdiye vermiş olması lazımdı :)
:D Haklısın.
Yalnız Facebook sayfasında biri sormuş ne zaman güncelleme gelir diye . Tüksel cevap yazmış . " Ocak ayı içerisinde güncellemenin yayınlanması planlanmaktadır.". Ama bu cevabın yazıldığı tarih 25 Ocak . :D "Ocak içerisinde " 6 gün.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Derdimiz sadece guncelleme degil normalde aralikta guncelleme vericekti ocaga sarkittilar son anda. Ocak bitti simdide en kisa surede felan diyorlar. Tepkimiz bunun icin

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
:D Haklısın.
Yalnız Facebook sayfasında biri sormuş ne zaman güncelleme gelir diye . Tüksel cevap yazmış . " Ocak ayı içerisinde güncellemenin yayınlanması planlanmaktadır.". Ama bu cevabın yazıldığı tarih 25 Ocak . :D "Ocak içerisinde " 6 gün.
Aynen :) hala verilmedi. Ben olsam t50 ye custom rom kurarim knox yok Ohh kafa rahat

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Biz rahatız dostum :D [MENTION=261339]Meridian[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...