ttnet 16 mbs sınırsız(!) akk 50 gb. Tarife ismi sanırım ultranet sınırsız(!)Hangi tarife?
ttnet 16 mbs sınırsız(!) akk 50 gb. Tarife ismi sanırım ultranet sınırsız(!)Hangi tarife?
Aynısını kullanıyoruz :S sizde hız kaç ?ttnet 16 mbs sınırsız(!) akk 50 gb. Tarife ismi sanırım ultranet sınırsız(!)
Aynısını kullanıyoruz :S sizde hız kaç ?
Dominos Pizza bitmis resmen. Belki düzelmislerdir deyip aldik. Bu son alisimdi.
Ayni fikirdeyim. Kendi evime cikinca mutfakta cosucam zaten. Hergün mutfagi isgal ediyorum. Pizzaya hayatta izin cikmazEn iyisi kendin yapacan hocam. Internetten bir pizza tarifi buldum acayip güzel oluyor yapinca.
Hamurunu yapmak mesele, gerisi kolay.
Pizzaya hayatta izin cikmaz![]()
Hocam aslinda mutfagi topluyorum. Ben hergün ayni saatlerde yemek yiyorum. Pilav, tavuk-et, bakliyat olmazsa olmazim. Sporda yapiyorum. Önceleri zayiftim. Yazin basindan beridir deli gibi yiyorum. Bayaa kilo aldim. Artik ondan bikkinlik geldi. Annem resmen bana calisiyor evdeMutfagin halini görünce annelerin ifadesi baska oluyor![]()
Aksam 17.30 da kapandığını biliyorumZiraat bankasının çalışma saatlerini bilen var mı ?
Çok uzun zamandır olan birşey bu. Her ay düzenli olarak kesiliyor.21.01.2015 'de Telekomunikasyon Hizmeti icin adiniza devlete odenen Telsiz Kullanim Ucretinin aylik taksidi icin hattinizdan 1.5 TL tahsil edilmistir. Bilgi icin www.turkcell.com.tr
Bu mesaji alan var mi? Simdi de böyle mi soyuyorlar?
1 buçuk ay sonunda telefonuma bu hafta pazar günü kovuşuyorum.Çok mutluyum.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
" Streamus " diye bir chrome eklentisi buldum muazzam.Youtube'a girmeden müzik dinliyorum.
Telefonsuz kalmanın acısını bilirim. Benim s4 vefat edince 5 ay telefonsuz kaldım. ne zordu o günler.. 3 hafta önce yoğun ısrarım üzerine t50 aldırdımmutluyum
![]()
Telefonsuz kalmanın acısını bilirim. Benim s4 vefat edince 5 ay telefonsuz kaldım. ne zordu o günler.. 3 hafta önce yoğun ısrarım üzerine t50 aldırdımmutluyum
![]()
sen şanslısın dark evopad 3g m7200 kullanmaya çalışan bir aile bireyi yok sende bende var tel diye dark evopad 3g m7220 aldılar kahve tepsisi gibi telefon olunca kullanımı zor aradıklarında açmayınca yeni telefon aldılar ama o gt-s5360 oldu...
![]()
O gt-s5360 bizde de var ekran kalitesi cok fenainternet hizi iyi ama 7.2 mbs cekiyor o iyi.
Pc ye baglamistim ordan tam 7.2 olmasa da o civara cikmisti hiz.7,2mbps hızı gördün mü? benimki ile hiç göremedim bozuk galiba...
Pc ye baglamistim ordan tam 7.2 olmasa da o civara cikmisti hiz.
Bizim faturada da 13 lira yükselme olmuş. Normalde 70`in altında gelirdi.Elektrik faturalarinda niye 3 rakam gormeye basladik ki biz. Ayni elektrigi kullaniyoruz 50tl fazla geliyor. Sadece bize olsa herkese yuksek geliyor. Resmen soyup sogana cevirdiler arkadaş.