Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Bizimki 80.50 geliyor genelde çok fazla elektrik içiyoz sankiBizim faturada da 13 lira yükselme olmuş. Normalde 70`in altında gelirdi.

Bizimki 80.50 geliyor genelde çok fazla elektrik içiyoz sankiBizim faturada da 13 lira yükselme olmuş. Normalde 70`in altında gelirdi.
Telefondan Youtube ta video izleyebilen var mi? (Mobil ag ile baglanip )
Az önce Google Play Store dan Youtube güncellemesini kontrol edeyim dedim. Millet yorumlarda videolar izlenmiyor, güncelleme sart demis. Sanslisiniz.turkcell 3g ile gt-s5360'ta izlenebiliyor.
![]()
![]()
Az önce Google Play Store dan Youtube güncellemesini kontrol edeyim dedim. Millet yorumlarda videolar izlenmiyor, güncelleme sart demis. Sanslisiniz.
Hocam gereksiz sayfalari begenmekten vacgecin zaten sıkılıp birakiyorsunuz.Bu aralar sosyal medya bağımlı olmuş gibiyim yahu gerçekten hastalık acil çıkış yolu bulmam gerekiyor zaman kaybı kullanmıyordum bir iş için kullandım bir daha bırakamaz oldum.![]()
Hocam gereksiz sayfalari begenmekten vacgecin zaten sıkılıp birakiyorsunuz.
Beyler hepinizden Özür dilerim. Mesaj düzenleme süresi bittiği için ard arda paylaşım yapıyorum. Mesaj kasmak değil amacım bunu belirteyim ilk önce. Şimdi laptop a soğutucunun fazla bir etkisi varmıdır oyun oynarken ? Soğutucusuz oynasak sorun olurmu ilerde ? Pc fazla ısınmiyor ferah yani
Pc nin altıda açık yani kapalı değil azcık havada![]()
Ilık bir sıcaklık var neyse Soğutucu ile çok boguluyorum ondan dedim yani çok sıkıcı Soğutucu ile kullanmaknotebook soğutucusu olursa iyi olur çok ısınmıyorsa gerek yok mesela naylon masa örtüsünün üstünde oynadın kaldırıp gitçen bir bakıyon örtüde notebook şeklinde delik var bu durumda notebook soğutucu bile kurtaramaz eski hp notebooklar böyle yapıyormuş...
Ilık bir sıcaklık var neyse Soğutucu ile çok boguluyorum ondan dedim yani çok sıkıcı Soğutucu ile kullanmakTeşekkürler
Bendeki eye-q sıkıntı yok güzel Soğutucu memnunumikizim ayıcık tx marka notebook soğutucu ile kullanıyor şikayeti yok t2330 cpulu notebook'u vr601-049 msi.
Benim ortalama 95.8 babam hala bana kızıyor iyi yapıyorKarnem kötü değil ama her sene karne günü hiiiiç ama hiç okula gitmek gelmiyor içimden.![]()
Benimki de 92.8 sanırım. Bana babam kızmaz annem kızar.Benim ortalama 95.8 babam hala bana kızıyor iyi yapıyor![]()
Aynen de ben istemiyorum lise zor yaBenimki de 92.8 sanırım. Bana babam kızmaz annem kızar.Onların kızdığı değilde hocaların cinsiyet ayrımı yapıp durumu benden kötü olan arkadaşın önüme geçmesi beni deli ediyor. :cursing: Kız yazılıdan düşük alıyor hoca sözlülerini 100 100 veriyor. Biz çalışma kitabından 2 sayfa yapmadık diye 85 veriyor. Şu yaz tatili bir gelsin, şu ilkokuldan kurtulalım..........
Hacı yanlış anlama da lise zor diyon da, sen liseye gittin mi de zor diyorsun?Aynen de ben istemiyorum lise zor yaiyi böyle
![]()
Benim ortam full liseliHacı yanlış anlama da lise zor diyon da, sen liseye gittin mi de zor diyorsun?
Arayacağım tek şey birkaç DOSTUM gerisi olmasa iyi olur...Benim ortam full liselihep onlarla takılıyorum
zor ya işte Arıcan sende seneye ilkokul zamanlarını
![]()
Off off kızıştıArayacağım tek şey birkaç DOSTUM gerisi olmasa iyi olur...
Öneri listesine yazınVatan bilgisayar kadar bilgi cimriligi yapan bir site görmedim hayatimda. Yazdiklari tek sey; Mensei: Cin.
Cok aydinlatici..
David Guetta tek geçerimbi de 2000 lerin elektronik şarkılarını
3 favorim
Benny Benassi; Satisfaction
Paffendorf; Where Are You*
Lil John & The Eastside Boyz; Get Low ( bu şarkıyı eminim %90 ınız hayatınızda bi kere dinlemişsinizdir)
Öneri listesine yazın
Hakem NET golümüzü yedi.