Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

usluyorum

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Evet. İsmi S3 olmuyorki. Yine S4. Kafana takilan ne. Hava atiyorum gibi gorunmemse 700tl'lik tel kullaniyorum ve cakma s4 oldugunu belirtiyorum. Soylemesem haberin olmaz. Ugrasma benle.
S4 dediğin için insanlar s4 olarak düşünüp yardımcı olamaya çalışacaktır, ya da ona göre düşünecektir. S4 olmayan cihaza s4 demek doğru söylemek değildir.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
S4 un ki cam da bunun ki can değil mi :D ne fark eder S4 ile S4 replika arasında . Samsung servisine goturemezsn o kadar replika ise uğraşma :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
S4 dediğin için insanlar s4 olarak düşünüp yardımcı olamaya çalışacaktır, ya da ona göre düşünecektir. S4 olmayan cihaza s4 demek doğru söylemek değildir.
Kirdigim telefonun neyine yardimci olacaklar. Cakma oldugunu belirttim ayrica.Aslında o s4 değil evet. Samsung gt-i9500. S4 demek agirina gidiyor heralde bilmiyorum.

Bundan sonra da gereksiz yere konuyu uzatmaya calisma bence. Saçma bir düşüncenin pesindesin.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Ek kartın ödemeleri ana karta mi yansıyor ?? Örneğin ben ek kartla 100 liralık alışveriş yaptım ana kartı ödeyen kişi bunuda ödemiş oluyor mu yoksa ek kartı ayrı mı ödemek gerekiyor ?

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Ek kartın ödemeleri ana karta mi yansıyor ?? Örneğin ben ek kartla 100 liralık alışveriş yaptım ana kartı ödeyen kişi bunuda ödemiş oluyor mu yoksa ek kartı ayrı mı ödemek gerekiyor ?
Öyle oluyor ek kart ta yaptıkların ana karta yansıyor başıma geldi :D

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Öyle oluyor ek kart ta yaptıkların ana karta yansıyor başıma geldi :D
Ek kart kullanıyorum ödeme yapılacaksa yapayım sonra başıma birşey gelmesin :D banka da sordum kadın ana karta yansıyor şeklinde birşeyler dedi ama tam anlayamadım kadını. Yani siz diyorsunuz ki ana kartın sahibi hem ödemeyi yapıyor hemde bütün harcamaları görebiliyor.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Ek kart kullanıyorum ödeme yapılacaksa yapayım sonra başıma birşey gelmesin :D banka da sordum kadın ana karta yansıyor şeklinde birşeyler dedi ama tam anlayamadım kadını. Yani siz diyorsunuz ki ana kartın sahibi hem ödemeyi yapıyor hemde bütün harcamaları görebiliyor.
Evet aynen :D böyle sıkıntı oluyor çok dikkat etmeliyiz ona çok büyük sıkıntı yapmıştı bana mübarek :D
Ana kart ek kartı yönetebiliyor.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Dominos pizza hut vs gibi markalar pizzalarini iyice bozmus. Sena piknik Biyer bulduk müthiş pizza yapiyor bundan sonra hep oradayiz :D çok satanlar bozuyor

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Dominos pizza hut vs gibi markalar pizzalarini iyice bozmus. Sena piknik Biyer bulduk müthiş pizza yapiyor bundan sonra hep oradayiz :D çok satanlar bozuyor

Aynen bende dominostan promosyonlu söyledim 2 gün önce soslu ekmek yedim resmen buz gibi pizza recep ivedik aklıma geldi promosyonlu diye mi böyle dedim :D little caesars da güzel.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Aynen bende dominostan promosyonlu söyledim 2 gün önce soslu ekmek yedim resmen buz gibi pizza recep ivedik aklıma geldi promosyonlu diye mi böyle dedim :D little caesars da güzel.
Sorma ramazan pidesi getirir oldular iyice. Malzeme koymuyorlar bol malzemos alirsan o da ancak normal pizza gibi oluyor standartları iyice düşürdüler

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Sorma ramazan pidesi getirir oldular iyice. Malzeme koymuyorlar bol malzemos alirsan o da ancak normal pizza gibi oluyor standartları iyice düşürdüler

O Değil de çok fazla pahalı pizzalar yahu insaf dedirtiyor yani. 3-4 kişi olduğunda bir büyük boy söylediğin zaman 40-45 TL ya. az değil yani bence :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
O Değil de çok fazla pahalı pizzalar yahu insaf dedirtiyor yani. 3-4 kişi olduğunda bir büyük boy söylediğin zaman 40-45 TL ya. az değil yani bence :)
Gittiğimiz yerde büyük boy pizza patates 1 lt içecek = 18 lira 2 kisi doyuyorsun. Hatta eskiden 15 di tutulunca zam yaptilar :)
Bir fırıncı ile konuşmuştum büyük boy pizzanin malzemeler dahil maliyeti 5.5-6 tl imis

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Gittiğimiz yerde büyük boy pizza patates 1 lt içecek = 18 lira 2 kisi doyuyorsun. Hatta eskiden 15 di tutulunca zam yaptilar :)
Bir fırıncı ile konuşmuştum büyük boy pizzanin malzemeler dahil maliyeti 5.5-6 tl imis

Adres nerede hocam belki bir uğrama şansımız olur yakınsa farklı tatlara bakmak gerekir. :D

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
10939213_838962552829173_211527792_o.jpg

İbretlik :(

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Myanimelist bakıma girdi sabah 4'e kadar girilemeyecek Crave artık sahibi değilmiş sitenin başka bir yere satılmış galiba

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Arkadaşlar telefonum için kırılmaz ekran koruyucu almayı düşünüyorum ama marka konusunda kararsız kaldım. Tavsiye edebileceğiniz bir marka varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...