Evet. İsmi S3 olmuyorki. Yine S4. Kafana takilan ne. Hava atiyorum gibi gorunmemse 700tl'lik tel kullaniyorum ve cakma s4 oldugunu belirtiyorum. Soylemesem haberin olmaz. Ugrasma benle.Kopya ürün demişsin?
Evet. İsmi S3 olmuyorki. Yine S4. Kafana takilan ne. Hava atiyorum gibi gorunmemse 700tl'lik tel kullaniyorum ve cakma s4 oldugunu belirtiyorum. Soylemesem haberin olmaz. Ugrasma benle.Kopya ürün demişsin?
S4 dediğin için insanlar s4 olarak düşünüp yardımcı olamaya çalışacaktır, ya da ona göre düşünecektir. S4 olmayan cihaza s4 demek doğru söylemek değildir.Evet. İsmi S3 olmuyorki. Yine S4. Kafana takilan ne. Hava atiyorum gibi gorunmemse 700tl'lik tel kullaniyorum ve cakma s4 oldugunu belirtiyorum. Soylemesem haberin olmaz. Ugrasma benle.
Kirdigim telefonun neyine yardimci olacaklar. Cakma oldugunu belirttim ayrica.Aslında o s4 değil evet. Samsung gt-i9500. S4 demek agirina gidiyor heralde bilmiyorum.S4 dediğin için insanlar s4 olarak düşünüp yardımcı olamaya çalışacaktır, ya da ona göre düşünecektir. S4 olmayan cihaza s4 demek doğru söylemek değildir.
Öyle oluyor ek kart ta yaptıkların ana karta yansıyor başıma geldiEk kartın ödemeleri ana karta mi yansıyor ?? Örneğin ben ek kartla 100 liralık alışveriş yaptım ana kartı ödeyen kişi bunuda ödemiş oluyor mu yoksa ek kartı ayrı mı ödemek gerekiyor ?
Ek kart kullanıyorum ödeme yapılacaksa yapayım sonra başıma birşey gelmesinÖyle oluyor ek kart ta yaptıkların ana karta yansıyor başıma geldi![]()
Evet aynenEk kart kullanıyorum ödeme yapılacaksa yapayım sonra başıma birşey gelmesinbanka da sordum kadın ana karta yansıyor şeklinde birşeyler dedi ama tam anlayamadım kadını. Yani siz diyorsunuz ki ana kartın sahibi hem ödemeyi yapıyor hemde bütün harcamaları görebiliyor.
Herşeyi kartla alamayacağız o zamanEvet aynenböyle sıkıntı oluyor çok dikkat etmeliyiz ona çok büyük sıkıntı yapmıştı bana mübarek
![]()
Aynen ya iyi bir şey değil buHerşeyi kartla alamayacağız o zaman, görmeleri gerekenler var, görmemeleri gerekenler var
![]()
Dominos pizza hut vs gibi markalar pizzalarini iyice bozmus. Sena piknik Biyer bulduk müthiş pizza yapiyor bundan sonra hep oradayizçok satanlar bozuyor
Windows 8.1 Ingilizce iso indiriyorum. Ayarlardan Türkce yapilabiliyor degil mi?
Sorma ramazan pidesi getirir oldular iyice. Malzeme koymuyorlar bol malzemos alirsan o da ancak normal pizza gibi oluyor standartları iyice düşürdülerAynen bende dominostan promosyonlu söyledim 2 gün önce soslu ekmek yedim resmen buz gibi pizza recep ivedik aklıma geldi promosyonlu diye mi böyle dedimlittle caesars da güzel.
Sorma ramazan pidesi getirir oldular iyice. Malzeme koymuyorlar bol malzemos alirsan o da ancak normal pizza gibi oluyor standartları iyice düşürdüler
Gittiğimiz yerde büyük boy pizza patates 1 lt içecek = 18 lira 2 kisi doyuyorsun. Hatta eskiden 15 di tutulunca zam yaptilarO Değil de çok fazla pahalı pizzalar yahu insaf dedirtiyor yani. 3-4 kişi olduğunda bir büyük boy söylediğin zaman 40-45 TL ya. az değil yani bence![]()
Gittiğimiz yerde büyük boy pizza patates 1 lt içecek = 18 lira 2 kisi doyuyorsun. Hatta eskiden 15 di tutulunca zam yaptilar
Bir fırıncı ile konuşmuştum büyük boy pizzanin malzemeler dahil maliyeti 5.5-6 tl imis
Benim akk'siz indirme hizini ikiye katlasam yine o kadar etmiyor![]()
İbretlik![]()
Yalnız bu updullah hızıBenim akk'siz indirme hizini ikiye katlasam yine o kadar etmiyor![]()
He iste bende onu diyorumYalnız bu updullah hızı![]()
Bu ankara Keçiören kaptanAdres nerede hocam belki bir uğrama şansımız olur yakınsa farklı tatlara bakmak gerekir.![]()
Bu ankara Keçiören kaptan![]()
Arkadaşlar telefonum için kırılmaz ekran koruyucu almayı düşünüyorum ama marka konusundan kararsız kaldım. Tavsiye edebileceğiniz bir marka varmı?