Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hocam Allah askina neresi normal bunun?

Şöyle anlatayim size ben iktisat okuyorum;
Iktisatta monopolcü firma vardır kendinden başka rakibi olmaz piyasada tek firmadir. Rockstar'da GTA ile aynen bu şekilde. Bu piyasadaki firmalar tek olduğu için sürekli anormal kâr elde eden firmadır ve milyonlarca alıcısı vardır aynen Rockstar'da öyle.
GTA'nın PC versiyonunu milyonlarca kişi beklediği için ve kâr elde etmesi için fiyat yüksek gelebilir.
Şunu da diyeyim oyunun boyutu da gerçekten fazla 65 gb disk alanı istiyor.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Tc kimlik numarasının önemini ben de biliyorum zaten, ama konuya yaklaşımınız sanki ben burada tc numarası avcılığı yapıyorum gibi zan altında bırakacak tarzda oldu. Zaten o arkadaş da farkında tc numarasının öneminin.
Arkadaşım bende zaten alıntımda dedım kusura bakmayın diye. Burada size böyle bir yakıştırma yapmadım kimse de yapmadı burada önemini anlattım paylaşılmaması gerektiğini söyledim.
iyi forumlar.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şöyle anlatayim size ben iktisat okuyorum;
Iktisatta monopolcü firma vardır kendinden başka rakibi olmaz piyasada tek firmadir. Rockstar'da GTA ile aynen bu şekilde. Bu piyasadaki firmalar tek olduğu için sürekli anormal kâr elde eden firmadır ve milyonlarca alıcısı vardır aynen Rockstar'da öyle.
GTA'nın PC versiyonunu milyonlarca kişi beklediği için ve kâr elde etmesi için fiyat yüksek gelebilir.
Şunu da diyeyim oyunun boyutu da gerçekten fazla 65 gb disk alanı istiyor.
Tekelci diyoruz biz onlara herşeyi tekele düşürüp sektörün kaymağını yerler.
örn. Süperonline.

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
arkadaşlat gta5 torrent buldum rockstar torrente yüklemiş ama serial istiyor serial bi sitede o sitede telefon numarası istiyor güvenipte veremedim şimdi hotfileye yüklüyorum sizde bakın :)

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Dün e5de ki rençrovır ailene selamlar, motosikletli birine makas atıyorsun bare gözlerini açta motora bak, artçı olmasa motor devrilcekti....

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Üşenmeyip beyin fırtınası yaptım ve sonunda ÖSYM şifremi buldum. Yetmedi üstüne kaybettiğim kimliği buldum :laugh:

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Hadi gözün aydın :D:D
Kardeşim dediğine geldik ya çalışma masamla dolabın arasına sıkışmış. Ama öyle bir sıkışmış ki kendim sıkıştırmaya çalışsam o kadar sıkıştıramam ben anlam veremiyorum böyle olaylara

tridinebandiyum

Asistan
Reaksiyon puanı
0
W8.1 kervanına katıldım. Hep üşengeçlikten erteliyordum zorla güncelledi artık kendisi :D

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
1-2 yıldır Arka Sokaklar'î izlemiyorum.Dün denk geldi biraz izledim.
Şunu fark ettim;
Kameramanlar ve ekibi işini iyi yapmıyor.Koca dizisin yakın çekimlerde görüntü sarsılır mı ! :D
Geçen sene de fark etmiştim aslında

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bogaz iltihaplanmis kulaga vuruyor 2 gündür perişanım, antibiyotik kullanıyorum ama ne bir fayda gördük daha
Param olacagina sağlığım yerinde olsun yeter be

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
1-2 yıldır Arka Sokaklar'î izlemiyorum.Dün denk geldi biraz izledim.
Şunu fark ettim;
Kameramanlar ve ekibi işini iyi yapmıyor.Koca dizisin yakın çekimlerde görüntü sarsılır mı ! :D
Geçen sene de fark etmiştim aslında

yönetmenin tarzı aksiyonu daha canlı daha hissedilsin diye yapıyor yada hala gerekli ekipmanları hala temin edememişler...

Bogaz iltihaplanmis kulaga vuruyor 2 gündür perişanım, antibiyotik kullanıyorum ama ne bir fayda gördük daha
Param olacagina sağlığım yerinde olsun yeter be

geçmiş olsun utkunurken rahatsız ediyor? yoksa haşırırken? bende de oluyordu lucky strike black alıyorum rahatlıyorum axess'im de rahatlıyor...
luckystrikeklik-500x500.jpg

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Haber vermeden çukurağaya gidersen öyle olur :P
Sorma nazar degdi o son tabak dondurmali irmik helvasini yemiyecektim
yönetmenin tarzı aksiyonu daha canlı daha hissedilsin diye yapıyor yada hala gerekli ekipmanları hala temin edememişler...

geçmiş olsun utkunurken rahatsız ediyor? yoksa haşırırken? bende de oluyordu lucky strike black alıyorum rahatlıyorum axess'im de rahatlıyor...
luckystrikeklik-500x500.jpg
Kaptan doktora gittim de durum kötü dedi. Ağrı kulaga da vuruyor antibiyotik gargara ile devam ediyorum su an iltihaplanma var sanirim

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] geçmiş olsun hocam

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Sorma nazar degdi o son tabak dondurmali irmik helvasini yemiyecektim

Kaptan doktora gittim de durum kötü dedi. Ağrı kulaga da vuruyor antibiyotik gargara ile devam ediyorum su an iltihaplanma var sanirim

naneli şeker olips yersen rahatlatır.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Abi bu youtube neden yavaş ? Video yu 144p ile izliyorum gene bekliyorum :) çok yavas selam sdn bu arada biri gelsin sohbet edek :alD

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] hocam geçmiş olsun ne oldu size ? :) iyimisiniz şimdi peki ?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
[MENTION=408716]The_Destroyer[/MENTION] nazar degdi ya :)
Antibiyotik daha etkisini gostermedi o yuzden pek iyi değilim ama ins olacagiz aman deyim bogaz sağlığı önemliymiş bunu da anladik sebebi nedir bilmiyorum ama

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
[MENTION=408716]The_Destroyer[/MENTION] nazar degdi ya :)
Antibiyotik daha etkisini gostermedi o yuzden pek iyi değilim ama ins olacagiz aman deyim bogaz sağlığı önemliymiş bunu da anladik sebebi nedir bilmiyorum ama
Her zaman dua okumaliyiz :D geçmiş olsun hocam dinlenin siz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...