Odessa
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 432
Hocam Allah askina neresi normal bunun?199 lira bence normal![]()
Hocam Allah askina neresi normal bunun?199 lira bence normal![]()
Hocam Allah askina neresi normal bunun?
Arkadaşım bende zaten alıntımda dedım kusura bakmayın diye. Burada size böyle bir yakıştırma yapmadım kimse de yapmadı burada önemini anlattım paylaşılmaması gerektiğini söyledim.Tc kimlik numarasının önemini ben de biliyorum zaten, ama konuya yaklaşımınız sanki ben burada tc numarası avcılığı yapıyorum gibi zan altında bırakacak tarzda oldu. Zaten o arkadaş da farkında tc numarasının öneminin.
Tekelci diyoruz biz onlara herşeyi tekele düşürüp sektörün kaymağını yerler.Şöyle anlatayim size ben iktisat okuyorum;
Iktisatta monopolcü firma vardır kendinden başka rakibi olmaz piyasada tek firmadir. Rockstar'da GTA ile aynen bu şekilde. Bu piyasadaki firmalar tek olduğu için sürekli anormal kâr elde eden firmadır ve milyonlarca alıcısı vardır aynen Rockstar'da öyle.
GTA'nın PC versiyonunu milyonlarca kişi beklediği için ve kâr elde etmesi için fiyat yüksek gelebilir.
Şunu da diyeyim oyunun boyutu da gerçekten fazla 65 gb disk alanı istiyor.
arkadaşlat gta5 torrent buldum rockstar torrente yüklemiş ama serial istiyor serial bi sitede o sitede telefon numarası istiyor güvenipte veremedim şimdi hotfileye yüklüyorum sizde bakın![]()
virüs o virüs haber yapıldı torrent gta5e inanmayın diye
biliyoz tabi resmi olarak pc ye çıkmadıki torrente çıksın
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ciddimi sandın şakasına yazdım gta5 muhabbeti döneken ortalıkta gta5 torrent bulan çocuk aklıma geldiydi![]()
Hadi gözün aydınÜşenmeyip beyin fırtınası yaptım ve sonunda ÖSYM şifremi buldum. Yetmedi üstüne kaybettiğim kimliği buldum :laugh:
Kardeşim dediğine geldik ya çalışma masamla dolabın arasına sıkışmış. Ama öyle bir sıkışmış ki kendim sıkıştırmaya çalışsam o kadar sıkıştıramam ben anlam veremiyorum böyle olaylaraHadi gözün aydın![]()
Geçmiş olsunÜşenmeyip beyin fırtınası yaptım ve sonunda ÖSYM şifremi buldum. Yetmedi üstüne kaybettiğim kimliği buldum :laugh:
Sağolun teşekkür ederim sizde yardımcı olmaya çalıştınızGeçmiş olsun![]()
Haber vermeden çukurağaya gidersen öyle olurBogaz iltihaplanmis kulaga vuruyor 2 gündür perişanım, antibiyotik kullanıyorum ama ne bir fayda gördük daha
Param olacagina sağlığım yerinde olsun yeter be
1-2 yıldır Arka Sokaklar'î izlemiyorum.Dün denk geldi biraz izledim.
Şunu fark ettim;
Kameramanlar ve ekibi işini iyi yapmıyor.Koca dizisin yakın çekimlerde görüntü sarsılır mı !
Geçen sene de fark etmiştim aslında
Bogaz iltihaplanmis kulaga vuruyor 2 gündür perişanım, antibiyotik kullanıyorum ama ne bir fayda gördük daha
Param olacagina sağlığım yerinde olsun yeter be
Sorma nazar degdi o son tabak dondurmali irmik helvasini yemiyecektimHaber vermeden çukurağaya gidersen öyle olur![]()
Kaptan doktora gittim de durum kötü dedi. Ağrı kulaga da vuruyor antibiyotik gargara ile devam ediyorum su an iltihaplanma var sanirimyönetmenin tarzı aksiyonu daha canlı daha hissedilsin diye yapıyor yada hala gerekli ekipmanları hala temin edememişler...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
geçmiş olsun utkunurken rahatsız ediyor? yoksa haşırırken? bende de oluyordu lucky strike black alıyorum rahatlıyorum axess'im de rahatlıyor...![]()
Sorma nazar degdi o son tabak dondurmali irmik helvasini yemiyecektim
Kaptan doktora gittim de durum kötü dedi. Ağrı kulaga da vuruyor antibiyotik gargara ile devam ediyorum su an iltihaplanma var sanirim
Sağolun böyle olunca insan sağlığın kıymetini anliyor her animiza şükretmek lazım[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] geçmiş olsun hocam
Oyle bisey degil maalesef diken gibi bogaz su bile içemiyorumnaneli şeker olips yersen rahatlatır.
Neden süt?
Her zaman dua okumaliyiz[MENTION=408716]The_Destroyer[/MENTION] nazar degdi ya![]()
Antibiyotik daha etkisini gostermedi o yuzden pek iyi değilim ama ins olacagiz aman deyim bogaz sağlığı önemliymiş bunu da anladik sebebi nedir bilmiyorum ama