Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Samsung Galaxy Tap 3 küfürlü inceleme diye arayınca çıkıyor tipinden o olduğu net.
nmTjvYmSwGnwoJyodGtYa0vDRFCtRly9w9yU83Hu2ug=w784-h420-no

yasal mevzuata uygunluk için...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Beyler patos aldım içinden 30 sms'lik kod çıktı benim ihtiyacım yok veriyorum kodu isteyen kullansın alan arkadaşda aldım yazsın boşuna denemesin arkadaşlar.

CPTR5G1P

Not: Şifreyi 3818'e göndericeksiniz.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=130683]Mehmet.Yildiz[/MENTION]

Şu şarjlı kılıf varya çok kaba yapıyor bide ağır oluyor telefonla bende dedim bir kılıf alıyım sonra baya bir baktım en sonunda nerdeyse sadece kılıf satan bir yere girdim baktım baktım en son aklıma bu silikon ince kılıflar geldi çok incelerdi ve hemen telefondan çıkıyor gibiydi son bir tane kalmış bu varya hem yumuşak hemde sert diğerleri gibi değil çok iyimiş 10TL :D baya sağlam.

Diğer şarjlı kılıfıda satamadık gitti ama iş görüyor elektrikler falan gidince bizim burda uzun zamanlar gidiyor çalışma var çok iş görüyor.

Aklımdasın bu kılıftan gelirse bir gün uğrarım 5c için varsa sana alıcam adresin var bende yollarım çok sağlam ve hoş.

Flash'ı açınca sarı gibi oluyor güneş sarısı :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
@Mehmet.Yildiz

Şu şarjlı kılıf varya çok kaba yapıyor bide ağır oluyor telefonla bende dedim bir kılıf alıyım sonra baya bir baktım en sonunda nerdeyse sadece kılıf satan bir yere girdim baktım baktım en son aklıma bu silikon ince kılıflar geldi çok incelerdi ve hemen telefondan çıkıyor gibiydi son bir tane kalmış bu varya hem yumuşak hemde sert diğerleri gibi değil çok iyimiş 10TL :D baya sağlam.

Diğer şarjlı kılıfıda satamadık gitti ama iş görüyor elektrikler falan gidince bizim burda uzun zamanlar gidiyor çalışma var çok iş görüyor.

Aklımdasın bu kılıftan gelirse bir gün uğrarım 5c için varsa sana alıcam adresin var bende yollarım çok sağlam ve hoş.

Flash'ı açınca sarı gibi oluyor güneş sarısı :)

şarjlı kılıf bir ara bende düşünüyordum ama dediğin gibi çok kaba oluyor tel :)
benim tel sarı zaten :D hediyeye asla hayır demem :mrgreen: tişikkirlir :rolleyes:

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
şarjlı kılıf bir ara bende düşünüyordum ama dediğin gibi çok kaba oluyor tel :)
benim tel sarı zaten :D hediyeye asla hayır demem :mrgreen: tişikkirlir :rolleyes:

10 tanemi ne almışlar çok satılmıyor diye aslında en sağlam kılıflardan biri silikon olarak aynı spigen'in kenarları gibi ser kenarlara falan sahip yani yere düşse baya sağlam korur nasıl az getirmişler anlamadım bide sadece 5s ve 5 için kalmış 5 için 2 tane 5s için 1 tane son kalanıda kaptım 10tl bişi değil hazır sendede 5c var alıyım dedimde ondan hiç almamışlar gelirmi dedim istek üzerine getirtebiliriz dediler bakalım söyledim ne zaman getirirler bilmiyorum süre vermediler :mrgreen:

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
10 tanemi ne almışlar çok satılmıyor diye aslında en sağlam kılıflardan biri silikon olarak aynı spigen'in kenarları gibi ser kenarlara falan sahip yani yere düşse baya sağlam korur nasıl az getirmişler anlamadım bide sadece 5s ve 5 için kalmış 5 için 2 tane 5s için 1 tane son kalanıda kaptım 10tl bişi değil hazır sendede 5c var alıyım dedimde ondan hiç almamışlar gelirmi dedim istek üzerine getirtebiliriz dediler bakalım söyledim ne zaman getirirler bilmiyorum süre vermediler :mrgreen:

5c plastik olduğu için çabuk soyulmuyor :) hemde renkli filan olunca kılıfsız kullanmak daha hoş oluyor :)
o değilde benim adres sende nasıl var :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
o kadar etmez kolçakları zamanla rahatsız eder tekerleri kırılınca o daha gıcık eder cıvık insanlar varsa etrafında otururken kucağına oturursa koltuk hasar görebilir...
satan salaklar resmin url'sini aldırtmıyor...

Evet hocam plastik tekerin kırılma riski var doğru. Ama bu modelde bir şey arıyorum rahat bir model bulamadım varsa tavsiyeniz bakabilirim.

darkhair

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Çok güzel geçen bir deneme sınavının ardından moral bozan düşünce;
La kitapçığı kodlamayı unuttum!!!

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Allah evsizlerin, kimsesizlerin dışarda kalanların yardımcısı olsun.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Allah evsizlerin, kimsesizlerin dışarda kalanların yardımcısı olsun.

Evden dükkana yayan gideyim dedim hava aldattı beni dükkana bir geldim kardan adam oldum. Yerimizde olmak isteyen 1 milyar insan var, ne kadar şükretsek az

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Evden dükkana yayan gideyim dedim hava aldattı beni dükkana bir geldim kardan adam oldum. Yerimizde olmak isteyen 1 milyar insan var, ne kadar şükretsek az

Evet şükürler olsun. Allah kimseyi sahipsiz evsiz bırakmasın.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Memlekete geldim discovery 4.2.2 downgrade işlemi ve ayrıca samsung wave1 e 4.4.4 kitkat yükleme işlemi yaptım tanıdıklara :mrgreen::dirol:
2brb9uv.jpg
drmHecU.jpg
eVO8lhJ.jpg

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
@giskur11 Samsung Wave sorun çıkarıyormu android de? hangi sürümü yüklediniz? Rom bulup bilgisayardan yüklemek yeterli değil mi? bilgi verirmisin biraz. :)

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Ya ben cihaza root atacağım ama kafamda bir soru var.

Ne zaman apply update from sdcard a tıklasam root.zip dosyası yerine farklı farklı dosyalar çıkıyor.

Wipe mı yapmam lazım.

Hangi wipe'ı yapmam lazım

Wipe cache ile wipe datayı az açıklar mısınız.

Şu root konularında biraz zayıfım da.

Telefon : ace 2 jb sürümünde.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Kargo takip numarası vermişlerdir mesaj kutuna bak vatandan. UPS ile çalışıyorlar kargo şirketi çok yavaş ve parçaları tekmeleye tekmeleye getiriyorlar kapına kadar herhalde ben ssd almıştım her yeri darbe içerisindeydi kafalarına fırlatasım geldi ve çok geç getirdiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...