''Mi''
Emin misin ?
''Mi''
Şaomi ya da Mi olarak okunuyorEmin misin ?
Şâmi de geç ama Şaomi deniyor.Xiaomi nasıl okunur ?
Şaomi, iksiaomi ve ya başka şekilde ?
Şaomi diye okunur.
Şaomi ya da Mi olarak okunuyor
google çeviri şami diye telafuz ediyor...
Şâmi de geç ama Şaomi deniyor.
@Mehmet.Yildiz
Şu şarjlı kılıf varya çok kaba yapıyor bide ağır oluyor telefonla bende dedim bir kılıf alıyım sonra baya bir baktım en sonunda nerdeyse sadece kılıf satan bir yere girdim baktım baktım en son aklıma bu silikon ince kılıflar geldi çok incelerdi ve hemen telefondan çıkıyor gibiydi son bir tane kalmış bu varya hem yumuşak hemde sert diğerleri gibi değil çok iyimiş 10TLbaya sağlam.
Diğer şarjlı kılıfıda satamadık gitti ama iş görüyor elektrikler falan gidince bizim burda uzun zamanlar gidiyor çalışma var çok iş görüyor.
Aklımdasın bu kılıftan gelirse bir gün uğrarım 5c için varsa sana alıcam adresin var bende yollarım çok sağlam ve hoş.
Flash'ı açınca sarı gibi oluyor güneş sarısı![]()
şarjlı kılıf bir ara bende düşünüyordum ama dediğin gibi çok kaba oluyor tel
benim tel sarı zatenhediyeye asla hayır demem :mrgreen: tişikkirlir
![]()
10 tanemi ne almışlar çok satılmıyor diye aslında en sağlam kılıflardan biri silikon olarak aynı spigen'in kenarları gibi ser kenarlara falan sahip yani yere düşse baya sağlam korur nasıl az getirmişler anlamadım bide sadece 5s ve 5 için kalmış 5 için 2 tane 5s için 1 tane son kalanıda kaptım 10tl bişi değil hazır sendede 5c var alıyım dedimde ondan hiç almamışlar gelirmi dedim istek üzerine getirtebiliriz dediler bakalım söyledim ne zaman getirirler bilmiyorum süre vermediler :mrgreen:
Teşekkürler [emoji4]
şarjlı kılıf bir ara bende düşünüyordum ama dediğin gibi çok kaba oluyor tel
benim tel sarı zatenhediyeye asla hayır demem :mrgreen: tişikkirlir
![]()
5c plastik olduğu için çabuk soyulmuyorhemde renkli filan olunca kılıfsız kullanmak daha hoş oluyor
o değilde benim adres sende nasıl var![]()
o kadar etmez kolçakları zamanla rahatsız eder tekerleri kırılınca o daha gıcık eder cıvık insanlar varsa etrafında otururken kucağına oturursa koltuk hasar görebilir...
satan salaklar resmin url'sini aldırtmıyor...
AminAllah evsizlerin, kimsesizlerin dışarda kalanların yardımcısı olsun.
Allah evsizlerin, kimsesizlerin dışarda kalanların yardımcısı olsun.
Evden dükkana yayan gideyim dedim hava aldattı beni dükkana bir geldim kardan adam oldum. Yerimizde olmak isteyen 1 milyar insan var, ne kadar şükretsek az
Hayırlı olsun kargonu takip etmeyi unutma![]()
Kargo takip numarası vermişlerdir mesaj kutuna bak vatandan. UPS ile çalışıyorlar kargo şirketi çok yavaş ve parçaları tekmeleye tekmeleye getiriyorlar kapına kadar herhalde ben ssd almıştım her yeri darbe içerisindeydi kafalarına fırlatasım geldi ve çok geç getirdilerNerden edicem?