D
Deleted member 312196
SDN Okuru
Steam hesabina yaklasik 80bin TL para harcayan bir piskopat buldum :mrgreen:
AminGünaydın herkeseÇok güzel bir hafta olur inşallah
![]()
Hocam seninki de az degilSteam hesabina yaklasik 80bin TL para harcayan bir piskopat buldum :mrgreen:
WhatsApp da en son ne zaman çevrimiçi olduğu yazıyordu şuan yazmıyor neden olabilir?
Hocam seninki de az degil![]()
Sizin adiniza sevindim. Bayaa bir yükten kurtuldunuz. Aklinizda bulunsun, eger kimlik caldirirsaniz gazeteye ilan vermeniz gerekiyor. Bu sayede herhangi bir islem yapamiyorlar.Cüzdanımı vatansever bir vatandaşımız kent meydanındaki danışmaya bırakmış şans eseri hadi kent meydanınıda arayayım dedim şansa bak arkadaş cüzdanı nerde kaybettim nerde çıktıYanlız adam iyilik yapmış ama cüzdanın içindeki paranın yarısına çökmüş neyse oda artık sadakamız olsun çok mutlu oldum ya
![]()
Cüzdanın içindekedi kartı filan varsa iptal ettir onları. Üstündeki numaralarla internetten alışveriş yapılabiliyoCüzdanımı vatansever bir vatandaşımız kent meydanındaki danışmaya bırakmış şans eseri hadi kent meydanınıda arayayım dedim şansa bak arkadaş cüzdanı nerde kaybettim nerde çıktıYanlız adam iyilik yapmış ama cüzdanın içindeki paranın yarısına çökmüş neyse oda artık sadakamız olsun çok mutlu oldum ya
![]()
Cüzdanın içindekedi kartı filan varsa iptal ettir onları. Üstündeki numaralarla internetten alışveriş yapılabiliyo![]()
Sizin adiniza sevindim. Bayaa bir yükten kurtuldunuz. Aklinizda bulunsun, eger kimlik caldirirsaniz gazeteye ilan vermeniz gerekiyor. Bu sayede herhangi bir islem yapamiyorlar.
ben önceden 70 felan yapmistim[MENTION=385184]mic check[/MENTION] Rekor 25 yaptım en son![]()
Android telefon alıcam diye Xiaomi MiKey sipariş vermiştim. Bugün geldi ürün.
Ama şuan IOS kullanıyorum
![]()
İos'da kullanabiliyormusun abi?
hayır malesefsadece android için uygulaması var. Ios için aradım ama bulamadım
![]()
Ne kadara aldın? 5-10tl falansa tut kenarda kalsında pahalıysa sat 2 ci el bölümünde istersen.
Cambridge Advanced Learner's Dictionary diye bir sözlük almamız gerekiyormuş ama sözlük Türkiye'de yok -,- Amazon'da buldum orada da kargo ücretiyle falan çok pahalı oluyor. Yalnız 35 dolar üstü kargo ücretsizmiş sanırım. Örneğin sözlük ve başka bir şey daha alırsak aynı paketle mi gelir farklı paketlerde mi? Alırsam amacım kargoyu bedava getirmekte [emoji14] Neredeyse sözlük fiyatı kadar bir de kargo ücreti koymuşlar -,-
O sözlüğün orjinalini almayı düşünmüyosun sanırımorjinal alacaksan bile d&r tarzı kitapçılarda olması lazım. Korsan istersen Ankara'da olgunlar sokakta her türlü kaynak bulunur
![]()
Arkadaşlar kedi üşüyor mu? Kapının önünde kedi gelmiş mermerin üzerinde geziniyor cama vuruyor açıklıktan dolayı mı anlamadım yumurta verdim sarısını yedi aklıma takıldı
![]()
Dönem bitti sonunda özledik Ankara'yı yahu. Yarıyıl icin iki tane şey alma planım var. Biri xiaomi mi band digeri teknosadan logitech z50 hayırlısı