Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Steam hesabina yaklasik 80bin TL para harcayan bir piskopat buldum :mrgreen:

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
WhatsApp da en son ne zaman çevrimiçi olduğu yazıyordu şuan yazmıyor neden olabilir?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Cüzdanımı vatansever bir vatandaşımız kent meydanındaki danışmaya bırakmış şans eseri hadi kent meydanınıda arayayım dedim şansa bak arkadaş cüzdanı nerde kaybettim nerde çıktı :D Yanlız adam iyilik yapmış ama cüzdanın içindeki paranın yarısına çökmüş neyse oda artık sadakamız olsun çok mutlu oldum ya :D

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Cüzdanımı vatansever bir vatandaşımız kent meydanındaki danışmaya bırakmış şans eseri hadi kent meydanınıda arayayım dedim şansa bak arkadaş cüzdanı nerde kaybettim nerde çıktı :D Yanlız adam iyilik yapmış ama cüzdanın içindeki paranın yarısına çökmüş neyse oda artık sadakamız olsun çok mutlu oldum ya :D
Sizin adiniza sevindim. Bayaa bir yükten kurtuldunuz. Aklinizda bulunsun, eger kimlik caldirirsaniz gazeteye ilan vermeniz gerekiyor. Bu sayede herhangi bir islem yapamiyorlar.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Cüzdanın içindekedi kartı filan varsa iptal ettir onları. Üstündeki numaralarla internetten alışveriş yapılabiliyo :)

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Cüzdanın içindekedi kartı filan varsa iptal ettir onları. Üstündeki numaralarla internetten alışveriş yapılabiliyo :)

Sizin adiniza sevindim. Bayaa bir yükten kurtuldunuz. Aklinizda bulunsun, eger kimlik caldirirsaniz gazeteye ilan vermeniz gerekiyor. Bu sayede herhangi bir islem yapamiyorlar.

Polise gittim o kadar inşallah bir şey olmaz kredi kartlarımı iyi ki dükkanda bırakmışım daha doğrusu unutmuşum sağolun arkadaşlar :)

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Şu Sakarya samsung servisi varya ne kadar ilgisiz ya arkadaş sayaç 1 di direk aldılar :) root olsa gene alacaklar heralde :)

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Alan Wake i daha önce oynamadığıma pişman oldum. Tam dizi havası var oyunda.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
4d006dde146a5047d66a9a24d4cf6083.jpg

Ozlemisim :)

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=385184]mic check[/MENTION] Rekor 25 yaptım en son :D

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Excel'de 2015 takvimi tasarlamaya çalışıyorum :(

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Cambridge Advanced Learner's Dictionary diye bir sözlük almamız gerekiyormuş ama sözlük Türkiye'de yok -,- Amazon'da buldum orada da kargo ücretiyle falan çok pahalı oluyor. Yalnız 35 dolar üstü kargo ücretsizmiş sanırım. Örneğin sözlük ve başka bir şey daha alırsak aynı paketle mi gelir farklı paketlerde mi? Alırsam amacım kargoyu bedava getirmekte :P Neredeyse sözlük fiyatı kadar bir de kargo ücreti koymuşlar -,-

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Cambridge Advanced Learner's Dictionary diye bir sözlük almamız gerekiyormuş ama sözlük Türkiye'de yok -,- Amazon'da buldum orada da kargo ücretiyle falan çok pahalı oluyor. Yalnız 35 dolar üstü kargo ücretsizmiş sanırım. Örneğin sözlük ve başka bir şey daha alırsak aynı paketle mi gelir farklı paketlerde mi? Alırsam amacım kargoyu bedava getirmekte [emoji14] Neredeyse sözlük fiyatı kadar bir de kargo ücreti koymuşlar -,-

O sözlüğün orjinalini almayı düşünmüyosun sanırım :D orjinal alacaksan bile d&r tarzı kitapçılarda olması lazım. Korsan istersen Ankara'da olgunlar sokakta her türlü kaynak bulunur :D

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
O sözlüğün orjinalini almayı düşünmüyosun sanırım :D orjinal alacaksan bile d&r tarzı kitapçılarda olması lazım. Korsan istersen Ankara'da olgunlar sokakta her türlü kaynak bulunur :D

Korsana karşıyım ben :D Emeğe saygı gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum sonuçta bir şey üretmek için insanlar çalışıyor ve karşılığını almalılar :P D&R'da kargo konusunda sıkıntı yaşadım birkaç defa o yüzden biraz çekingenim onlara karşı :D Ama şu Amazon'un olayı merak ediyorum farklı ürünler alırsan aynı paketle mi farklı paketlerle mi yolluyorlar? :D
D&R'da indirim varmış ama yine de bu kadar pahalı olmasalar keşke :D

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar kedi üşüyor mu? Kapının önünde kedi gelmiş mermerin üzerinde geziniyor cama vuruyor açıklıktan dolayı mı anlamadım yumurta verdim sarısını yedi aklıma takıldı :(

t8yNJlF.jpg

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Dönem bitti sonunda özledik Ankara'yı yahu. Yarıyıl icin iki tane şey alma planım var. Biri xiaomi mi band digeri teknosadan logitech z50 hayırlısı

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Arkadaşlar kedi üşüyor mu? Kapının önünde kedi gelmiş mermerin üzerinde geziniyor cama vuruyor açıklıktan dolayı mı anlamadım yumurta verdim sarısını yedi aklıma takıldı :(

t8yNJlF.jpg

Binanın içerisine alın, takılsın. Dışarısı insanlar için bile soğuk. Üşümüştür hayvancağız.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Dönem bitti sonunda özledik Ankara'yı yahu. Yarıyıl icin iki tane şey alma planım var. Biri xiaomi mi band digeri teknosadan logitech z50 hayırlısı

Xiaomi'nin ürünü ne işe yarıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...