Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Arkadaşlar kedi üşüyor mu? Kapının önünde kedi gelmiş mermerin üzerinde geziniyor cama vuruyor açıklıktan dolayı mı anlamadım yumurta verdim sarısını yedi aklıma takıldı :(

t8yNJlF.jpg

Çok acıyorum şu sokak hayvanlarına bizim mahallede bir sürü var elimden geldiğince besliyorum onları çok saygılılar hiç açgözlülük yapmıyorlar. Yazık al onu sev besle sütün içerisine peynir doğra çok sever onlar.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar kedi üşüyor mu? Kapının önünde kedi gelmiş mermerin üzerinde geziniyor cama vuruyor açıklıktan dolayı mı anlamadım yumurta verdim sarısını yedi aklıma takıldı :(

t8yNJlF.jpg

Çok acıyorum şu sokak hayvanlarına bizim mahallede bir sürü var elimden geldiğince besliyorum onları çok saygılılar hiç açgözlülük yapmıyorlar. Yazık al onu sev besle sütün içerisine peynir doğra çok sever onlar.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=352859]odessa[/MENTION]

Valla içim acıdı burada bunun gibi belki 100 tane var bahçede şakasız diyorum. burada yan komşunun evi var besliyor sözde ama hep dışarda yazık bende elimden geldiği kadar bakıyorum peynir verdim yumurta verdim kapalı alanda var aslında burada ama açıkmış sanırım.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bazi kediler acliktan umursamaz veya kör gibi olurmu bilmiyorum ama hic korkmadan araba geldigi halde yola atlayan kedileri cok goruyorum. daha gecen haftalarda birini son anda attim kaldirima yoksa sonu kotuydu.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
@odessa

Valla içim acıdı burada bunun gibi belki 100 tane var bahçede şakasız diyorum. burada yan komşunun evi var besliyor sözde ama hep dışarda yazık bende elimden geldiği kadar bakıyorum peynir verdim yumurta verdim kapalı alanda var aslında burada ama açıkmış sanırım.

Bizim burada da köpekler var. 2 sene önce doğan köpeğin yavruları oldu şimdi :) Onları büyütme vakti geldi. Kendisini zar zor besledik büyüttük. Burada yol kenarında belediyenin yerleştirdiği köpek mama standı tarzında bir şey var. Oraya az çok herkes bırakıyor. Elinde poşet varsa direk sana bakıyorlar. Her poşet sesinde yemeğin geldiğini sanıyorlar. Beslemek güzel bir şey. İnsan huzur doluyor :)

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Bazi kediler acliktan umursamaz veya kör gibi olurmu bilmiyorum ama hic korkmadan araba geldigi halde yola atlayan kedileri cok goruyorum. daha gecen haftalarda birini son anda attim kaldirima yoksa sonu kotuydu.

Zamanın kedileri korkmuyorlar bende çok denk geliyorum arabadan kaçmıyorlar. :)

Bizim burada da köpekler var. 2 sene önce doğan köpeğin yavruları oldu şimdi :) Onları büyütme vakti geldi. Kendisini zar zor besledik büyüttük. Burada yol kenarında belediyenin yerleştirdiği köpek mama standı tarzında bir şey var. Oraya az çok herkes bırakıyor. Elinde poşet varsa direk sana bakıyorlar. Her poşet sesinde yemeğin geldiğini sanıyorlar. Beslemek güzel bir şey. İnsan huzur doluyor :)

Hocam beslenir ama ben şahsen evin içinde beslemem bahçede kapalı bir alan yapılır orada beslenir hayvanlar içinde zaten en iyi olan bu olur bence. Ayrıca evde hasta olduğu zaman sıkıntı oluyor tüylerden vs. bunlar sebep oluyor işte insan vicdanı tabi ki yine de yemek su vs. veriyoruz dışarda kapalı alanda var sıkıntı yok onu da Allah yaratmış.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Tam olarak özelliği ne? Akıllı olması telefona mesaj geldiğinde, birisi aradığında haber vermesinden mi kaynaklanıyor? Yada nabız vb. şeyleri mi ölçüyor? Pazara sunuş amacı nedir?
Uyku ve hareket ölçümleri, toz su gecirmeme, android ve ios platformuna desteği, 30 gun sarj suresi gibi özelliklere sahip. Pazara sunuş amaci uygun fiyata giyilebilir aksesuar olmasi fazla sensöru ıvır zıvıri yok uygulama araciligiyla takip vs var smartwatchdaki gibi işlev beklememek lazim

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Şu makinadan almak şart var mı kullanan? 250 tl diyorlar. :(
41Qo0oeODSL._SL500_AA300_.jpg

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
arabadan korkmuyor yanından geçerken naber kedi deyince zıplıyorlar...
intihara meyilli kediler çok var...

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
kedi , köpek gibi hayvanları çekerken yukardan çekmeyeye özen göstermek lazım :P

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
hışt kedi yukarı bak deyince bakar belki...

Hocam burada bir tane Garfield benzer bir kedi var bazen denk geliyorum çok yaramaz ve sinirli ben bir şeyler anlatmaya çalıştığımda dikkatlice bakıyor bana insan gibi dinliyor mimikleri ile tepki veriyor gibi şaşırıyorum. :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Hocam burada bir tane Garfield benzer bir kedi var bazen denk geliyorum çok yaramaz ve sinirli ben bir şeyler anlatmaya çalıştığımda dikkatlice bakıyor bana insan gibi dinliyor mimikleri ile tepki veriyor gibi şaşırıyorum. :)
dediğini anlayabilir onun için yeterli zekası var.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Abisi sayesinde kanunların üstünü ezerek üniversiteye gelen. Kendini profesör zanneden biri yüzünden 3 dersten dz ile bırakılır mı? Üstelik sebepleri de biliyorken. Boşu buşuna sene gitti. Onun ben haksız yere hak etmeden gelen tüm kişileri sevgi ile anıyorum. [emoji35]

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Madonna İnstagramda Lady Gaganın fotoğrafını mı paylaştı ben mi yanlış görüyorum :ohmy:

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=363652]LittleMonster[/MENTION] Hacklemişlerdir.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
10 Yaşında bir kardeşimiz Samsung Galaxy Tap 3 almış sonra açıp içine salatalık koymuş sonrada kutu açılım videosu yapmış, salatalık çıkınca ne varsa yoksa sövmeye başlıyor komik bulanlarda var.
Bazı kendini bilmez teknoloji eleştirmenleri yüzünden bunlar herkes biliyor şimdi isim vermim sen inceleme de küfür basarsan gör küçük çocuk örnek almış çok mu güzel birşey bu çocuğun öyle yapması yazıktır günahtır. Bence de komik değil.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
10 Yaşında bir kardeşimiz Samsung Galaxy Tap 3 almış sonra açıp içine salatalık koymuş sonrada kutu açılım videosu yapmış, salatalık çıkınca ne varsa yoksa sövmeye başlıyor komik bulanlarda var.
Çocukta doğal bir keriz tipi var olabilir yani kandırılmış olabilir.

Ben de izledim ve hıyar yiyişi dışında başka bir şeye gülmedim.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
o zaman yorumlarda o salatalığın kullanım tavsiyeleri de vardır yemek dışında...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...